Σαμπουάν κ.λπ.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Καλησπέρα μιας και τελείωσε το Σαμπουαν της Λούνας (pet head http://www.amazon.co.uk/Head-Dirty-Deodorising-Shampoo-475mls/dp/B0037JIZBM )
ήθελα να μου προτείνεται κάποιο πολύ καλό σαμπουάν και κοντίσιονερ γιατι μυρίζει πολύ η σκυλίτσα μου ακόμα και μετα το μπάνιο ...
conditioner :http://www.nationalpetpharmacy.com/...ural-Shampoo?utm_source=nextag&utm_medium=cse

Last edited:

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Παραγγελνεις απο το ιντερνετ? Γιατι δεν ξερω αν τα πουλανε σε καποιο μαγαζι εκει αθηνα...για μακρυτριχα chris christensen ,1all systems και pure paws. Εγω προς το παρον εχω αυτο που εχεις και εσυ αλλα το μπλε κ κρεμα απο την ιδια εταιρια κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη,αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτα που σου ειπα κ θα τα παραγγειλω να τα δοκιμασω γιατι θελω να της μακρυνω πολυ το μαλλι της κοκονας μου.
Μηπως δε τη στεγνωνεις καλα με το πιστολακι κ μυριζει ? Η μυρωδια ερχετε απο το δερμα σιγουρα ή μηπως ειναι τιποτα αυτακια -στομα ?

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
δεν παραγγέλνω απο το ίντερνετ :(
η δικιά μου δεν έχει πολύ μακρύ τρίχωμα...
δεν ξέρω γιατι... το στόμα της δεν μυρίζει και πια δεν έχει ωτίτιδα ...
το σαμπουαν που έχω είναι πολύ καλό και μυρίζει όμορφα στη Λούνα όμως όχι ...μαλλον το δερμα της φταίει ...

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Μηπως την κανεις πολυ συχνα μπανιο ?Γιατι εχω διαβασει οτι τα πιο πολλα σκυλακια αν τα κανεις συχνα μυριζουν πιο εντονα.Πχ τη Ζαιρα τη κανω μια φορα το διμηνο αμα μου ερθει ενω τη Φοιβη που ειναι γιορκι καθε 10 μερες,για να ειναι φρεσκαδουρα το μαλλι :p τη Ζαιρα αν την εκανα τοσο συχνα θα ειχε παθει δερματικα στανταρ! Δηλαδη παιζει ρολο η φυλη,δε ξερω τι ισχυει για τα σιχτζουδακια. Την στεγνωνεις με πιστολακι?

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
1 φορά τον μήνα την κάνω γιατι πραγματικά γίνεται μαύρη!! πιο βρόμικη και απο τον δρόμο είναι :Ρ
δοκίμασα και μηλόξιδο αλλα η βρόμα δεν έφυγε
με πετσέτα τ στεγνώνω γιατι δεν έχω πιστολάκι ... λες να φταίει αυτο ?

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
τα 1allsystems είναι πολύ καλά ως παρα πολύ καλά (και ακριβά..). Εχω. Όμως δεν τα έχουν πολλά πετ σοπ κ εξ όσων γνωρίζω έχει σταματήσει να υπάρχει αντιπρόσωπος για Ελλάδα. Η μυρωδιά πιθανότατα να είναι λόγω φυλής. Αν αδένες είναι οκ, αφτια το ίδιο κ τρώει σωστά είναι αυτό. Νομίζω εχω διαβάσει ότι τα συγκεκριμένα σκυλάκια μυρίζουν. Αυτό που εχω εγώ κ κάποτε χρησιμοποιούσα για λίγο διάστημα, είναι ένα ταλκ με το οποίο περνάσ το τρίχωμα ανάμεσα στα μπάνια. Βασικα το χα πάρει γιατι μυρίζει σα μωρό, πούδρα, κ τρελαίνομαι για τη μυρωδιά αυτή χι χι. Έκανε δουλίτσα.

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Αν έχεις αποκλείσει την πιθανότητα ιατρικού θέματος, είναι μάλλον θέμα σκύλου, οπότε δε νομίζω οτι έχει σχέση το σαμπουάν.... Υπάρχουν σκυλιά που όσο και να τα πλένεις, έχουν έντονη μυρωδιά.... άλλα δεν τα πλένεις ποτέ και δε μυρίζουν.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
θα δοκιμάσω και το ταλκ στο παρελθόν την στέγνωνα με πιστολάκι αλλα διαφορά δεν είδα
μάλλον το δέρμα της είναι και δεν μπορώ να κανω κατι
εμένα δεν μου μυρίζει και ίσα ίσα μου αρέσει η μυρωδιά της χαχα
απλα όλοι μου λένε μπάνιο δεν την κάνεις ? μυρίζει... μυρίζεις εσυ σαν το σκύλο ( το χειρότερο μου ) κλπ

