Ευχαριστούμε...χαχχα, ομορφο το κατσικακι και φαινεται μεγαλοσωμο για 3.5 μηνων
Περί ονόματος...Ευχαριστούμε...
Τρία σε ένα όπως το σκέφτομαι. Σκύλος στην εικόνα, αγριοκάτσικο στη φύση και κροκόδειλος με τα κοφτερά δοντάκια.
Ίσως έπρεπε να τη βγάλουμε Κροκ!
Αυτό. Τον αμάζευτο στο φεύγα.Από την πρωινή μας βόλτα στο Γουδί!
Η Σερς είναι πολύ υπάκουη. Δεν απομακρύνεται και στο κάτσε, εκτελεί άμεσα. Στο έλα μας γράφει αρμοδίως. Επαναδιατυπώνω. Η Σερς είναι υπάκουη εκτός από την ώρα που πρέπει να μαζευτούμε.
Τώρα που το λες δε φταίει το σκυλί.Προσωπικοτητα με το Π κεφαλαιο δλδ!! Να σ ζησει!!
Για το ελα στο παρκο αν θες δοκιμασε να το κανεις συνεχεια γιατι μαλλον εχει συνδεσει τωρα την λεξη ελα με το οτι φευγουμε και δεν θα το κανει ουτε σε αλλες περιστασεις αργοτερα, το οποιο ισως ειναι αρκετα κακο (πχ χτυπα ξυλο σας φυγει απ το λουρι) πρεπει να το συνδιασει με κατι καλο.. πχ εγω του ελεγα ελα για να ερθει σε εμενα κ να παιξουμε, του εδιχνα το αγαπημενο τ μπαλακι.. αμα παει καλα εκτος παρκου, μονο τοτε θα το ξαναελεγα και στο παρκο αλλα σε αλλες φασεις για παιχνιδι κτλ οχι στο τελος!! στο τελος θα εκανα αυτος π λες με τον αλλο σκυλο χωρις εντολη καθολου!! Οταν μετα απο καιρο εχει παει τελεια η εντολη, μονο τοτε κ στο τελος..
Στο Γουδί πάνω από το Ρυθμό που είναι περιφραγμένο και έχει γνωρίσει τους πάντες μέχρι τώρα. Γενικά κινείται σε απόσταση από δίπλα μου μέχρι 20 - 25 μέτρα και όταν αλλάζω κατεύθυνση, ακολουθεί καλπάζοντας, φτάνει δίπλα μου και αρχίζει πάλι να μυρίζει και να παγαινοέρχεται σε τέτοια απόσταση Το ΕΛΑ το εκτελεί, εκτός από τη στιγμή που είναι να φύγουμε, όπου για ένα μυστήριο λόγο, ακόμα και δίπλα μου να είναι κάνει βηματάκια να αποφύγει να της βάλω το λουρί. Στην Πανεπιστημιούπολη που την πάω ψηλά στις σχολές πάει δεμένη και τη λύνω μόνο εκεί που παίζει με τα άλλα.Απ'ότι καταλαβαίνω, την κυκλοφορείς γενικώς λυτή, σε κάποιο πάρκο ε;
Με λυτές κοτσίδες όπως είπα είναι μόνο στο ένα.το ελα οντως να το εξασκεις συνεχεια...και αφου δε το κατεχει βλεπω οτι την αφηνεις να βολταρει αρκετα σε χωρους οχι τοσο σειφ και να τρεχει στα σκυλια μονη με λυτες κοτσιδες? δε θα χεις καλα ξεμπερδεματα, μεγαλωνει δεν ειναι κουταβακι πια
Στο συγκεκριμένο μέρος έχω δει σκυλί να πετάγεται στην Κοκκινοπούλου από το κολυμβητήριο... Δεν μπορεί να θεωρείται περιφραγμένο ένα τόσο μεγάλο μέρος με ανοίγματα σε ένα σωρό μέρη... Τί να πιάσω, την Κοκκινοπούλου, την Κατεχάκη, το Badminton... Εκτός κι αν κάπου εκεί παίζει ένα πραγματικά περιφραγμένο σημείο και δεν το έχω πετύχει... Κι απ' την στιγμή που δεν εκτελεί το έλα... ξέρω γω... εγώ θα φοβόμουν...Στο Γουδί πάνω από το Ρυθμό που είναι περιφραγμένο και έχει γνωρίσει τους πάντες μέχρι τώρα. Γενικά κινείται σε απόσταση από δίπλα μου μέχρι 20 - 25 μέτρα και όταν αλλάζω κατεύθυνση, ακολουθεί καλπάζοντας, φτάνει δίπλα μου και αρχίζει πάλι να μυρίζει και να παγαινοέρχεται σε τέτοια απόσταση