Σας παρακαλώ-Αγγλικό Μπουλντόγκ

pazzo80

New Member
1 Μαϊου 2007
3
0
geia sa..thelw para poly na parw ena bulldog agglias..mou aresoun para poly..exw megalo khpo k sigoura tha einai kala mazi mou..omws den exw tosa xrhmata gia na to agorasw..mporw na dwsw mexri 150 eyrw..ean yparxei kaneis as mou steilei e-mail..eyxaristw k elpizw na vrethei kapoios!

S

SwkDoG

Guest
Αν βρεθεί κάποιος πάντως για Αγγλικό Μπουλντόγκ με 150 ευρώ ας κάνει τον κόπο να στείλει και σε μένα ένα μαίηλ...έστω 175 ευρώ!!... :D

Καταρχήν καλώς ήρθες pazzo80!!!... :D

Η τιμή αγοράς πάντως δεν είναι ούτε το μόνο "έξοδο" της ιδιοκτησίας ενός σκύλου,ούτε και το σημαντικότερο.
Αν θές πες μας λίγα λόγια για εσένα και αν μπορείς γράφε και με ελληνικούς χαρακτήρες... :)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Φίλε Pazzo80 καλωσήρθες!

Με 150 Ευρώ δεν πρόκειται να βρεις και ειδικά σε αυτή τη ράτσα ...όσο πιο ακριβά τόσο πιο καλά γιατί έχει ίσως τα περισσότερα προβλήματα και από όλες τις ράτσες των μπουλντόγκ μαζί! (αναπνευστικά, δερματικά, ορθοπεδικά κλπ.)

Επιπλέον θα χώσεις το χέρι πολύυυυυυυυ βαθιά στην τσέπη για γιατρούς!!!!! Αν μη τι άλλο, με τα αγγλικά μπουλντόγκ θα πρέπει να έχεις έτοιμο έναν καλό προϋπολογισμό και για την αγορά και για γιατρούς!!!

Νομίζω πως υπάρχει αγγλικό μπουλντόγκ στο forum (bulldy?) που μπορεί να σε κατατοπίσει.

bulldy

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2006
67
0
Γειά σου pazzo80. Καλώς ήρθες. Τον κήπο τι τον χρειάζεσαι για το Αγγλικό; Τα αγγλικά θέλουν να είναι μαζί με τους ανθρώπους τους. Ασε που τον χειμώνα δεν πρέπει να είναι έξω γιατί κρυώνουν εύκολα και το καλοκαίρι χρειάζονται αιρ κοντισιον γιατί δεν αντέχουν την ζέστη και μπορεί να πεθάνουν πολύ γρήγορα από αυτήν. Οσο για τα χρήματα, τόσα δίνω κάθε μήνα (μπορεί και περισσότερα) σε γιατρούς, φάρμακα, βιταμίνες, φαγητό και διάφορα.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Σωστά bulldy... ξέχασα να πω ότι ειδικά τα μπουλντόγκ δεν είναι σκύλος για να το αφήσεις σε κήπο. Θέλει καναπέ και μάλιστα ...chesterfield! :wink:

akitagreece

Member
20 Μαρτίου 2007
12
0
Τα αγγλικά θέλουν και καισαρική για να γεννήσουν οπότε αυξάνονται τα κόστη οπότε είναι πιο ακριβά. Τόσο φθηνά ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ δύσκολο να βρεις. Ψάξε όμως μην γίνει κανένα θαυμα και βρεις τον σκυλάκο σου! Εγώ ξέρω για 1.000Ε που είδα μία αγγελία.
Προσωπικά επειδή δεν αντέχω να βλέπω το σκύλο μου να πεθαίνει από οτιδήποτε, δεν θα έπαιρνα μπουλ. Άσχετο λίγο αλλά ο σκύλος με τις λιγότερες γενετικές αρρώστιες είναι το Pharaoh Hound αλλά είναι σπάνιο, υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων και δεν θα το έλεγες όμορφο αν και εμένα μόνο αυτό και το Ακίτα μ'αρέσουν.

pazzo80

New Member
1 Μαϊου 2007
3
0
ευχαριστω ολους σας παιδια αλλα με κανατε να απελπιστω λιγο..τοσο πολυ αρρωσταινουν τα μπουλωτογκ? μου αρεσει πολυ αυτο το σκυλι και με βαλατε σε σκεψεισ..ευχαριστω παντως..

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
@pazzo80
Δεν το κάναμε για να σε απελπίσουμε, αλλά τι να κάνουμε που είναι ευαίσθητα τα άτιμα! Σκέψου το καλά πριν αποφασίσεις οτιδήποτε, αλλά ειδικά το μπουλντόγκ, καλό θα ήταν να το ψάξεις ΠΟΛΥ και να το πάρεις από ΣΟΒΑΡΟ ΕΚΤΡΟΦΕΑ (Βλέπε σχετικό post στο http://dogforum.gr/forum/viewtopic.php?t=558)

@bulldy
Η δικιά σου τι προβλήματα παρουσιάζει?

gikkat

Well-Known Member
27 Απριλίου 2007
51
29
Glyfada
Re: Σας παρακαλώ-Αγγλικό Μπουλντό

pazzo80 said:
geia sa..thelw para poly na parw ena bulldog agglias..mou aresoun para poly..exw megalo khpo k sigoura tha einai kala mazi mou..omws den exw tosa xrhmata gia na to agorasw..mporw na dwsw mexri 150 eyrw..ean yparxei kaneis as mou steilei e-mail..eyxaristw k elpizw na vrethei kapoios!
συγγνώμη κιόλας... αλλά το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις??? (πλάκα κάνω of course)

Κατ' αρχήν, δεν αμφιβάλλω ότι θα αγαπάς το σκυλί καθώς και ότι θα είναι καλά μαζί σου, αλλά από τη στιγμή που δεν διαθέτεις χρήματα μου δημιουργούνται τα εξής ερωτήματα:
- Θα μπορείς να ανταπεξέλθεις στις ανάγκες (οικονομικές κύρίως) ενός σκύλου? Εννοώ κτηνίατρο, τροφή κ.α. που είναι αρκετά παραπάνω ανά μήνα από το ποσό που αναφέρεις... (εμένα τουλάχιστον παραπάνω μου "στοιχίζει")
- Αν ναι, γιατί δεν παίρνεις ένα αδεσποτάκι που και χρήματα δεν θα χρειαστεί να δώσεις για να το αποκτήσεις, θα το βοηθήσεις κιόλας και θα σε ευγνομονεί σε όλη του τη ζωή?

by the way, όπως προαναφέρθηκε, ο κήπος δεν θα σου χρησιμεύσει ιδιαίτερα... είναι γνωστά καναπεδόσκυλα!!! :wink:

pazzo80

New Member
1 Μαϊου 2007
3
0
apla hthela na pw oti den mporw na dwsw..1500 eurw me thn mia..allo na dinw 100-200 kathe mhna..eyxaristw

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
ααααα!!!! πες το να το καταλαβουμε....

...οποτε το ερωτημα που τιθεται....ειναι ..."τιμες εκτροφειων"...ειναι υπερβολικες????

Morgan_A

Well-Known Member
27 Απριλίου 2007
180
4
Αθήνα
www.ourdogs.gr
Καλώς όρισες...

Κατ΄ αρχήν, να σου πω κι΄ εγώ "καλώς όρισες..."

Οι δικές μου απορίες, είναι τώρα οι εξής :

Εντάξει το οικονομικό πρόβλημα, πες ότι το αντιμεπίζεις...
Καταλαβαίνω επίσης, ότι είναι πολύ σημαντικό και το ότι σου αρέσουν αυτά τα σκυλιά. Και εμένα μου αρέσουν...

Όμως, τώρα που άκουσες, ότι έχουν τόσα προβλήματα..., το συζητάς ακόμα???

Είχες ποτέ μέχρι τώρα, άλλο σκυλί ???

Μπορείς να συνειδητοποιήσεις..., πόσο μεγάλο πρόβλημα είναι, να έχεις συνεχώς προβλήματα με την υγεία του ζώου σου...???
Ακόμα κι΄ αν το οικονομικό δεν σε απασχολεί καθόλου.

Μπορείς να καταλάβεις, τι ταλαιπωρία είναι αυτή η ευαισθησία..., πρώτα για το σκυλί βέβαια, αλλά και για σένα κατ΄ επέκταση...???

Με συχωρείς πολύ, αλλά νομίζω, ότι δεν έχεις ακόμα συνειδητοποιήσει..., πόσο μεγάλο..., είναι το πρόβλημα !!!!

Δεν υπάρχει χειρώτερο πράγμα..., από το να έχεις ένα ζώο, το οποίο να ασθενεί συνεχώς..., σκέψου το λίγο...

Το να μην ξέρεις το πρόβλημα... και να σου τύχει..., τι να κάνεις, αναγκαστικά θα το αντιμετωπίσεις με όλη την ταλαιπωρία..., την οποία συνεπάγεται, αλλά από τη στιγμή που το ξέρεις από πριν..., γιατί να κάνεις αυτή την επιλογή και να δεθείς με ένα ζώο, το οποίο θα έχει συνεχώς προβλήματα...???

Κάτσε και σκέψου το λίγο σοβαρά...!!!!

Μην ξεχνάς, ότι το ζώο, δεν είναι άνθρωπος, ούτε μπορεί να σου εξηγήσει τι αισθάνεται..., ούτε που πονάει...., ούτε εσύ να του εξηγήσεις ότι πρέπει να πάρει τα φάρμακα για να γίνει καλά... κλπ κλπ κλπ

Και πάλι, σου ζητώ συγνώμη, αλλά ειλικρινά, μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση η στάση σου..., σε σημείο που μοιάζει κάπως ανεύθυνη...

Και πάλι με συχωρείς..., δεν θέλω να το παρεξηγήσεις αυτό που σου γράφω, στο γράφω καλοπροαίρετα και με ειλικρίνια...

Δεν νομίζω, ότι δεν θα βρεις κανένα άλλο σκυλί, που να σου αρέσει...
Τόσες φυλές υπάρχουν !!!!!

xris1

Active Member
6 Μαρτίου 2008
37
0
bulldy said:
Γειά σου pazzo80. Καλώς ήρθες. Τον κήπο τι τον χρειάζεσαι για το Αγγλικό; Τα αγγλικά θέλουν να είναι μαζί με τους ανθρώπους τους. Ασε που τον χειμώνα δεν πρέπει να είναι έξω γιατί κρυώνουν εύκολα και το καλοκαίρι χρειάζονται αιρ κοντισιον γιατί δεν αντέχουν την ζέστη και μπορεί να πεθάνουν πολύ γρήγορα από αυτήν. Οσο για τα χρήματα, τόσα δίνω κάθε μήνα (μπορεί και περισσότερα) σε γιατρούς, φάρμακα, βιταμίνες, φαγητό και διάφορα.

ακριβως ετσι εχουν τα πραματα

zebo

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2011
64
0
thessaloniki
Παιδια νομιζω την απογοητευσαμε λιγακι την κοπελα.εχω ενα αγγλικο μπουλντογκ εδς και 14 μηνες.το πηρα 1000 ευρω.Θελω να πω τα εξης.τα αγγλικα μπουλντογκ ειναι πιστευω η πιο ιδιαιτερη ρατσα απο ολες!!! θα ελεγα οτι η ιδιοσυγκρασια του και η συμπεριφορα του ειναι κοντα στην ανθρωπινη απο ολες τις αλλες φυλες συγκριτικα!!! ειναι απιθανα σκυλια!!! Ειναι αληθεια οτι αν κανεις το ''λαθος'' και παρεις αγγλικο μπουλντογκ τοτε να ξερεις δεν προκειται να αλλαξεις αυτη την ρατσα με καμμια αλλη.Η αληθεια ειναι οτι εχουν προβληματα υγειας οπως ολα τα σκυλια αλλωστε.Εμενα δοξα το θεο μεχρι τωρα δεν εχει παρουσιασει κατι τοσο σοβαρο.Ολα μια χαρα κυλουν.Βεβαια ασχολουμαι μαζι του και προσεχω την διατροφη του ιδιαιτερα.Ειναι οντως χαδιαρικα σκυλια και τους αρεσει ο καναπες..αλλα ειναι και εξισου ενεργητικα καμμια φορα.αναλιγα τον σκυλο.ο δικος μου εχει αστειρευτη ενεργεια και πολυ ορεξη για παιχνιδι!! Επισης απο τωρα βγαζει καποια ενστικτα φυλαξης του χωρου και της οικογενειας μου.Ειναι πανεξυπνα οσο εκει που δεν παει,υπομονετικα,ξερουν να αγαπουν μονο.Ειναι ενα σκυλι πουθα σε δικαιωσει για την επιλογη σου.Οσον αφορα το κοστος αγορας δεν θα βρεις φτηνο πολυ μπουλντογκ.Η πιο χαμηλη τιμη που εχω βρει για καλο σχετικα σκυλο ειναι γυρω στα 600 ευρω.Αν ομως ξερεις η εχεις καποιον γνωστο η φιλο που εχει αγγλικο μπουλντογκ μπορεις να βολευτεις με ενα κουταβι οταν το ζευγαρωσει και ειναι δυνατο να στο δωσει σε πολυ χαμηλη τιμη.Εγω θα χαριζα κιολας κουταβι αν ηξερα οτι ο καινουριος του ιδιοκτητης θα το αγαπουσε υπερβολικα

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Παιδια νομιζω την απογοητευσαμε λιγακι την κοπελα.
Εγώ πάλι νομίζω πως ότι ήταν να πάθει το έπαθε πριν 5 χρόνια :rolleyes:

Αν ομως ξερεις η εχεις καποιον γνωστο η φιλο που εχει αγγλικο μπουλντογκ μπορεις να βολευτεις με ενα κουταβι οταν το ζευγαρωσει και ειναι δυνατο να στο δωσει σε πολυ χαμηλη τιμη.Εγω θα χαριζα κιολας κουταβι αν ηξερα οτι ο καινουριος του ιδιοκτητης θα το αγαπουσε υπερβολικα
Μας πέθανες νυχτιάτικα... :?

http://www.dogforum.gr/v3/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1-45/%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CF%89.%CE%BD%CE%B1.%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%B1%CF%81%CF%8E%CF%83%CF%89.%CF%84%CE%BF.%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B9.%CE%BC%CE%BF%CF%85-17864/