Σεμινάρια θετικής εκπαίδευσης stardogs

martha_aris

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
179
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γείας σας:)!! Τον Δεκέμβριο θα γίνει ένα σεμινάριο θετικής εκπαίδευσης στην Θεσσαλονίκη με τον κ. Αραχωβίτη. Έχει πάει κάποιος για να μας πει μία άποψη.. Η συμμετοχή είναι 25ε (εγώ τα βλέπω πολλά) που στην παρούσα φάση δεν μου περισσεύουν αλλά αν αξίζουν τον κόπο και μάθω από αυτό τότε τα δίνω με μεγάλη χαρά..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Νομίζω ότι πάντα μπορούμε να μάθουμε πράγματα, από ανθρώπους που σίγουρα, το κατέχουν καλύτερα από εμάς.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μιλαμε για μια ισοβια γνωση σε σχεση με τον σκυλο σου που ζει μαζι σου αλλα και για μελλοντικους σκυλους, ή φιλων και συγγενων. Σκεψου οτι θα μπορεις να συζητησεις και να μεταφερεις πολυτιμες σκεψεις σε αλλους κοντινους σου ανθρωπους. Δεν ειναι πολλα τα 25 ευρω, αυτη ειναι η δικη μου γνωμη.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Γείας σας:)!! Τον Δεκέμβριο θα γίνει ένα σεμινάριο θετικής εκπαίδευσης στην Θεσσαλονίκη με τον κ. Αραχωβίτη. Έχει πάει κάποιος για να μας πει μία άποψη.. Η συμμετοχή είναι 25ε (εγώ τα βλέπω πολλά) που στην παρούσα φάση δεν μου περισσεύουν αλλά αν αξίζουν τον κόπο και μάθω από αυτό τότε τα δίνω με μεγάλη χαρά..
Ναι έχω πάει εγώ τον Ιανουάριο του 2009 που έκανε πάλι ένα σεμινάριο στην κεντρική βιβλιοθήκη της Θεσσαλονίκης!

Πολύ ωραία εμπειρία και πολύ συζήτηση!Εγώ έφυγα με μια εμπειρία παραπάνω...

Πιστεύω ότι αξίζει...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
καμία εμπειρία δεν πάει χαμένη.....
αρκεί βέβαια να περνάει απο την κρίση μας και να μας αφήνει πράγματα τα οποία εν καιρό μπορούν να μετατραπούν σε χρήσιμες γνώσεις ....
θα συμφωνήσω με τους προλλαλήσαντες ...τα 25 ευρώ δεν είναι πολλά.....

προσωπικά όμως έχω πρόβλημα με την προβολή και την οικειοποίηση (...και όχι μόνο) του επιθέτου ''θετική'' στην εκπαιδευτική αντίληψη/πρακτική του συγκεκριμένου εκπαιδευτή...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων

Σε ποιους απευθύνεται:
Το σεμινάριο απευθύνεται σε Όλους όσους ασχολούνται και ενδιαφέρονται για τη συμπεριφορά σκύλων.
(Ιδιοκτήτες, εκπαιδευτές, φιλόζωους, κτηνίατρους, εκτροφείς, εκθέτες, λάτρεις της κατάρτισης κ.λ.π.).
Σκοπός:
Η βελτίωση της ζωής των σκύλων - ανθρώπων, μέσω της εκπαίδευσης και της δημιουργίας ισχυρότερων δεσμών με τον ιδιοκτήτη.
Ημερομηνία και Χώρος Διεξαγωγής:
Το σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 10:00 - 15:00, στον Πολυχώρο Μύλο στην Θεσσαλονίκη.
Διάρκεια Σεμιναρίου:
Το σεμινάριο διαρκεί 5 ώρες
Πρόγραμμα
Το σεμινάριο διαιρείται σε δύο (2) ενότητες:
Ενότητα Α.
«Επιθετικότητα» Σκύλων
Στην ενότητα αυτή θα εξηγηθούν:
- Αιτίες
- Είδη επιθετικότητας
- Πρόληψη
- Πως ξεκινάει το «κακό», από τι ενθαρρύνεται, τι θαπρέπει να γνωρίζει ο καθένας που ασχολείται με τα σκυλιά και πως μπορούμε να τοαποφύγουμε;
- «Θεραπεία» -πρόγραμμα διόρθωσης «επιθετικής/φοβικής»συμπεριφοράς
- Διάγνωση
- Ασφαλιστικές δικλείδες
- Καταρτισμός σχεδίου επίλυσης
- Εκτέλεση προγράμματος
- Επανεκτίμηση & πρόσθετα μέτρα
- Ερωτήσεις-Απαντήσεις
- Πόσο εύκολη είναι η λύση, πως εφαρμόζεται το σχέδιοδιόρθωσης, τι μπορεί να πάει λάθος;
Ενότητα Β.
- Τα βασικά της Βασικής Εκπαίδευσης Σκύλων
- Στην ενότητα αυτή θα παρουσιαστούν:
- Τι είναι η βασική εκπαίδευση
- Γιατί τι χρειάζονται όλοι
- Πως μαθαίνουν τα σκυλιά
- Πως βρίσκουμε τις κατάλληλες λύσεις
- Ποια είναι τα συστατικά της επιτυχίας
- Επίδειξη
- Ερωτήσεις - Απαντήσεις
- Η εκπαίδευση είναι απλή αλλά όχι εύκολη. Πως μπορείνα εξασφαλιστεί μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας;
Δείτε φωτογραφίες και σχόλια απο το αντίστοιχο σεμινάριο της Αθήνας.

Λίγα λόγια για την εταιρία:

Εισηγητής:
Ιωάννης Αραχωβίτης
Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων Μέλος του APDT#66102 (USA) & PDTE
Σύντομο Βιογραφικό:
Ο Γιάννης Αραχωβίτης (StarDogs Positive Training) έμαθε την τέχνη της εκπαίδευσης σκύλων στη Γερμανία, Αγγλία και Αμερική. Μαθητής δυο κορυφαίων εκπαιδευτών , της Τουρίντ Ρουγκάς & του Μπόμπ Μπέιλι, και εντυπωσιασμένος από την εκπαίδευση Δελφινιών, αποφάσισε να ακολουθήσει την Θετική Εκπαίδευση Ζώων κάτι το οποίο και «εισήγαγε» στη Ελλάδα και σε άλλες χώρες τις Νοτίου Ευρώπης (Τουρκία, Κύπρο, Ιταλία).

Διδάσκει σε σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει υπάρξει αρκετές φορές ομιλητής στα Πανευρωπαϊκά σεμινάρια / συνέδρια του PDTE (Pet Dog Trainers of Europe) του οποίου είναι πλήρες μέλος και εκπρόσωπός / συντονιστής στη χώρα μας.
Συγγραφέας και εκδότης πετυχημένων εκπαιδευτικών βιβλίων και DVD’s, έχει πολλές φορές εμφανιστεί στη τηλεόραση και έχει γράψει σχετικά άρθρα για τις μεγαλύτερες εφημερίδες και περιοδικά.
Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο StarDogs.gr
πηγη webpet.gr

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
εαν δεν ξερεις τιποτα για σκυλους,καλο ειναι να πας.κατα τα αλλα,ειναι ενα αχρηστο,καθαρα κερδοσκοπικο σεμιναριο,που σιγουρα αποσκοπει κ καπου αλλου....ειμαι σιγουρος οτι ετοιμαζει σεμιναρια για να βγαλει εκπαιδευτες,οπως κ τοτε.20 σεμιναρια ,αν δεν κανω λαθος,με κοντα στα 3000 ευρω για να τα παρακολουθησεις...

εισαι υδραυλικος κ βγαζεις 30 ευρω την μερα?εισαι ηλεκτρολογος κ βαρεθηκες να βγαζεις 20 ευρω το 8ωρο?εισαι ανεργος κ ψαχνεις για δουλεια?θελεις να βγαζεις 50 ευρω την ωρα πολυ ευκολα κ με αυτο που σου αρεσει?

θυμησου τα λογια μου ,οποιος παρακολουθησει το σεμιναριο.... ;)

τουλαχιστον το 09 που το παρακολουθησα κ εγω,περιμενα κατι πολυ διαφορετικο κ εφυγα με τις χειροτερες εντυπωσεις.ξαναλεω,εαν δεν ξερεις τιποτα για ζωα,ειναι καλο.εαν εχεις λιγη εμπειρια ειναι χαλια κ δεν πιστευω οτι αυτο το σεμιναριο θα διαφερει κ πολυ απο το πρωτο.κατα τα αλλα,μαλλον ζουνε σε αλλο κοσμο.ποιοι νομιζουν οτι ειναι κ θελουν 25 ευρω?βρειτε εναν εκπαιδευτη,καντε 2 μαθηματα,το πρωτο ετσι κ αλλιως θα ειναι δωρεαν κ ρωτηστε τον ο,τι θελετε.ασχετα με αυτο,πραγματικα πιστευω οτι αυτη τη στιγμη,εαν το σεμιναριο αυτο κοστιζει 25 ευρω,αυτη τη στιγμη λοιπον ,μπροστα στα ματια σας,εχετε υλικο που κοστιζει πολλα μυρια!!!!!

να μην συζητησω για την σταση του μεσιε,λιγο καιρο πριν απο το σεμιναριο....τοτε παρακολουθουσα κ αλλο φορουμ,στο οποιο πριν το σεμιναριο,ο μεσιε ηταν πολυ συχνος χρηστης.μετα το σεμιναριο,μην τον ειδατε τον διαμαντη....ελπιζω να μην γινει το ιδιο κ τωρα κ σε αυτο το φορουμ.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
τουλαχιστον το 09 που το παρακολουθησα κ εγω,περιμενα κατι πολυ διαφορετικο κ εφυγα με τις χειροτερες εντυπωσεις.ξαναλεω,εαν δεν ξερεις τιποτα για ζωα,ειναι καλο.εαν εχεις λιγη εμπειρια ειναι χαλια κ δεν πιστευω οτι αυτο το σεμιναριο θα διαφερει κ πολυ απο το πρωτο.κατα τα αλλα,μαλλον ζουνε σε αλλο κοσμο.ποιοι νομιζουν οτι ειναι κ θελουν 25 ευρω?
Εγώ παρακολούθησα το σεμινάριο του '08...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
μακαρι να γινονταν αυτα και εκτος των δυο μητροπολεων της Ελλαδος να μπορουσαμε να τα παρακολουθησουμε και εμεις....:(

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
μπορει του χρονου, που το αυγο θα φτασει πιο κοντα στο ,ξερεις που,να ερθει κ εκει.απο χωριο σε χωριο ,παει το πασοκ κ η νδ στις εκλογες.γιατι?υπαρχει καποια αναγκη.οταν οι αναγκες για επιβιωση συμφεροντων ,σκοπων κ στοχων μεγαλωνουν,τοτε μας θυμουνται ολοι.μην ανησυχεις λοιπον....

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
μακαρι να γινονταν αυτα και εκτος των δυο μητροπολεων της Ελλαδος να μπορουσαμε να τα παρακολουθησουμε και εμεις....:(
Στην Πάτρα ας πούμε, θα έχει πάρα πολύ κόσμο, δεν είναι και εύκολο να τρέχεις για σεμινάρια Αθήνα ή Θεσσαλονίκη (βενζίνη, ξενοδοχείο κλπ), σ'εμάς γιατί δεν έρχετε κανένας ?

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Μόλις μου ήρθε email για πρόσκληση στο σεμινάριο. Είχα πάει πριν μερικά χρόνια με μια φίλη μου. :rolleyes: Σίγουρα δεν απευθύνεται σε γνώστες αλλά για απλούς ιδιοκτήτες πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον. Δε μετάνιωσα τόσο για τα 25 ευρώ όσο για τον χρόνο που έχασα. Έκατσα μέχρι τέλους όμως για τη φίλη μου που τότε δεν ήξερε πολλά, της άρεσε κι έφυγε ευχαριστημένη. Σε φίλους μου κτηνιάτρους που πήγαν- πέρυσι νομίζω - επίσης άρεσε. Πιστεύω ότι αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι στην Πάτρα θα έρθει κι εκεί.

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
Μόλις μου ήρθε email για πρόσκληση στο σεμινάριο. Είχα πάει πριν μερικά χρόνια με μια φίλη μου. :rolleyes: Σίγουρα δεν απευθύνεται σε γνώστες αλλά για απλούς ιδιοκτήτες πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον. Δε μετάνιωσα τόσο για τα 25 ευρώ όσο για τον χρόνο που έχασα. Έκατσα μέχρι τέλους όμως για τη φίλη μου που τότε δεν ήξερε πολλά, της άρεσε κι έφυγε ευχαριστημένη. Σε φίλους μου κτηνιάτρους που πήγαν- πέρυσι νομίζω - επίσης άρεσε. Πιστεύω ότι αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι στην Πάτρα θα έρθει κι εκεί.
λίγο πιο συγκεκριμένα αν έχεις την καλοσύνη για την θεματολογία? Και στην Πάτρα υπάρχουν ενδιαφερόμενοι αλλά και σε άλλες μεγάλες και μικρές επαρχιακές πόλεις. Το θέμα είναι να έχει την θέληση να έρθει εκτός αν φοβάται τα αυτοκίνητα και μπαίνει μόνο σε αεροπλάνα.:rolleyes:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ρε παιδιά να σας πω κάτι;
Νομίζετε ότι είναι απλά θέμα επιθυμίας του ομιλητή, για να διοργανωθεί ένα σεμινάριο κάπου; Οπουδήποτε;
Και δεν μιλάω μόνο για τον συγκεκριμένο.
Υπάρχουν έξοδα σεβαστά, τα οποία μπορεί να μην καλύπτονται ούτε στο ελάχιστο.
Πόσο μάλλον, όταν όλοι μας έχουμε την απαίτηση, τέτοιες πρωτοβουλίες να γίνονται δωρεάν. Μη σου πω, ότι θεωρούμε αυτονόητο, ότι πρέπει να μας πληρώνουν κιόλας, για να πηγαίνουμε να ξεστραβωθούμε.
Και 10,00 να ζητήσουν, πάλι πολλά θα μας φανούν. Και δεν υπολογίζουμε πόσα λεφτά πρέπει να δαπανηθούν για να στηθεί κάπου μια διοργάνωση...

