Σακούλες ΙΚΕΑ και ...εναλλακτική χρήση!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.394
10.569
Athens
Είχα πει να μην το γράψω, αλλά επειδή το κλίμα έχει βαρύνει λίγο (κάτι τα άσχημα ιατρικά περιστατικά, κάτι το θέμα με την οικονομική κρίση...) είπα να αλαφρύνω την κατάσταση, έστω και κινδυνεύοντας να βγω ρόμπα!:D

Το κουτάβι λοιπόν έρχεται την άλλη εβδομάδα και το γνωστό πρόβλημα που ανέκυψε είναι το πως το παρουσιάζω στη μαντάμ Κάρλα. Σημειωτέον ότι η Κάρλα είναι πολύ κοινωνική και γουστάρει σκυλοπαρέες, (εκτός από ενοχλητικούς κουταβο-αρσενικούς που τους στριγγλίζει), ενώ είναι γενικά πολύ καλόβολη, παιχνιδιάρα και τσαχπινογαργαλιάρα. Πλην όμως δεν παύει να είναι έως τώρα ή μία και μοναδική Σκυλομαντάμ στο σπίτι.

Το να φέρω τα 2 σκυλιά σε επαφή σε εξωτερικό χώρο αποκλείεται διότι το κουτάβι δεν θα έχει ολοκληρώσει εμβόλια και δεν το ρισκάρω. Άρα ό,τι γίνει, πρέπει να γίνει εντός σπιτιού.

Δεδομένο: Η Κάρλα, κάθε φορά που γυρίζουμε από ΙΚΕΑ, χαίρεται και χοροπηδάει και με κοιτάει σε στυλ "Τι μου έφερες?" - αν αφήσω τη σακούλα κάτω την ψάχνει. Βεβαίως το κάνει γιατί πάντα της φέρνουμε κάποιο λούτρινο (από τα παιδικά του ΙΚΕΑ).

Την ιδέα την έριξε η FrenchieFan τελείως στην πλάκα ("Ε βάλτο σε μια σακούλα ΙΚΕΑ να νομίσει ότι είναι παιχνίδι!") αλλά όταν το σκέφτηκα πιο ώριμα, δεν την βρήκα διόλου κακή!

Σκέφτομαι λοιπόν το εξής σενάριο:

- Σάββατο μεσημέρι: Φέρνω στην Κάρλα σακούλα ΙΚΕΑ με κανονικό λούτρινο και επιτείνω τον ενθουσαισμό της κάνοντας λες και έχω πιάσει το Τζόκερ.
- Κυριακή μεσημέρι: Δεύτερη σακούλα ΙΚΕΑ με άλλο λούτρινο. Ξαναενθουσιαζόμαστε!
- Δευτέρα: Διάλειμμα - μην το παραχ...ουμε κιόλας!
- Τρίτη: Τρίτη σακούλα ΙΚΕΑ με τρίτο λούτρινο προς υπενθύμιση ενθουσιασμού.
- Τετάρτη: Τέταρτη σακούλα ΙΚΕΑ με κουτάβι μέσα (μην τρελλαίνεστε, έξω από την πόρτα του διαμερίσματος θα βγάλω το κουτάβι από το crate και θα το βάλω στη σακούλα) - Τσα!

Τι λέτε? Είμαι ...για πολλές κλωτσιές?:maria::paja1:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αχαχαχααχααχαα θα το καταλάβει πολύ πριν ακουμπήσεις την σακούλα κάτω..
άσε που το κουτάβι μπορεί να τρομάξει και να κλαίει γιατί η σακούλα δεν είναι σταθερή..

Πάντως πλάκα έχει..:D

Αυτό μου θυμίζει όπως όταν ήρθα εγώ σπίτι όταν γεννήθηκα για να με πάρει με καλο μάτι ο αδερφός μου του πήραν πολλά παιχνίδια και του είπαν πως σου τα έφερε δώρο το μωρό από τον ουρανό.:maria::paja1:

Πάντως προβλέπω να παίρνει φάτσα τύπου όταν πάει πάνω απο την σακούλα..καλά με δουλεύεις?:maria::maria::D:D:eek:

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
:D :D :D :D :D
Κοίτα, ή που θα πιάσει και θα καταχαρεί η μαντάμ με το κουτάβι, ή που θα ξενερώσει εντελώς μόλις καταλάβει ότι είναι ζωντανό κάι δεν κάνει πχ να του ξεριζώσει το κεφάλι και θα σταματήσει να γουστάρει και τα λούτρινα του ΙΚΕΑ, οπότε θα κάνετε και οικονομία.
Eather way, καλό θα είναι!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.394
10.569
Athens
Αχαχαχααχααχαα θα το καταλάβει πολύ πριν ακουμπήσεις την σακούλα κάτω..
άσε που το κουτάβι μπορεί να τρομάξει και να κλαίει γιατί η σακούλα δεν είναι σταθερή..
Καλέ θα την κρατάω από κάτω τη σακούλα - δεν θα το αφήσω να ...κρέμεται! Άσε που θα την "κοντύνω" κάπως - για να μην τρομάξει και αυτό

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Εκπληκτικό σχέδιο...
Ελπίζω να έχεις ήδη προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα (σακούλες και λούτρινα) και να μην πηγαίνεις κάθε μέρα στο ΙΚΕΑ ε; :cuniaoo:
Πλάκα-πλάκα, γέλιο θα είχε να βλέπαμε αντιδράσεις με ένα βιντεάκι. Για οργανωθείτε...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.394
10.569
Athens
Εκπληκτικό σχέδιο...
Ελπίζω να έχεις ήδη προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα (σακούλες και λούτρινα) και να μην πηγαίνεις κάθε μέρα στο ΙΚΕΑ ε; :cuniaoo:
Πλάκα-πλάκα, γέλιο θα είχε να βλέπαμε αντιδράσεις με ένα βιντεάκι. Για οργανωθείτε...
Nαι ρε - θά πάω Σαββατο πρωί να φορτώσω... :D

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Πολυ χαιρομαι που σας αρεσε το σχεδιο μου !!

Επειδη και οι δικες μου κανουν παντα σαν τρελες για σακουλες ΙΚΕΑ- μου ηρθε η ιδεα!

Βιντεο περιμενω και εγω- απαραιτητα!!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Το λούτρινο ...
τι τον κάνει αφού το πάρει....???

έχω μια υποψία ότι το αντιμετωπίζει ώς θήραμα....

Μήπως καλύτερα να πηγαίνατε μαζί στο εκτροφείο να πάρετε το κουτάβι?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.394
10.569
Athens
Το λούτρινο ...
τι τον κάνει αφού το πάρει....???

έχω μια υποψία ότι το αντιμετωπίζει ώς θήραμα....

Μήπως καλύτερα να πηγαίνατε μαζί στο εκτροφείο να πάρετε το κουτάβι?
To λούτρινο το παίρνει στο στόμα, και αρχίζει να τρέχει και παίζουμε "πιάσε με να μου το πάρεις δεν μπορείς". Τα λούτρινα της αρέσουν αλλά βασικά είναι κολλημένη με τις λούτρινες μπάλες και κυκλοφορεί με αυτές στο στόμα - τις δείχνει δε απαραιτήτως στον κόσμο που έρχεται σπίτι. Γενικά δεν τα σκοτώνει παρά σπανίως, αν π.χ. είναι μαζί με άλλα σκυλιά και τίθεται θέμα "ποιος θα πάρει το λούτρινο".

Το δεύτερο σενάριο που λες δεν παίζει... είναι κομματάκι μακριά! ;)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Αυτά είναι!!!! Το έχω ξαναπεί τα κοριτσάκια και οι γυναικές στην πορεία έχουμε άλλη χάρη!!!!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.394
10.569
Athens
H κατάσταση στο σπίτι θα είναι λίγο αστεία...
- 1 δίποδος αρσενικός, ο καλός μου
- Από θηλυκές: Εγώ, η γάτα και 2 μπουλντόγκες. Όλες οι θηλυκιές - και οι 4 - έχουμε γενέθλια πάνω-κάτω την ίδια εβδομάδα (οι 2 μπουλντόγκες την ίδια μέρα!). Θα φτιάχνω τούρτα τετραπλή!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μια χαρά κούκλοι είναι και τα αγοράκια! Άλλα είναι αγοράκια!!!!:D Για μια ζωή! δίποδα τετράποδα!!! Η γιαγιά μου έλεγε πάντα "μεγαλώνω ένα παιδί και έναν άντρα....":p

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.394
10.569
Athens
Ελάτε ρε παιδία και τα αγοράκια κούκλοι είναι.. :D
Καλοί είναι αλλά λίγο μπουχέσες!:D Άσε που τους τι δίνει και σηκώνουν το πόδι να μαρκάρουν όπου νά 'ναι...