Σακούλες ΙΚΕΑ και ...εναλλακτική χρήση!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
H κατάσταση στο σπίτι θα είναι λίγο αστεία...
- 1 δίποδος αρσενικός, ο καλός μου
- Από θηλυκές: Εγώ, η γάτα και 2 μπουλντόγκες. Όλες οι θηλυκιές - και οι 4 - έχουμε γενέθλια πάνω-κάτω την ίδια εβδομάδα (οι 2 μπουλντόγκες την ίδια μέρα!). Θα φτιάχνω τούρτα τετραπλή!
ο καλος σου εχει οοολη την συμπαθεια και κατανοηση μου...α ρε καημενε τι σου εμελε να παθεις!
φιλε θα χορτασεις γκρινια και μουρμουρα και αφου θα σου τα πρηζουν οοοολη μερα μετα θα ερχονται και θα σου κωλοτριβονται...βρε ουστ(λυσαξτε τωρα :D:D)

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
H κατάσταση στο σπίτι θα είναι λίγο αστεία...
- 1 δίποδος αρσενικός, ο καλός μου
- Από θηλυκές: Εγώ, η γάτα και 2 μπουλντόγκες. Όλες οι θηλυκιές - και οι 4
- έχουμε γενέθλια πάνω-κάτω την ίδια εβδομάδα (οι 2 μπουλντόγκες την ίδια μέρα!). Θα φτιάχνω τούρτα τετραπλή!

Μια χαρα την εχει!!
Ο δικος μου τι να πει?
Μια γυναικα, μια κορη και μια μανα στο σπιτι!
3 θηλυκα γαλλικα μπουλτογκ, ενα θηλυκο αμερικαν Κοκερ και η γατουλα της γιαγιας- μας κανουν 8 κοριτσια - ενας αντρας!!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
samsok..... στείλε μου τον Καίσαρακο και θα σου πω ποίος λυσσάει μετά....:D:D:D
με τιποτα,τον χρειαζομαι για να ακουμε μαζι την μουρμουρα των θηλυκων...μην καταντησω σαν τον καλο της vrmode:D
ασε που τωρα πια εχω και μια μικρη δυσκολια να τον πακεταρω...γινομαστε καθε μερα πιο τερατακια:D

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Μια χαρα την εχει!!
Ο δικος μου τι να πει?
3 θηλυκα γαλλικα μπουλτογκ, ενα θηλυκο αμερικαν Κοκερ και η γατουλα της γιαγιας- μας κανουν 8 κοριτσια - ενας αντρας!!
ουιιιιιιι! αυτος ειναι χειροτερα!:D:D

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.394
10.569
Athens
Μια χαρα την εχει!!
Ο δικος μου τι να πει?
Πάω πάσο!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλαααααααά το καλοκαίρι είναι κοντά!!! Θα την καψουρευτεί τη Μαίρα.... και θα με ακολουθήσει ο Καίσαρας...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
ουιιιιιιι! αυτος ειναι χειροτερα!:D:D
Ε, ρε δούλεμα που έχω φάει από τότε που γύρισα στην Αθήνα για αυτό το ουιιιιιιιιιι...........:p:D:p:maria::maria::paja1::paja1:

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Καλαααααααά το καλοκαίρι είναι κοντά!!! Θα την καψουρευτεί τη Μαίρα.... και θα με ακολουθήσει ο Καίσαρας...
μαλλον θα την βαλει στο στομα του και θα την κουβαλαει! και μετα οποιος ειναι μαγκας ασ την πειραξει την Μαιρα :D

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Ε, ρε δούλεμα που έχω φάει από τότε που γύρισα στην Αθήνα για αυτό το ουιιιιιιιιιι...........:p:D:p:maria::maria::paja1::paja1:
εγω τοσα χρονια εξωτερικο και δεν το εκοψα,στο φορουμ θα κολλησουμε :)
α ρε πατριδα!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
μαλλον θα την βαλει στο στομα του και θα την κουβαλαει! και μετα οποιος ειναι μαγκας ασ την πειραξει την Μαιρα :D
Κανένας!!!! Οπότε θα τους βάλω στο αυτοκίνητο και μετά....Θα μας κάνει φύλαξη και στην Αθήνα!!!!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Κανένας!!!! Οπότε θα τους βάλω στο αυτοκίνητο και μετά....Θα μας κάνει φύλαξη και στην Αθήνα!!!!
καλα, ελπιζω να εχεις μεγαλο αυτοκινητο...α και με φιμε τζαμι παρακαλω γιατι μας ενοχλει ο πολυς ο ηλιος...α και αν εχει και κανενα κοψιδακι κατα την διαρκεια της διαδρομης θα το εκτιμουσαμε.Ευχαριστω:)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
καλα, ελπιζω να εχεις μεγαλο αυτοκινητο...α και με φιμε τζαμι παρακαλω γιατι μας ενοχλει ο πολυς ο ηλιος...α και αν εχει και κανενα κοψιδακι κατα την διαρκεια της διαδρομης θα το εκτιμουσαμε.Ευχαριστω:)
Για τον φιλαράκο μας???? όλες τις ανέσεις!!!! Και τη φιλενάδα του να την "ματσακουλεύει" και εσεις μετά να μας ψάχνετε

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ ΤΟ ΟΥΙΙΙΙΙΙΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΙ ΩΡΕΕΕΕΕ!!!!!
αυτο ξαναπεστο! παντως οι ιδιαιτεροτητες στην γλωσσα καθε τοπου εχουν πολυ πλακα.Μια φορα με ειχε καλεσει ενας φιλος κρητικος για φαγητο.Εκει λοιπον που μαγειρευε ,μου λεει<<πολυ ωραια ρε συ την ακους>>,μεχρι να καταλαβω οτι εννοουσε την μυρωδια του φαγητου ειχε περασει ενα τεταρτο που εγω του εκανα σουτ για να ακουσω:)
παει το χε..με παλι το θεμα!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
και την άλλη φορά σηκώνεται ένας παππούς κρητικός και λέει "Πάω να θέσω.(κοιμηθώ για όσους δεν το ξέρουν)"
οπότε ένας απο αυτούς που δεν το ήξερε τι σημαίνει ,
νόμιζε κάτι άλλο με κατάληξη *έσω
και είχε και την ηλιθιότητα να το εκφράσει στον εγγονό του παππού
"Εδώ στην κρήτη το ανακοινώνετε έτσι ανοιχτά το χέσιμο ή ο παππούς είναι πλακατζής???" :lol:

Πάντως εμένα τα θυληκά μου αρέσουν....γενικά!!!
Στην οικογένεια έχουμε ικανές ποσότητες και απο τα δύο φύλα σε μοντέλα με δύο και τέσσερα πόδια!!!
Χρήσιμα και τα αρσενικά αλλά τα θυληκά είναι ωραία

Μόνο που έχουν περιόδους και πρέπει να έχεις το νού σου :lol: :lol: :)