Ετσι μου 'ρθε τώρα και τα 'πα...:p

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
φυσικα κ εχουν εξοδα,αλλα περιμενουν κ τα αναλογα εσοδα,κ οχι μονο απο το χ ψ σεμιναριο.ενα σεμιναριο,δεν εχει παντα την μορφη ενημερωσης κ ξεστραβωματος.η μαλλον,εχει την μορφη,αλλα οχι τον σκοπο... ;)

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
Ρε παιδιά να σας πω κάτι;
Νομίζετε ότι είναι απλά θέμα επιθυμίας του ομιλητή, για να διοργανωθεί ένα σεμινάριο κάπου; Οπουδήποτε;
Και δεν μιλάω μόνο για τον συγκεκριμένο.
Υπάρχουν έξοδα σεβαστά, τα οποία μπορεί να μην καλύπτονται ούτε στο ελάχιστο.
Πόσο μάλλον, όταν όλοι μας έχουμε την απαίτηση, τέτοιες πρωτοβουλίες να γίνονται δωρεάν. Μη σου πω, ότι θεωρούμε αυτονόητο, ότι πρέπει να μας πληρώνουν κιόλας, για να πηγαίνουμε να ξεστραβωθούμε.
Και 10,00 να ζητήσουν, πάλι πολλά θα μας φανούν. Και δεν υπολογίζουμε πόσα λεφτά πρέπει να δαπανηθούν για να στηθεί κάπου μια διοργάνωση...

Ετσι μου 'ρθε τώρα και τα 'πα...:p
απ'ό,τι είδα στις φωτογραφίες είχε χορηγό που μπορεί να καλύπτει ένα μέρος ή όλο το ποσό. αλλά παρ'όλα αυτά το να κλείσεις μια αίθουσα με προτζέκτορα και μικρόφωνο κτλ χωρίς φαγητό μόνο σε καλό ξενοδοχείο της Πάτρας δεν έχει πάνω από 250-300 ευρώ οπότε μάνι μάνι με 10-12 άτομα το έχεις καλύψει το ποσό και ότι πρόσθετο σε αριθμό ατόμων πρόσθετο και σε κάλυψη εξόδων.

Πάντως και το 25ευρω δεν το βρίσκω πολύ αν το σεμινάριο έχει καλή θεματολογία.

Και να μπεί και κάτι στην τσέπη των ομιλητών δεν είναι αντίθετο σε κανόνες ημερίδων.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ξαναλέω ότι δεν αναφέρομαι μόνο στο σεμινάριο του θέματος. Η αφορμή είναι.
Το έχω δει στο φόρουμ να γίνεται επανειλημμένα. Οποτε κάποιος ενημερώνει για σεμινάρια [διαφόρων τύπων], η συζήτηση επικεντρώνεται πάντα στο κόστος.
Και αυτό με νευριάζει.
Ναι gerry είναι αυτά τα έξοδα που λες, συν μεταφορικά, συν διατροφή, συν έκτακτα που μπορεί τυχόν να υπάρξουν, συν βεβαίως και αλλίμονο να βάλουν και στην τσέπη. Μπορεί να υπάρχει σπόνσορας, μπορεί και όχι. Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει.
Και ναι, βρε συ Λαυρέντη, μπορεί σκοπός να είναι το ξεστράβωμα, μπορεί και το ψάρεμα πελατών κλπ.
Που είναι το κακό;
Κατ'εμέ είναι θεμιτό. Και αν τους κάτσει, τους έκατσε. Τι με νοιάζει εμένα, που θα πάω και οπωσδήποτε θα ωφεληθώ, ακούγοντας πράγματα, που ρε παιδιά, κακά τα ψέμματα...τα 8 στα 10 νέα μέλη, που μπαίνουν στο φόρουμ, ούτε και έχουν διανοηθεί ποτέ ότι ισχύουν...;
Αυτά...:rolleyes::)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι