Σας έχει δαγκώσει ποτέ ο δικός σας σκύλος ;

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Ποτέ, δεν με έχει γρυλίσει καν. Ακόμα και όταν κάνει μαγκιές και πάει να "πατήσει" το κοκόνι και πάω να τους χωρίσω ( φωνάζω και την πιάνω απο το κολάρο) τελειώνουν όλα με αυτιά- ουρά κάτω. Ποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία να πάρω φαγητό απο το στόμα της, αλλά κι αν έτυχε καμιά φορά δεν αντέδρασε. Το κορίτσι μου το μιλάω και λιώνει.. γρύλισε στο κουτάβι όταν της το πήγα ( αφού το μύρισε καλά-καλά) και αφού κρύφτηκε το κουτάβι της λέω, έλα εδώ πες μου τι έκανες και κατουρήθηκε! Α και μιλάω για την μεγάλη, το ποιμενικό.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Ποτέ κανένας σκύλος που έχω χειριστεί από παιδί...

Μία σκύλα όταν έβγαλα βόλτα τον "δικό" μας στην προσπάθειά του να την καβαλήσει και στη δική μου να τον σταματήσω βρήκε εμένα αντί για το σκύλο... ήταν όμως απλώς πιάσιμο και με το που ένιωσε χέρι αντί για σκύλο μαζεύτηκε η κακομοίρα...

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Στην προσπαθεια μου να τον σωσω απο ενα τσακωμο με ενα πιτ μπουλ 45 κιλων(βασικα ο δικος μου εφταιγε),εβαλ το χερι μου στον θωρακα του για να τον τραβηξω...ακομα εχω μια μικρη τρυπουλα..

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Προχθές με ''τσίμπησε'' η μικρή στο μπούτι σε μία προσπάθεια να με πιάσει, παίζαμε κυνηγητό. Μου'χει μείνει μελανιά :eek::p

K άλλη μία φορά που την πίεσα, ενώ βρισκόταν σε υπερένταση κ πήγε να κάνει ανακατεύθυνση έντασης σε μένα. Αλλά μία που το έκανε κ μία που το πήρε πίσω αμέσως :D

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Δεν εχει τυχει ποτε με κανενα απο τα σκυλια μου.
Μια φορα μονο με το Ρουλη, πηγε να με αρπαξει καθως προσπαθουσα να τον χωρισω απο εναν καβγα αλλα και παλι την γλυτωσα!! Ειμαι τυχερη!:D

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Ουουου!!! Μια και δυο! :D Όχι εντάξει...υπερβάλλω, μια φορά με δάγκωσε κανονικά, και αυτό πάλι δεν νομίζω ότι είχε βάλει όλη του την δύναμη, αλλά από τότε οι διορθώσεις προς το μέρος μου πάνε κ έρχονται... (Για να προλάβω όσους θα πουν ότι χρειαζόμαστε εκπαιδευτή, να πω πως έχουμε ήδη αρχίσει μαθήματα :) )

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.117
1.391
μου έτυχε πολύ άσχημη εμπειρία με τον πρώτο μου σκύλο πριν από περίπου 13 χρονια...
ήταν ένα ημίαιμο λυκόσκυλο 50+ κιλά...

ήταν παραμονή χριστουγέννων και καθόμουνα στην κουζίνα στο πάτωμα και τον χάιδευα..
στα καλά του καθουμένου ο σκύλος έγινε απίστευτα επιθετικός και μου όρμηξε στα χερια έπαθα σοκ!
το ίδιο και η γυναικα του πατέρα μου που δεν ήξερε τι να κάνει και βγήκε από την κουζίνα...
ξαφνικά σταμάτησε..
τον βάλλαμε στο "μπακονι" και φύγαμε για νοσοκομείο όπου μου έκαναν ράμματα και αντιλυσσικό αν και τους είπαμε ότι ήατν πλήρως εμβολιασμένος...
το ίδιο βραδυ που γυρίσαμε σπίτι με το που με είδε ο σκύλος άρχισε να μου γρυλίζει και τον απομονώσαμε ξανά...
την επομενη γύρναγε ο πατέρας μου από επαγγελματικό ταξίδι...

μιλήσαμε με γιατρό καθώς και με τον εκπαιδευτή του...
ο εκπαιδευτής μας είχε πει ότι είχε πολύ αρχηγικές τάσεις και πως αν ήατν ελεύθερος θα ήταν αρχηγός αγέλης...
και πως από την στιγμή που δάγκωσε αφεντικό δεν μπορούσαν να κάνουν tpt..
ο σκύλος είχε ξαναδείξει σημάδια επιθετικότητας στο παρελθόν...
(τον έβγαζα πάντα volta με φίμωτρο και με πνιχτή...
και δεν tah ξεχάσω ποτε ένα χάσκι χωρίς λουρί "κουναμενο" "σιναμενο" τι τράβηξα για να τον κρατήσω κάτω και ούρλιαζα στην ιδιοκτήτρια του αν έρθει να το μαζέψει!!!)
ο κτηνίατρος μας είπε πως ήμουνα τυχερή που δεν μου όρμηξε σε πρόσωπο η λαιμό..

τις επόμενες 10 μέρες ο σκύλος συνέχισε να μου γρυλίζει..
ακούσαμε διαφορες απόψεις τύπου να πάμε να τον αφήσουμε σε κανένα εργοστάσιο για φύλακα η σε κάνα βοσκό να φυλάει πρόβατα...
η λύση ήταν μονόδρομος!!! κάναμε ευθανασία...
δεν θέλαμε αυτό που συνέβη σε εμενα να συμβεί σε κανέναν άλλο ίσως και με αποτέλεσμα τον θάνατο...

η κουμπαρα των δικών μου 1 μηνα μετά το περιστατικό μας έφερε τον Bobby το μποξεράκι που είναι μαζί μας μέχρι και σήμερα..
ήταν σωτηρια πράξη για όλη την οικογένεια κυρίως για τον ψυχολογικό παράγοντα!!!

κανένα από τα επόμενα 5 σκυλιά μας δεν έχει καν προσπαθήσει να με ακουμπήσει...
πάντως ακόμα και σήμερα είμαι επιφυλακτική με τα "λυκοειδη" μια φοβία μου έχει μείνει!!!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Εμένα η ζημιά ευτυχώς δεν ήταν μεγάλη...
Τον προηγούμενο μήνα είχαν έρθει οι φίλες μου και είχαμε βγει έξω στην αυλή να παίξουμε βόλεϊ...Κάποια στιγμή έφυγε η μπάλα και την άρπαξε ο Ρεξ (ΓΠ),του λέω άστο και την παίρνω πίσω!μόλις πάω να φύγω με αρπάζει απ' τον βραχίονα και δεν με αφήνει με τίποτα..ήμουν αρκετά ψύχραιμη!του είπα 3-4 φορές "μη" και τραβούσα το χέρι μου μα δεν το άφηνε..μετά απο λίγο το άφησε..!
Πέρα απ' τις πολλές μελανιές και τα σημάδια που μου άφησε δεν μου έκανε πληγή!που πιστεύω πως άμα ήθελε μου έκοβε άνετα το χέρι έτσι όπως το είχε χώσει στο στόμα του..το θέμα όμως είναι γιατί να το κάνει??ίσως για παιχνίδι?
Ευτυχώς που έλειπαν οι γονείς μου γιατί τώρα θα μας έβλεπε απο ψηλά...

dimitra1971!

Banned
Banned
29 Σεπτεμβρίου 2011
171
2
Ειμαι καινουρια γονιος σκυλου και μου έτυχε υπερκινητικος και διεκδικητικος. Πχ με τα παιχνιδια του, τα χάδια του, τον μεζέ του και ένα σωρό άλλα.Δεν ξέρω αν αυτο μπορώ να το πω και κυριαρχικοτητα. Απο τοτε που τον πηρα εχω ασχοληθει πολυ μαζί του και με το να διαβάζω πληροφοριες. Τον έχω μέσα στα χάδια αλλά δεν αφήνω και κάτι να πέσει κάτω τον διορθώνω συνέχεια και αμέσως. Οχι μονο δεν διαννοουμαστε και οι δυο οτι θα με δαγκώσει αλλά του ανοιγω το στομα και του παιρνω αυτο που έχει μασουλησει αν θεωρήσω οτι δεν ειναι καλό και μάλλιστα ψαχουλευω μέσα στο στομα του γιατι τα ...κρυβει πολυ μέσα στο λαιμο του ή τα μαγουλά του!!! Το μόνο που μπορει να κάνει ειναι αν ξεκουράζεται και παω να τον χαιδέψω και δεν θέλει ειναι να κάνει ένα προειδοποιητικο χαζοδάγκωμα στον αέρα αλλά αυτο θεωρώ οτι ειναι προσπάθεια επικοινωνίας να μου πει οτι δεν έχει ορεξη.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Παλια , το πρωτο μας σκυλι ενα θηλυκο ροτ, εβγαλε δοντια και γρυλισμα στην γυναικα μου.Ευτυχως ημουν μπροστα και το λυσαμε το θεμα χωρις να ξαναγινει τιποτα τα επομενα 10 χρονια.
Ολα τα επομενα σκυλια μας δεν εκαναν ποτε καμμια απειλητικη κινηση.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Το κοκερ που ειχα ειχε αγκαθι στο αυτί και πηγα να το δω και μαλλον το πονεσα και εφαγα μια καλή στην κοιλιά
δυστηχως παρα πολλα κοκερ δεν ειναι εκτροφικα, ειναι τυχαρπαστα απο γεννες ιδιωτων και puppy mills Και θεωρουνται δαγκωνιαρικα....κι οχι μετα απο πονο....

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
από Αγγλια ο κυριος απο εκτροφείς ήταν :) ( Βικτωρ να ειναι καλά εκεί που είναι )
δαγκωσε ομως επειδη πονεσε....εχει μια καλη δικαιολογια...βεβαια υπαρχουν και κακου χαρακτηρα Αγγλικα σκυλια...μιλω για εκεινα που δαγκωνουν με το παραμικρο....

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
δαγκωσε ομως επειδη πονεσε....εχει μια καλη δικαιολογια...βεβαια υπαρχουν και κακου χαρακτηρα Αγγλικα σκυλια...μιλω για εκεινα που δαγκωνουν με το παραμικρο....
βρε οχι ο κακομοιρος ξερό γαιδουραγκαθο 6 cm ειχε στο αυτί του

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97