Σαμαράκι και απορίες

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
vmode οντως ειναι απο μαλακο υφασμα (δεν εχει ενισχυση μαξιλαρακια)

απο οτι καταλαβαινω παντως ειναι καθαρα τι θα κατσει καλυτερα στον σωματοτυπο του σκυλου για το θεμα αν θα φευγει απο την θεση του ή οχι. Και ισως το ιδιο ισχυει και για τους ερεθισμους.

αρα χρειαζονται δοκιμες
επομενως παμε για ενα και ενα και βλεπουμε (ευτυχως που θελουν το ιδιο μεγεθος)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.472
10.727
Athens
vmode οντως ειναι απο μαλακο υφασμα (δεν εχει ενισχυση μαξιλαρακια)
Τα Rogz δεν έχουν ενίσχυση μαξιλαράκια αλλά είναι από πολύ χοντρό πανί και γι αυτό κάθονται μάλλον στη θέση τους - τραβάνε και καράβι!

ath_ch

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2013
85
0
Athens
Καλησπέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω σαμαρακι rogz.Εριξα μια ματιά στο eBay ( το medium-για Russell -18€ μαζί με έξοδα αποστολής-χωρίς τον οδηγό).Επισης θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι ασφαλές γιατί εμείς που φοραμε ένα "απλό" (pet Camelot νομίζω )σήμερα στη βόλτα "ξεπιαστικε" το γατζακι του οδηγού από τον ένα κρίκο στα καλά καθουμενα..

Ravendark

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2012
325
3
Χαλκίδα
Eμένα πάντως δυο μέρες που του έβαλα σαμαράκι (γιατι έβγαινε απο το κολλάρο οταν φοβόταν) κατάφερε να πληγωθεί κάτω απο τις μασχάλες....
Με κάτι σαν το παρακάτω (της Trixie είναι) δεν έχεις τέτοιο θέμα

Vanessa99

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2017
250
282
Καλησπέρα,
και τα δυο παραπάνω θεωρούνται τύπου Η σωστά? (@medusa )
Υπάρχει κάποιο σε τέτοιο στυλ με λαβή από πάνω (εκτός των julious)?
Σκεφτόμουν ότι ίσως θα μπορούσαμε να το βάζουμε ταυτόχρονα με κολλάρο και εκπαιδευτικό οδηγό και όταν είναι να τρέξουμε, να "ανοίγω" τον οδηγό και να τον συνδέω με το σαμαράκι για να μην τραβιέται στο λαιμό (είμαι πιο αργή :ROFLMAO:) και μετά ξανά μικρός οδηγός και περιλαίμιο όταν επιστρέφουμε

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.385
8.260
Ναι , στο δευτερο δε χρειάζεσαι λαβή, αν θες τον πιανεις απο το κοματι αυτο.... :giggle: Εγω κραταω 2 οδηγους , εναν κοντο και εναν 5μετρο ή φλεξι στη τσαντα αν παω εξοχη. κλιπαρω πρωτα σαμαρακι και μετα ξεκλιπαρω τον αλλο.
80692-01-800x800w.jpg

• Like
Reactions: ΒασιλικηΖ