χεστηκα για τα 25 ευρω αν μου προσφερει κατι.εχει λοιπον κατι να μου πει αυτο το σεμιναριο?οχι.θα πληρωσω κ θα ακουω το ποσο γαματη ειναι η θετικη εκπαιδευση...το γραφω σε τσεντε κ το ακουω μονος μου,το κανω κ ρεμιξ κ το πουλαω κ στους μαυρους!μην διπλοχτυπας τα πνιχταρια,κ θα το ακουω στην οικοδομη!
η βασικη ενσταση ,ηταν στο συγκεκριμενο σεμιναριο,της συγκεκριμενης εταιριας.
κ επισης,τι πιο ευκολος στοχος απο τον νεο στο χωρο ιδιοκτητη.ουτε πολλες ερωτησεις,ουτε πολυ κοντρα κ πιεστικες ερωτησεις για την θ.εκπ.
κ φυσικα ,πιο ευκολα λεφτα.ο νεος θα φαει , ο,τι του προσφερει με πολυ μεγαλη ευκολια.για αυτο κ συνεχεια η ιδια θεματολογια....ξανα κ ξανα κ ξανα....δικαιωμα του καθενα,να κυνηγαει πελατακια,αλλα μην τα παρουσιαζει με τετοιο τροπο ,ωστε να του βγουν κ τα εξοδα της "επικοινωνιας"....δε λεει.....
η βασικη ενσταση ,ηταν στο συγκεκριμενο σεμιναριο,της συγκεκριμενης εταιριας.
κ επισης,τι πιο ευκολος στοχος απο τον νεο στο χωρο ιδιοκτητη.ουτε πολλες ερωτησεις,ουτε πολυ κοντρα κ πιεστικες ερωτησεις για την θ.εκπ.
κ φυσικα ,πιο ευκολα λεφτα.ο νεος θα φαει , ο,τι του προσφερει με πολυ μεγαλη ευκολια.για αυτο κ συνεχεια η ιδια θεματολογια....ξανα κ ξανα κ ξανα....δικαιωμα του καθενα,να κυνηγαει πελατακια,αλλα μην τα παρουσιαζει με τετοιο τροπο ,ωστε να του βγουν κ τα εξοδα της "επικοινωνιας"....δε λεει.....