Οχι. Στις περισσότερες πιστοποιημένοι κτηνίατροι εξετάζουν στο ΙΑΤΡΕΙΟ τους τον σκύλο και κατευθείαν δίνουν οι ίδιοι την αξιολόγηση.
Συμφωνεις με μια τετοια τακτικη εσυ ? Θα ηθελες να ειναι ετσι και στην Ελλαδα ?Οχι. Στις περισσότερες πιστοποιημένοι κτηνίατροι εξετάζουν στο ΙΑΤΡΕΙΟ τους τον σκύλο και κατευθείαν δίνουν οι ίδιοι την αξιολόγηση.
Εξετάσεις (αν χρειαστεί) θα πας να κάνεις σε έναν καλό ορθοπεδικό για να ξέρει να βγάλει και να διαβάσει σωστά τις ακτίνες.Η δυσπλασία δεν είναι ασθένεια.
Η δυσπλασία δεν σκοτώνει ΠΟΤΕ τον σκύλο, όσο σοβαρή και αν είναι.
Διαγνώσκεται πρώιμα (και επισφαλώς) από την ηλικία των 4-5 μηνών μέχρι τους 8-9 ενώ στους 12 μπορεί να γίνει ονομαστική αξιολόγηση του βαθμού της.
Το πώς - πόσο και πότε θα επηρεάσει τον σκύλο στην ποιότητα ζωής του είναι άγνωστο και εξαρτάται από όλους τους άλλους παράγοντες, εκτός από τον ακριβή βαθμό δυσπλασίας
εξαρταται πως εννοεις το καθαροαιμο....το σκυλι μου επιτελους παιζει καμμια πιθανοτητα να ειναι καθαροαιμο????δωστε μου λιγη σημασια...
Ότι σου είπε να προσεξεις η Loukia στη δημοσίευση #68.καταληγουμε λοιπον πως οτι εχω κανει μεχρι τωρα ειναι λαθος...μαλιστα..σκ@τ@!