Σαν το σκύλο με τη γάτα

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Ανοίγω αυτό το θέμα με αφορμή ένα πρόσφατο περιστατικό που συνέβη με το σκυλάκο μου, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας. Αν υπάρχει ίδιο θέμα αλλού, συγχωρέστε με. Εκεί που βολτάραμε, λοιπόν, συναντάμε ένα γατάκι. Σαν αδαής κι εγώ, για να μην πω κάτι άλλο, το αφήνω να πάει κοντά του να το μυρίσει. Κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, η γάτα εντελώς ξαφνικά βγάζει νύχι και τον γρατζουνάει στο μάτι. Ευτυχώς το πέτυχε στην άκρη και με λίγο Tobrex έγινε όπως πρώτα.

Ωστόσο, από εκείνη τη στιγμή και μετά, κάθε φορά που συναντάω γάτα αλλάζω δρόμο, φοβούμενος μήπως συμβεί τίποτα παρόμοιο. Εσείς πώς αντιμετωπίζετε το θέμα με τις γάτες; Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή. :)

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Εδώ που μένουμε στην γειτονιά έχει πάρα μα πάρα πολλές γάτες. Η δικιά μου, απ'ότι έχω καταλάβει θέλει να παίξει μαζί τους, και κλαίει για να πάμε προς το μέρος τους κάθε φορά που τις βλέπει. Αυτό που κάνω είναι: προσπαθώ να τις εντοπίζω πριν από αυτήν και να μην πλησιάζουμε πολύ κοντά, γιατί και γω φοβάμαι. Έτσι όπως πλησιάζει η δικιά μου σίγουρα τις αγριεύει. Μια φορά είχα κάνει και γω την ίδια μ**κια με σένα. Το λέω για να μην νιώθεις μόνος/η :whistle:

dimitris_27

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2013
179
89
Η γατες απ οτι εχω καταλαβει θα επιτεθουν μονο αν ο σκυλος παει κοντα. Δε θα ρθει απο 2 μετρα μακρια να κανει επιθεση. Εγω απλα δεν αφηνω τη δικια μου να πλησιασει. Μια φορα βεβαια μου χε τυχει να κανει επιθεση η γατα απο σχετικα μακρια. Αλλα το κανε επειδη ειχε και τα μικρα της μαζι.

• Like
Reactions: vrmode

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Η μεγαλη πληγη ειναι αυτο το θεμα για το Ροκυ...
Δεν υπαρχει περιπτωση να πλησιασουμε ποτέ γατα!!!
Προσεχουμε παντα,κι οταν τις αντιληφτω,αλλάζουμε πεζοδρομιο και συνεχιζουμε το δρομο μας!!

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Εδώ που μένουμε στην γειτονιά έχει πάρα μα πάρα πολλές γάτες. Η δικιά μου, απ'ότι έχω καταλάβει θέλει να παίξει μαζί τους, και κλαίει για να πάμε προς το μέρος τους κάθε φορά που τις βλέπει. Αυτό που κάνω είναι: προσπαθώ να τις εντοπίζω πριν από αυτήν και να μην πλησιάζουμε πολύ κοντά, γιατί και γω φοβάμαι. Έτσι όπως πλησιάζει η δικιά μου σίγουρα τις αγριεύει. Μια φορά είχα κάνει και γω την ίδια μ**κια με σένα. Το λέω για να μην νιώθεις μόνος/η :whistle:
Κρύβε λόγια. :ROFLMAO:

@spyv, η αλήθεια είναι πως τον άφησα να μυρίσει τη γάτα και λόγω δικής μου περιέργειας. Πως λέμε "η περιέργεια σκότωσε τη γάτα;" :p

• Like
Reactions: bat-iris and spyv

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.571
5.993
Πειραιάς
ειναι πολυ επικινδυνες οι γατες, κινουνται αστραπιαια και μονο απο καθαρη τυχη μπορεις να αποφυγεις τη ζημια.
φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα που λενε :sneaky::).

• Like
Reactions: Tri

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Δεν υπάρχει κανένας λόγος και καμία λογική στο να πλησιάζεις με τον σκύλο σου, όσο φιλικός και να είναι, ένα αδέσποτο γατάκι. Η γάτα πιθανότατα από ένστικτο και κακές εμπειρίες θα επιτεθεί. Προστατεύουμε το σκύλο μας και δεν κάνουμε πειράματα. Η κοινωνικοποίηση του σκύλου με γάτες δεν επιτυγχάνεται έτσι, μόνο το αντίθετο καταφέρνουμε...

• Like
Reactions: vrmode and Tri

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie