Σήμερα κάναμε το πρώτο μας stripping....

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Φανια...ειναι απο τα πιο ομορφα westies που εχω δει...η Αντριαννα ανεδειξε την ομορφια του!!
Και που εισαι ακομα δηλαδη οπως λεει!!
Σ' ευχαριστώ πολύ!
Και όντως η Αντριάννα έχει πολύ καλό χέρι...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Δεν είναι υπέρ των ρούχων, αλλά όταν έχει κάνει show grooming και ρίχνει καρεκλοπόδαρα της βάζω αδιάβροχο. Μετά την έκθεση την αφήνω να χαρεί τις λάσπες
Συμφωνω για το αδιαβροχο γιατι τρωνε πολυ βροχη και εμενα μεσα δεν μπορει με τιποτα να λερωσει ουτε στη βεραντα...
Τωρα θα της παρω κι ενα μπουφανακι αλλα μονο οταν παμε για σκι κι ειμαστε πολυ ωρα στα χιονια....

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Κουκλος εγινε!!!*agapoylas*
Ειναι η ιδεα μου η εχει γεμισει ο κοσμος westie??!!Οπου και να παω συνατω και απο ενα!!

Υγ: Μενεις και σε ωραια περιοχη του Πειραια!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
το μικρότερο :)
αλλά δεν τα παίρνω στο χιονοδρομικό
τα αφήνω στο σπίτι στο λιβάδι

γενικά ελάχιστα σκυλιά αντέχουν πάνω απο μία ώρα συνεχόμενη στο χιόνι χωρίς εγκαυματα απο το κρύο-

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
το μικρότερο :)
αλλά δεν τα παίρνω στο χιονοδρομικό
τα αφήνω στο σπίτι στο λιβάδι

γενικά ελάχιστα σκυλιά αντέχουν πάνω απο μία ώρα συνεχόμενη στο χιόνι χωρίς εγκαυματα απο το κρύο-
σωστα... Για λιγο στο χιονι κ μετα μεσα κι εμεις!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Φάνια, σας έκανα διάσημους χτες! Είχαμε μάθημα στο σεμινάριο μου για τον Πελοποννησιακό Πόλεμο και κάναμε γεωγραφία ώστε να βλέπουν τα λιμάνια και λοιπά άλλα. Οπότε έπρεπε κάπως να τους δείξω τον Πειραιά και φάγανε powerpoint με το Σπούκαρο και το λιμάνι στο φόντο! Μιλάμε τρελλαθήκανε οι φοιτητές! Τον βρήκανε κούκλαρο αλλά τους άρεσε και το λιμάνι!:p:D:D

Ρε κακαΐμηδες, λίγο χιονάκι σας πειράζει? Τι να πω εγώ που σήμερα είχε πρωί-πρωί -2 και από δω και μπρος αρχίζει να κατεβαίαιαιαιαιαιαιαιαιαιαινει.....:lloroso::lloroso::lloroso::lloroso::lloroso: Όσο για το Μουφ, το έχω κυνηγήσει με τις ώρες μες στα χιόνια και δεν πήρε χαμπάρι...:rolleyes: