Μίλησα με το καταφύγιο του Δήμου. Είναι ενημερωμένοι πράγματι για τη σκυλίτσα και μου είπαν ότι πρόκειται για νέα εγκαταλειψη. Δυστυχώς τα σπίτια των εθελοντών είναι γεμάτα..το καταφύγιο έχει περί τα 160 σκυλιά. Χώρος ανύπαρκτος. Έχει ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα στείρωσης μόλις τελειώσει ο οίστρος..υπάρχει πρόγραμμα μου είπε. Της εξήγησα το πρόβλημα με τους αρσενικούς και είπε ότι θα βοηθούσε πολύ πράγματι μια φιλοξενία έστω σε μια αυλή για 2 βδομάδες τουλάχιστον. Αν και φάνηκε προβληματισμένη πως θα μπορούσαν να την πιάσουν. Όμως εάν τελικά υπάρξει άνθρωπος να την κρατήσει αυτές τις μέρες να είμαστε σε επικοινωνία να έρθουν να την παραλάβουν για τη στείρωση. Θα επανατοποθετηθεί βέβαια μετά.
Οπότε τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα είπε η Μαρία ..
@sak69GR εγώ θα σας έλεγα να κάνετε μια προσπάθεια σε φιλικό συγγενικό περιβάλλον μήπως υπάρξει κάποιος χώρος για 2 βδομάδες...ποτέ δεν ξέρεις.
Επίσης το θέμα του αρσενικού είναι πολύ μεγάλο....επειδή έχω φιλοξενήσει 2 φορές θηλυκιά σε οίστρο όσο ζούσε ο Ντιέγκο ... Όλες τις μέρες δε τις ενοχλούσε ...μια χαρά έτρωγε και ούτε έκλαιγε κλπ ..βέβαια δεν ήταν χωρίς επίβλεψη πότε. Τις 2 μέρες που η σκύλα δεχόταν επιβαση δε γινόταν όμως.Εκει τα παίξε. Προφανώς λόγω ορμονών...
Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τη σκυλίτσα.
Οπότε τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα είπε η Μαρία ..
@sak69GR εγώ θα σας έλεγα να κάνετε μια προσπάθεια σε φιλικό συγγενικό περιβάλλον μήπως υπάρξει κάποιος χώρος για 2 βδομάδες...ποτέ δεν ξέρεις.
Επίσης το θέμα του αρσενικού είναι πολύ μεγάλο....επειδή έχω φιλοξενήσει 2 φορές θηλυκιά σε οίστρο όσο ζούσε ο Ντιέγκο ... Όλες τις μέρες δε τις ενοχλούσε ...μια χαρά έτρωγε και ούτε έκλαιγε κλπ ..βέβαια δεν ήταν χωρίς επίβλεψη πότε. Τις 2 μέρες που η σκύλα δεχόταν επιβαση δε γινόταν όμως.Εκει τα παίξε. Προφανώς λόγω ορμονών...
Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τη σκυλίτσα.