ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΣΙΜΠΑ????
Καλοί μου ζωόφιλοι είμαι μια γλυκιά πιτμπουλίνα δυόμιση χρονών..
Είμαι γλυκιά και τρυφερή με τους ανθρώπους...Ο κτηνίατρος με βρήκε υγιέστατη, είμαι και στειρωμένη.. Τα πάω περίφημα με τα αρσενικά σκυλιά αλλά και με τα θηλυκά. Ζούσα στο ίδιο κλουβάκι με τον Άρη και είχα παρέα…..
Αυτός είχε την τύχη να υιοθετηθεί.. εγώ κοντεύω να κλείσω δυό χρόνια σε κλουβάκι.. Ένα σπιτάκι ψάχνω για να τους αφοσιωθώ και να τους δώσω την αγάπη μου… Δώστε μου σας παρακαλώ μια ευκαιρία δε θα σας απογοητεύσω….
Η έκκληση για τη σωτηρία της Σίμπα έγινε από τον Γιάννη Πουλόπουλο του ΕΚΠΑΖ στην Αίγινα…
Οι κάτοικοι απειλούσαν με φόλα τη μικρή μόλις τότε 7 μηνών Σίμπα.. Ο Γιώργος πήγε αμέσως και την πήρε..
Αφού πήγαν σε κτηνίατρο μετά την πήγε σε πανσιόν και για να έχει παρέα ήταν στο ίδιο κλουβάκι με τον Άρη :: - :: Pitbull-Rescue :: - :: - Marketplace - Category - ο οποίος τυχερούλης ύλης υιοθετήθηκε..
Η μικρή ουσιαστικά μεγάλωσε σε κλουβάκι αφού ζει σε αυτό από 7 μηνών :-((((( κοντεύει να κλείσει δυό χρόνια σε κλουβάκια και έχει αρχίσει να μελαγχολεί…
Είναι μια λεπτοκαμωμένη πιτμπουλίνα, μόνο δεκαπέντε κιλάκια...
Ποιος θα προσφέρει σε αυτή την αγαπησιάρα ένα σπιτάκι με φροντίδα και αγάπη?
Ως αντάλλαγμα θα τον πνίξει στα φιλιά και θα του δώσει όλη της την αγάπη ))
Δίνεται μόνο εντός Ν. Αττικής ή Ν. Θεσ/νίκης.
Παρακαλώ πολύ μόνο σοβαρές προτάσεις. Η Σίμπα θα δοθεί μόνο σε γνώστες της φυλής που ψάχνουν για σύντροφο ζωής είναι ζωόφιλοι και προπάντων υπεύθυνοι.
Τηλ/νο 6943427450 Μεσημεριανές ώρες 12:00 – 16:00 Ελισσάβετ
elissavet.matthaili @gmail.com