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
σε νιωθω...εγω να δεις τι ειρωνια εισπραττω καθε που παω στο πατρικο μου, οτι μυριζω σκυλιλα και οτι γι αυτο δεν παταει κανεις σπιτι μου κλπ κλπ... και βεβαια ΚΑΘΕ φορα αναθεματιζω που παω να τους δω. Ας οψεται η αγαπη. τελος παντων. Την ταλκ μονο σε στεγνο τριχωμα,ε; Εγω εχω πουδρα με αρωμα σανταλοξυλου, jeunesse απο iv san bernard. βεβαια κρατουσε η μυρωδια λιγες μερες αλλα μια φορα, οταν θελω να παμε καπου καλα πχ, το παραδεχομαι το ψωνιο μου, τους βαζω λιγακι,χιιχι!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
σε νιωθω...εγω να δεις τι ειρωνια εισπραττω καθε που παω στο πατρικο μου, οτι μυριζω σκυλιλα και οτι γι αυτο δεν παταει κανεις σπιτι μου κλπ κλπ... και βεβαια ΚΑΘΕ φορα αναθεματιζω που παω να τους δω. Ας οψεται η αγαπη. τελος παντων. Την ταλκ μονο σε στεγνο τριχωμα,ε; Εγω εχω πουδρα με αρωμα σανταλοξυλου, jeunesse απο iv san bernard. βεβαια κρατουσε η μυρωδια λιγες μερες αλλα μια φορα, οταν θελω να παμε καπου καλα πχ, το παραδεχομαι το ψωνιο μου, τους βαζω λιγακι,χιιχι!
αυτο μου λένε και εμένα !! και νιώθω πολύ άσχημα !! εννοείτε σε στεγνό τρίχωμα αλλιώς θα γεμίσει με μπαλάκια :) έβαζα και στη γάτα μου
αυτη η πούδρα τη είναι ?που την βρίσκεις ?

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
τη βρηκα στην κτηνιατρικη στο περιστερι αλλα την εχω πετυχει και σε πετ σοπ, ειναι στο τμημα με τα σαμπουαν

-Jerry-

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2011
48
0
Helliniko Athens
επειδη εχω και γω shih tzu ο γιατρος που τον ρωτησα που ειπε οτι μπορω να χρησιμοποιω τον ειδικο αφρο 2 φορες τη βδομαδα κανοντας μασαζ μεχρι να αποροφηθει και μολις στεγνωσει λιγο υπαρχει κολωνια ειδικη για σκυλακια που το ψεκαζεις και μετα με τη βουρτσα χτενισμα και μυριζει τελεια . μπανιο αυστηρα 1 φορα το μηνα ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ. σου λεω οτι μου ειπε ο γιατρος.
δοκιμασε παντως τον ειδικο αφρο και την ειδικη κολωνια. εμενα ο δικος μου μυριζει πολυ ομορφα σα μωρο που του εχουν βαλει ταλκ.

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
1 φορά τον μήνα την κάνω γιατι πραγματικά γίνεται μαύρη!! πιο βρόμικη και απο τον δρόμο είναι :Ρ
δοκίμασα και μηλόξιδο αλλα η βρόμα δεν έφυγε
με πετσέτα τ στεγνώνω γιατι δεν έχω πιστολάκι ... λες να φταίει αυτο ?
με λιγη θαλασσα μαζι πιανει χαχαχα

εγω την παω θαλασσα βουταει μεσα καλα καλα
μετα πισω σπιτι ξεπλυμα πολυ καλο
και μηλοξυδο αραιωμενο σε μια πετσετα και την περναω κοντρα

γυαλι γινεται :D

σαμπουαν εχω να της βαλω απο την ημερα του πασχα.. (ισως την περασω αυτες τις μερες ενα χερι)
η θαλασσα η σαμπουαν οπως και δηποτε :p

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
επειδη εχω και γω shih tzu ο γιατρος που τον ρωτησα που ειπε οτι μπορω να χρησιμοποιω τον ειδικο αφρο 2 φορες τη βδομαδα κανοντας μασαζ μεχρι να αποροφηθει και μολις στεγνωσει λιγο υπαρχει κολωνια ειδικη για σκυλακια που το ψεκαζεις και μετα με τη βουρτσα χτενισμα και μυριζει τελεια . μπανιο αυστηρα 1 φορα το μηνα ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ. σου λεω οτι μου ειπε ο γιατρος.
δοκιμασε παντως τον ειδικο αφρο και την ειδικη κολωνια. εμενα ο δικος μου μυριζει πολυ ομορφα σα μωρο που του εχουν βαλει ταλκ.
Ποιος είναι αυτος ο ειδικός αφρός και η ειδική κολόνια ? να την πάρω και εγω μήπως ασπρίσει το σκυλάκι μου χαχαχ

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
το sebomild το έχεις δοκιμάσει ?.. αφήνει ένα όμορφο άρωμα για μεγάλο διάστημα.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
http://www.duoxo.com/images/douxo-main-large.jpg

το μπλε!
απο Οοοοοοοσα εχω δοκιμασει .. με διαφορα καλυτερο!!! ;)

μυριζει σαν δικο μας, δεν αφηνει καμια μυρωδια στον σκυλο - ουτε αρωμα ουτε σκυλιλα.. ειναι πολυ οκ.
το πρασινο και το κιτρινο ειναι αντιβακτηριακα και καταπραυντικα φαγουρας κτλ..
Το μπλε ειναι μια χαρα!!

Last edited: