Καλώς όρισες...
Κατ΄ αρχήν, να σου πω κι΄ εγώ "καλώς όρισες..."
Οι δικές μου απορίες, είναι τώρα οι εξής :
Εντάξει το οικονομικό πρόβλημα, πες ότι το αντιμεπίζεις...
Καταλαβαίνω επίσης, ότι είναι πολύ σημαντικό και το ότι σου αρέσουν αυτά τα σκυλιά. Και εμένα μου αρέσουν...
Όμως, τώρα που άκουσες, ότι έχουν τόσα προβλήματα..., το συζητάς ακόμα???
Είχες ποτέ μέχρι τώρα, άλλο σκυλί ???
Μπορείς να συνειδητοποιήσεις..., πόσο μεγάλο πρόβλημα είναι, να έχεις συνεχώς προβλήματα με την υγεία του ζώου σου...???
Ακόμα κι΄ αν το οικονομικό δεν σε απασχολεί καθόλου.
Μπορείς να καταλάβεις, τι ταλαιπωρία είναι αυτή η ευαισθησία..., πρώτα για το σκυλί βέβαια, αλλά και για σένα κατ΄ επέκταση...???
Με συχωρείς πολύ, αλλά νομίζω, ότι δεν έχεις ακόμα συνειδητοποιήσει..., πόσο μεγάλο..., είναι το πρόβλημα !!!!
Δεν υπάρχει χειρώτερο πράγμα..., από το να έχεις ένα ζώο, το οποίο να ασθενεί συνεχώς..., σκέψου το λίγο...
Το να μην ξέρεις το πρόβλημα... και να σου τύχει..., τι να κάνεις, αναγκαστικά θα το αντιμετωπίσεις με όλη την ταλαιπωρία..., την οποία συνεπάγεται, αλλά από τη στιγμή που το ξέρεις από πριν..., γιατί να κάνεις αυτή την επιλογή και να δεθείς με ένα ζώο, το οποίο θα έχει συνεχώς προβλήματα...???
Κάτσε και σκέψου το λίγο σοβαρά...!!!!
Μην ξεχνάς, ότι το ζώο, δεν είναι άνθρωπος, ούτε μπορεί να σου εξηγήσει τι αισθάνεται..., ούτε που πονάει...., ούτε εσύ να του εξηγήσεις ότι πρέπει να πάρει τα φάρμακα για να γίνει καλά... κλπ κλπ κλπ
Και πάλι, σου ζητώ συγνώμη, αλλά ειλικρινά, μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση η στάση σου..., σε σημείο που μοιάζει κάπως ανεύθυνη...
Και πάλι με συχωρείς..., δεν θέλω να το παρεξηγήσεις αυτό που σου γράφω, στο γράφω καλοπροαίρετα και με ειλικρίνια...
Δεν νομίζω, ότι δεν θα βρεις κανένα άλλο σκυλί, που να σου αρέσει...
Τόσες φυλές υπάρχουν !!!!!