Σεμινάριο Κομμωτικής Τέχνης Σκύλων

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
1o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΚΥΛΩΝ

link για πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/328060777219163/
Στις 1 Απρίλη, θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη το σεμινάριο αυτό με θέμα: «Βασικές Τεχνικές – Μυστικά Κουρέματος» όπου θα συμμετέχει και η κα. Paola Acco.

Το κόστος είναι 100 euro.
Σκέφτομαι να πάω, και θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου πει αν αξίζει τον κόπο :)

Το πρόγραμμα είναι το εξής:
930 Προσέλευση – Καφές, Snacks κλπ.
1000-1230 Έναρξη διδασκαλίας από την κα. Paola σε μία μακρύτριχο φυλή (Maltese ή Shit Tzu ή Lhasa Apso ή Yorkshire).
1230-1245 Διάλειμμα – Καφές, Snacks κλπ.
1245-1315 Παρουσίαση του νέου επιτεύγματος της Aesculap, της μηχανής Favorita 5 (Fav5) από τον εκπρόσωπό της κ. Ezio Scalco και εν συνεχεία του απαραίτητου εξοπλισμού ενός σύγχρονου Grooming Salon από τον Κτηνίατρο κ. Νικόλαο Μ. Γεωργιάδη. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης αυτής θα υπάρξουν μεγάλες προσφορές τόσο όσον αφορά την Fav5 όσο και στον υπόλοιπο εξοπλισμό.
1315-1400 Παρουσίαση Service των κουρευτικών μηχανών Favorita, Oster, Moser, Wahl κλπ. από τους τεχνικούς: Καλογρή Αχιλλέα & Καρανίκα Κων/νο.
1400-1500 Γεύμα – Μπουφές
1500-1730 Διδασκαλία του Grooming από την κα. Paola σε Poodle miniature.
1730-1800 Συζήτηση, Ερωτήσεις- Διευκρινίσεις.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
@Φωτεινή τι γνώμη έχεις για το συγκεκριμένο σεμινάριο?

Είμαι εντελώς άσχετη με το θέμα και θα ήθελα να ακούσω γνώμες από ανθρώπους που ασχολούνται, ώστε να ξέρω αν αξίζει τον κόπο. :)

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο!
100 Ευρω συμμετοχη, για συνολο 5 ωρες μαθηματος γροομουνγ- σε καμια περιπτοση δεν θα μπορουσε να βοηθησει εναν αχαριο να βγαλει καποιες ακρες.
Και για παρουσιαση μηχανων να πληρωσω καιολας συμμετοχη???
Επειδη παω συχνα στην γερμανια σε διαφορα σεμιναρια και Hands on Workshop's σε πληροφορω, οτι ειναι πιο οικονομικα εκει.
Αλλα σε καμια περιπτοση δεν ειναι για αχαριους- αλλα για ετοιμους γρουμερς για "μετεκεπαιδευση" και "ειδηκευση".

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εγώ κορίτσια μου, θα σας πω, ότι αν τα 100 ευρώ περισσεύουν, δεν βλέπω γιατί να μην πάει κάποιος που δεν έχει την παραμικρή ιδέα. Πέντε ώρες διδασκαλίας δεν είναι και λίγες και ας γίνεται και παρουσίαση προιόντων, τι έγινε; Θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή πρώτη γεύση και εφόσον δίνεται στο τέλος και το περιθώριο συζήτησης και επίλυσης αποριών, μου φαίνεται θαυμάσια ευκαιρία. Πόσο μάλλον που δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρεμφερές για να μάθει κάποιος που ενδιαφέρεται, δυό βασικά πράγματα.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Γινονται κατα καιρους σεμιναρια απο επαγγελματιες γκρουμερ που μαλλον θα βοηθησουν πολυ περισσοτερο εναν αρχαριο και να καταλαβει αυτα που θελει αλλα και να ακολουθησει το επαγγελμα αν το επιθυμει. Αντι να δωσεις τωρα 100 Ε για κατι που πιθανον να μην κανει για σενα γνωμη μου ενημερωσου για το κοστος των αλλων σεμιναριων μαζεψε και τα υπολοιπα χρηματα που ισως χρειαζονται και παρακολουθησε καποιο απο αυτα.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ευχαριστώ mareco & matilda :)

Το κόστος δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα, αν είναι κάτι που αξίζει να παρακολουθήσω και θα μάθω πράγματα.Εξ'άλλου δεν διαφέρει ιδιαίτερα από το κόστος των σεμιναρίων άσχετης θεματολογίας που έχω κοιτάξει.
Γενικά έχω το νου μου για σεμινάρια που έχουν σχέση με τους σκύλους, αλλά επειδή μένω επαρχία μου είναι δύσκολο να έρθω Αθήνα όπου γίνονται τα περισσότερα.

Σίγουρα θα α ψάξω και τι άλλο υπάρχει, πριν αποφασίσω.
:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog