Σαρανταποδαρούσες...

stelloo

Well-Known Member
19 Μαϊου 2010
99
1
Οι 40ποδαρουσες κανουν παρτυ στο σπιτι μου το χειμωνα, οι σιχαμενες και μαλιστα αυτες οι λεπτες και πονηρες και κακες που λεει η Γαλαζιο..ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ!!Πριν τις δω καν, τις μυριζω. Βρωμανε ρε παιδια παρα πολυ και γι'αυτο εχω σταματησει να τις σκοτωνω και τις πεταω στον κηπο με το φαρασι..γιατι αν τις πατησεις πρεπει να φυγεις απο το σπιτι απ'τη μποχα.. μετα απο αυτα που λετε ομως θα ψαξω να τις εξοντωσω ολες κι ας γεννηθω 40ποδαρουσα σιχαμενη στην επομενη ζωη μου. Αι σιχτιρ πια!

ΘάνοςΓκ.

Active Member
18 Δεκεμβρίου 2010
33
0
Γεια σας.Είμαι καινούργιος στο φόρουμ.Είδα το Θέμα και είπα να το αναφέρω.Οι σαρανταποδαρούσες είναι όντως πολύ επικίνδυνες και νιώθω πολύ άτυχος που δεν είχα διαβάσει πιο πριν το ποστ του strays γιατί μόλις χτες έχασα τον σκύλο μου(2,5 μηνών malamute) από τσίμπημα..:-(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Τόσο δραστικό ήταν το τσίμπημα; Απίστευτο μου φαίνεται. Και αφού την είδατε ότι το τσίμπησε, δεν προλάβατε να κάνετε τίποτα;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.762
4.035
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Τόσο επικίνδυνες είναι;;; Μπορεί να πεθάνει σκύλος από το τσίμπημά τους;;; Γιατί το σπίτι μας στην Ελλάδα έχει εκείνες τις λεπτές που λιώνουν όταν τις χτυπήσεις :(

Λυπάμαι Θάνο... :(

ΘάνοςΓκ.

Active Member
18 Δεκεμβρίου 2010
33
0
Μάλλον φταίει ότι ήταν πολύ μωρό...Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα,όλα έγιναν μέσα σε 3 λεπτά,έκανε εμετούς και μετά.....

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.381
10.547
Athens
Μάλλον φταίει ότι ήταν πολύ μωρό...Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα,όλα έγιναν μέσα σε 3 λεπτά,έκανε εμετούς και μετά.....
Λυπάμαι πολύ... :( Σίγουρα ήταν από αυτό? :eek: Πόσο ήταν το κουτάβι?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.381
10.547
Athens
Μιας και επανήλθε το θέμα, να προσθέσω πως και αυτές τις εξοντώνω με το Bio Insektal (βιολογικό εντομοκτόνο) που απ ότι φαίνεται μέχρι στιγμής από τη χρήση που έχω κάνει, όλα τα ξεπαστρεύει.

ΘάνοςΓκ.

Active Member
18 Δεκεμβρίου 2010
33
0
Το κουτάβι ήταν μόλις 2,5 μηνών malamute.vrmode το Bio Insektal (βιολογικό εντομοκτόνο) που λες θα επηρεάσει-βλάψει μήπως τα άλλα σκυλιά?(ένα γερμανικό ποιμενικό και ένα μικρόσωμο)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Θάνο λυπάμαι πολύ :(
Δεν έχω ξανακούσει να "φεύγει" τόσο γρήγορα ένα ζώο, από τσίμπημα.
Αν μένετε σε επικίνδυνη περιοχή, μήπως πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό σου, να σου πει αν υπάρχουν και ποιές, πρώτες βοήθειες γι' αυτές τις περιπτώσεις, ώστε να είστε έτοιμοι αν ο μη γέννοιτο, ξανασυμβεί;

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.381
10.547
Athens
Το κουτάβι ήταν μόλις 2,5 μηνών malamute.vrmode το Bio Insektal (βιολογικό εντομοκτόνο) που λες θα επηρεάσει-βλάψει μήπως τα άλλα σκυλιά?(ένα γερμανικό ποιμενικό και ένα μικρόσωμο)
Θεωρητικά είναι αβλαβές και γράφει ότι μπορείς να κάνεις επάλειψη με αυτό για χρήση ακόμη και ως αντικουνουπικού. Εγώ το χρησιμοποιώ σε σημεία που μπορεί να είναι περάσματα εντόμων (πρεβάζια από παράθυρα και γωνίες, κάτω από την εξώπορτα, πατάρια στο πάτωμα κλπ.). Το βάζω στο εξοχικό, όπου ρίχνω και φεύγω. Η δράση κρατάει 3 εβδομάδες - όταν ξαναπηγαίνω βρίσκω τα ψόφια έντομα.

Θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να δεις που φωλιάζουν και να ρίξεις στα σημεία εκείνα. Συνήθως κρύβονται σε γωνίες κλπ. Αν στεγνώσει θεωρώ ότι δεν θα χουν πρόβλημα τα άλλα ζώα. Πάντως είναι το μόνο μη χημικό προϊόν που έχω βρει.

ΘάνοςΓκ.

Active Member
18 Δεκεμβρίου 2010
33
0
Δεν ήθελα να σας τρομοκρατήσω απλά να το αναφέρω.Γενικά δεν νομίζω ότι είναι τόσο επικίνδυνες για έναν ενήλικο σκύλο καθώς έχω 2 και δεν έχω αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα.Μάλλον έφταιγε το ότι ήταν πολύ μικρό.Πάντως τώρα δεν το διακινδυνεύω,θα πάω να πάρω medrol και θα ρωτήσω κάποιον κτηνίατρο για την δοσολογία μήπως και έχω κάποια στιγμή πρόβλημα και με τα άλλα σκυλιά.