Σεμινάρια θετικής εκπαίδευσης stardogs

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
χεστηκα για τα 25 ευρω αν μου προσφερει κατι.εχει λοιπον κατι να μου πει αυτο το σεμιναριο?οχι.θα πληρωσω κ θα ακουω το ποσο γαματη ειναι η θετικη εκπαιδευση...το γραφω σε τσεντε κ το ακουω μονος μου,το κανω κ ρεμιξ κ το πουλαω κ στους μαυρους!μην διπλοχτυπας τα πνιχταρια,κ θα το ακουω στην οικοδομη!

η βασικη ενσταση ,ηταν στο συγκεκριμενο σεμιναριο,της συγκεκριμενης εταιριας.

κ επισης,τι πιο ευκολος στοχος απο τον νεο στο χωρο ιδιοκτητη.ουτε πολλες ερωτησεις,ουτε πολυ κοντρα κ πιεστικες ερωτησεις για την θ.εκπ.
κ φυσικα ,πιο ευκολα λεφτα.ο νεος θα φαει , ο,τι του προσφερει με πολυ μεγαλη ευκολια.για αυτο κ συνεχεια η ιδια θεματολογια....ξανα κ ξανα κ ξανα....δικαιωμα του καθενα,να κυνηγαει πελατακια,αλλα μην τα παρουσιαζει με τετοιο τροπο ,ωστε να του βγουν κ τα εξοδα της "επικοινωνιας"....δε λεει.....

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
Ε τότε moreco θα μπορούσε να έρθει και στη Πάτρα και σε άλλες πιο μικρές επαρχιακές πόλεις .... και αν θέλει να ψαρέψει πελατάκια ας ψαρέψει αν θέλει να κονομήσει ας κονομήσει αν θέλει να έχει χορηγούς ας έχει.

Εγώ και πάλι αν κρίνω ότι έχω 25 και μπορώ και θέλω θα πάω και αν όχι δεν θα πάω .

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Και να μπεί και κάτι στην τσέπη των ομιλητών δεν είναι αντίθετο σε κανόνες ημερίδων.
Τι να μπει κάτι;Εδω καθηγητες δημοσιων πανεπιστημιων πληρωνονται αδρα για τις ομιλιες τους.Δε θα πληρωθουν ιδιωτικοι επαγγελματίες;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Βρε, ξεκόλλα απ'το συγκεκριμένο...
Εσένα βεβαίως και δεν σου προσφέρει. Για την πλειοψηφία όμως των νέων ιδιοκτητών που δεν ξέρουν την τύφλα τους, για μένα είναι παραπάνω από μια χαρά. Και χίλιες φορές, στο ξεκίνημα της σχέσης τους με τον σκύλο τους, να ακούνε μέχρι να εμπεδώσουν, ότι η θετική μέθοδος είναι η καλύτερη. Γλυκόλογα, λιχουδιές και χάδια.
Αντε τώρα...κόλλησα κι εγώ με το συγκεκριμένο...:rolleyes:

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Ε ξεκινήστε ένα νέο thread μιλώντας γενικά για τα σεμιναρια κ το κόστος αυτών καλέ.
Εδώ είναι συγκεκριμένο το θέμα....;-)

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Ε ξεκινήστε ένα νέο thread μιλώντας γενικά για τα σεμιναρια κ το κόστος αυτών καλέ.
Εδώ είναι συγκεκριμένο το θέμα....;-)
Ναι θα ήταν χρήσιμο για εμας που δεν εχουμε ιδέα απο αυτά και είμαστε μόνο στο θεωρητικό κομμάτι μέσω ενος (ή και πολλών στην περίπτωση μου) βιβλίου. Οποιος εχει την δυνατότητα ας το κανει καποια στιγμή. Ευχαριστώ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι