Σας έχει δαγκώσει ποτέ ο δικός σας σκύλος ;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Εμενα ναι. Ο προηγουμενος σκυλος μου, στη διαρκεια τσακωμου με αλλο σκυλο.

Ασχετα απο τους λογους, εχετε δαγκωθει ή εχετε δεχθει επιθεση απο τον δικο σας σκυλο ;
Δεν μιλαμε για τα κουταβισια δαγκωματα, ή για τα δαγκωματα στη διαρκεια του παιχνιδιου.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Εμενα οχι..
Πιο μικρη μου'βγαλε δοντια ενω το χερι μου ηταν στον λαιμο της, στην προσπαθεια της ν'ανεβει ιεραρχικα (εκεινο το διαστημα το'παιζε ζορικη για καμποσο καιρο) αλλα δεν επιχειρησε να δαγκωσει. Εκανε πισω κ ηρεμησαμε απαντες στο σπιτι.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Κι εμενα με εχει δαγκωσει ο προηγουμενος σκυλος μου.Πανω σε τσακωμο με αλλο σκυλο, βασικα δεν γυρισε να με δαγκωσει ακριβως εγω εβαλα το χερι μου κοντα στο στομα του προσπαθοντας να τους χωρισω...

elenib

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
105
0
Σπετσες
Στην προσπαθεια μου να τη σταματησω οταν καποιος
μπηκε στην αυλη την επιασα απο το σβερκο.
Δεν με δαγκωσε μου ακινητοποιησε το χερι.Εκεινη η στιγμη ηταν καθαρα δικο μου λαθος.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Με έχει "διορθώσει" μια φορά που πήγα να του πάρω ένα κόκαλο.....το "επιλύσαμε" επιτόπου και από τότε το "άστο" είναι από τις πιο άμεσες σε ανταπόκριση εντολές....
Και είχαμε και δυο-τρεις ψιλοτσακωμούς σε δυνατές διορθώσεις....

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ναι.Όταν ήταν στην εφηβεία,δε θυμάμαι το λόγο(είχε ξεφύυυυγει εκείνο το διάστημα),είχαμε τσακωθεί καλά.Οι μελανιές από τα δαγκώματα έκαναν να φύγουν καιρό.Τα χρειάστηκα,αλλα ευτυχώς κατάφερα να τον ξαπλώσω και να τον κρατήσω ξάπλα(ήταν 40 κιλά τότε.... :rolleyes:) μέχρι που ηρέμησε.

Δεν ξαναέγινε από τότε.Επικράτησε ο σωστός αρχηγός.:D

mmitsi

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2011
122
0
paros
Ειναι πολύ ήρεμος και ποτέ δεν έχει δείξει επιθετικότητα σε αντίθεση με αυτόν που είχα στο πατρικό μου πριν χρόνια που δεν με άφηνε να του πάρω κάτι απο το στόμα ή να τον χτενίσω.

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
οχι...οσες φορες κανει κινηση ειναι για να με τρομαξει..
ασπουμε οταν πχ σημερα χαλασε το λουρι του αναγκαστικα να τον κραταω απο το στηθολουρο και οταν πηγα προς το μερος που ειναι δεμενος γυρισε και ανοιξε το στομα του αλλα ουτε που με ακουμπησε..ευτυχως το εχω συνηθηση και δν ψαρωνω :D
επισης αλλη μια φορα στην προσπαθεια μου να τον πιασω γρυστρισα και τον αρπαξα απο το κολαρο εκεινος μαλλον τρομαξε και γυρισε και μου εκανε ενα δυνατο γλυρισμα αλλα δν με δαγκωσε

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Ο πρώτος μου σκύλος.
Σε ηλικία 11 χρόνων περίπου (ο σκύλος, όχι εγώ :p ) μου έριξε μια ψιλή αλλά ήτανε αλλά ήτανε για να μου πει άσε με, πονάω! Ήτανε πολύ άρρωστος και προφανώς δεν μπορούσε να ανεχτεί εκείνη τη στιγμή να του αγγίξεις ούτε τρίχα. :(
Ήτανε ο καλύτερος σκύλος του κόσμου!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Εμένα 2 φορές. Τη μία ήταν μετά απο επίσκεψη στον κτηνιατρο και του είχε κάνει ηρεμιστική. Ήταν ζαλισμενος και μεταξυ ύπνου και ξύπνιου. Πήγα να δω πως είναι, άπλωσα το χέρι να τον χαιδεψω και με δάγκωσε δυνατα. Τότε άνοιξε αμέσως τα μάτια του και συνειδητοποίησε τι έκανε. Δεν τον μάλωσα γιατι ήξερα οτι ήταν απο την νάρκωση και την απίστευτη ταλαιπωρία που είχε τραβήξει εκέινη τη μέρα. Άλλη μια φορά είχε ανοίξει τα σκουπίδια και πήρε κόκκαλο. Εγώ δεν είδα τι είχε, κατάλαβα μόνο οτι κάτι είχε στο στόμα του και φοβήθηκα. Τότε έκανα το μοιραίο λάθος... Πήγα να του ανοίξω το στόμα να του το πάρω... Βέβαια ήταν και η τελευταία φορά που κάναμε και οι δύο αυτό το λάθος... Εγω να του πάρω φαγητό απο το στόμα και αυτός να με δαγκώσει.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
εμεις τα λεμε που και που καλα.
αλλα μια φορα ειδα μεχρι τον οισοφαγο πριν με δαγκωσει.
βεβεα ητανε και η τελευταια φορα:eyecrazy::-\"
χαχαχαχα!!!! τα icons τα λενε ολα!!:D:D;)

απο την αλλη εμενα οχι... εκτος απο μια φορα που η στραβη η Ζαιρα τσακωσε το χερι μου αντι για το μπουκαλι... και ειδε και αυτη αστρακια... χημικη αντιδραση του οργανισμου...:confused:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ο Άρης ποτέ...
Η Ρούνη μια φορά που προσπάθησα να της πάρω το κόκκαλο που μασούλαγε, πήγε να μου (ψιλο)αρπάξει το πόδι..., μάλλον "διόρθωση" ήταν...
Ευτυχώς για μένα φορούσα αθλητικά παπούτσια.....

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Δεν με εχει δαγκωσει αλλα μου εχει γρυλισει μετα γαυγισματος ασχημα,αλλα εγω ειχα κανει μ@λ@κι@.
Ηταν την πρωτη εβδομαδα που ειχα μετακομισει στο σπιτι και εννοειται οτι ο Λεννυ δεν με ειχε συνηθισει ακομα.Και ειμασταν μονοι στο σπιτι οταν αποφασισα να τον βγαλω βολτα και δεν με αφηνε να του βαλω το λουρι και εφευγε μακρια απο μενα.
Και εγω εκανα το λαθος να τον κυνηγαω.
Τελικα μου γρυλισει και γαυγισε.Εγω κρυφτηκα στο μπανιο για κανα μισαωρο και δεν τον πλησιαζα για δυο τρεις μερες.

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Μία φορά αποπειράθηκε και μία όντως το έκανε! Ήταν βέβαια και λάθος ο χειρισμός μου, γιατί είχαμε ζήλιες με το σκυλάκι της μητέρας μου (το δικό μου είναι ΚΛΑΣΙΚΑ ζηλιάρικο) αλλά προσαρμοστήκαμε γρήγορα και όλα ήταν μια χαρά! Μωρέ, ας το είχα μαζί μου το Κιαράκι μου και ας με δάγκωνε συνέχεια!! :(

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Με έχει δαγκώσει το samoyed μου όταν ήταν βαριά αρρωστο και πονούσε. Το σκυλάκι μου ήταν υπέροχο και πολύ ανθεκτικό, αν μας είχε δείξει νωρίτερα ότι κάτι δεν πάει καλά μπορεί να είχε ζήσει λίγο περισσότερο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97