Σε δύσκολη θέση!

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Αχα δικό μας κι αυτός :wink: :wink: !!! Τέτοια ν'ακούω να χαίρομαι!

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Αχα δικό μας κι αυτός :wink: :wink: !!! Τέτοια ν'ακούω να χαίρομαι!

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Chloe said:
Θέλω να πω και κάτι λίγο άσχετο. Ο άνθρωπός μου δεν είχε πολλά - πολλά με σκυλιά πριν μπλέξει μαζί μου. Αρχικά δεν τα πολυήθελε. Μετά αγάπησε το σκύλο μου. Μετά μου έλεγε ότι Οκ ο δικός μας, αλλά να μην τον πρήζω και πολύ με τα σκυλιά.
Εμεις ακόμα σ'αυτη τη φαση είμαστε :?

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Chloe said:
Θέλω να πω και κάτι λίγο άσχετο. Ο άνθρωπός μου δεν είχε πολλά - πολλά με σκυλιά πριν μπλέξει μαζί μου. Αρχικά δεν τα πολυήθελε. Μετά αγάπησε το σκύλο μου. Μετά μου έλεγε ότι Οκ ο δικός μας, αλλά να μην τον πρήζω και πολύ με τα σκυλιά.

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Chloe said:

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Chloe said:

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
και οι άντρες εκπαιδεύονται...
Chloe εσύ έχεις γίνει κανονική εκπαιδεύτρια!!!

Ίσως ο δικός σου με τόση εκπαίδευση που έχει φάει να τους βάλει κανα χεράκι (στα πεθερικά σου) :wink:

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
και οι άντρες εκπαιδεύονται...
Chloe εσύ έχεις γίνει κανονική εκπαιδεύτρια!!!

Ίσως ο δικός σου με τόση εκπαίδευση που έχει φάει να τους βάλει κανα χεράκι (στα πεθερικά σου) :wink:

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
ασε... και εδω που φτασαμε παλι καλά, μετα κόπων και βασάνων βεβαια..
στην αρχή είχαμε ζήλιες, επειτα αρχισε να παιζει μαζί του , τωρα τον βγαζει και βόλτα μόνος του, αλλα για άλλο σκυλάκι ουτε να ακουσει :evil:
Τι κλαμα έχω ρίξει... :cry: Τιποτα ανενδοτος..

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
ασε... και εδω που φτασαμε παλι καλά, μετα κόπων και βασάνων βεβαια..
στην αρχή είχαμε ζήλιες, επειτα αρχισε να παιζει μαζί του , τωρα τον βγαζει και βόλτα μόνος του, αλλα για άλλο σκυλάκι ουτε να ακουσει :evil:
Τι κλαμα έχω ρίξει... :cry: Τιποτα ανενδοτος..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλά... ούτε κι εμένα το συζητάει για δεύτερο σκύλο μέσα στο σπίτι. Ούτε για εγκυμοσύνες + παιδιά σε συνδυασμό με σκύλο. Αλλά θα φτάσουμε κι εκεί, πού θα πάει? :twisted:
(ντροπή... βγήκα off topic στο ίδιο μου το θέμα :shock: )

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλά... ούτε κι εμένα το συζητάει για δεύτερο σκύλο μέσα στο σπίτι. Ούτε για εγκυμοσύνες + παιδιά σε συνδυασμό με σκύλο. Αλλά θα φτάσουμε κι εκεί, πού θα πάει? :twisted:
(ντροπή... βγήκα off topic στο ίδιο μου το θέμα :shock: )

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Chloe, όταν βρίσκεσαι μπροστά σε ένα ντουβάρι ή προσπαθείς να ανοίξεις πόρτα ή κάνεις μεταβολή και φεύγεις.
Στην δική σου περίπτωση, δεν βλέπω να μπορεί να υπάρξει συνεννόηση με το σόι και εύχομαι να κάνω λάθος, το θεμα σκύλος είναι μόνο η αρχή.

Εγώ στη θέση για λόγους ψυχικής ηρεμίας, θα επέλεγα την κλασσική λύση «Μακριά και αγαπημένοι»! :wink:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Chloe, όταν βρίσκεσαι μπροστά σε ένα ντουβάρι ή προσπαθείς να ανοίξεις πόρτα ή κάνεις μεταβολή και φεύγεις.
Στην δική σου περίπτωση, δεν βλέπω να μπορεί να υπάρξει συνεννόηση με το σόι και εύχομαι να κάνω λάθος, το θεμα σκύλος είναι μόνο η αρχή.

Εγώ στη θέση για λόγους ψυχικής ηρεμίας, θα επέλεγα την κλασσική λύση «Μακριά και αγαπημένοι»! :wink:

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
ROTTIE said:

Συμφωνω και επαυξανω , ειδικα το τελευταιο!!! :wink:

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
ROTTIE said:

Συμφωνω και επαυξανω , ειδικα το τελευταιο!!! :wink: