Σήματα Ηρεμίας

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
το παιδί ΠΡΕΠΕΙ να συνηθίσει τα σκυλιά με το συγκεκριμένο σκυλί, οριακά ανέχεται μία άγαρμπη επαφή με τον σκύλο ανά 24ωρο
Οχι πολύ καλά :)

Το point μου είναι όχι ένας που δεν έχει εμπειρία να δώσει ... εξετάσεις :)
Είναι ότι η εκπαίδευση δεν είναι εγώ - ο σκύλος - το γκαζόν ... τα σήματα και τα ζαμπόν ... τα ηλεκτρικά κολλάρα και οι πνίχτες ...

Είναι ένα τεράστιο και σύνθετο αντικείμενο με πολύ σημαντικές (μερικές φορές) προεκτάσεις που χρειάζεται έναν άνθρωπο ΕΥΕΛΙΚΤΟ, μεταξύ όλων των γνωστών και αγνώστων μεθόδων, έναν άνθρωπο που διαβάζει ΤΕΛΕΙΑ έναν σκύλο ... αλλά και το περιβάλλον και τις ανάγκες του, και συνυπολογίζει πότε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο σκύλος θα περάσει καλά ή άσχημα ... ;)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Μπορει να υπαρξει -σε εναν τετοιο βαθμο- ανθρωπος-εκπαιδευτης?Στην Ελλαδα?ενδιαφερομαι για εκπαιδευση (οσο το δυνατον πιο σωστη) και θα ηθελα να ενημερωθω...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Πρέπει να μιλήσεις με όλους, και αν καταφέρεις να βρείς έναν καλό εκπαιδευτή και να πάρεις ό,τι περισσότερο μπορείς από αυτόν, θα είσαι τυχερός ... το σημαντικό είναι να σε βάλει σε έναν τρόπο σκέψης όπου θα μπορείς να χαρείς τον σκύλο σου και αυτός εσένα, και όχι απλά ο σκύλος να "κάτσει" και να "ξαπλώσει" ... Μπορείς να τελειώσεις τα μαθήματα και ΕΣΥ να φτιάξεις σε βάθος χρόνου έναν αξιοζήλευτο σύντροφο, χωρίς να μάθει καμία εντολή εκείνη την ώρα, και μπορεί να πάρεις έναν σκύλο που θα εκτελεί καλά και σε έναν χρόνο να βασανίζει και εσένα και να βασανίζεται και αυτός ...

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Πρέπει να μιλήσεις με όλους, και αν καταφέρεις να βρείς έναν καλό εκπαιδευτή και να πάρεις ό,τι περισσότερο μπορείς από αυτόν, θα είσαι τυχερός ... το σημαντικό είναι να σε βάλει σε έναν τρόπο σκέψης όπου θα μπορείς να χαρείς τον σκύλο σου και αυτός εσένα, και όχι απλά ο σκύλος να "κάτσει" και να "ξαπλώσει" ... Μπορείς να τελειώσεις τα μαθήματα και ΕΣΥ να φτιάξεις σε βάθος χρόνου έναν αξιοζήλευτο σύντροφο, χωρίς να μάθει καμία εντολή εκείνη την ώρα, και μπορεί να πάρεις έναν σκύλο που θα εκτελεί καλά και σε έναν χρόνο να βασανίζει και εσένα και να βασανίζεται και αυτός ...
:-|...οκ καταλαβα,ψαξιμο και παλι ψαξιμο...αα και ενημερωση...δεν πειραζει,για μια καλη συμβιωση(οχι πως εχω ασχημη τωρα,απλα για ακομα καλυτερα) το λιγο "τρεξιμο" δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ.

Ευχαριστω.:)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Γι αυτο παλευουμε ρε γμτ!Γι αυτο το πραγμα!

Τελικα αυτο το πραγμα ειναι το Α και το Ω!

Και οπως ειπε και ο Θοδωρης...συνεχιζουμε να ενημερωνομαστε...:D

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
ευχαριστω Rottie,ελπιζω να δωσω μια σωστη εκπαιδευση στο κουταβι μου (εχω προσπαθησει και μονος στα πρωτα τα βασικα,μιλω για πιο εξειδικευμενα πραγματα),να μαθω και εγω πολλα ακομη που δεν ξερω,ωστε να υπαρχει κατι πραγματικα καλο και σωστο αναμεσα στον σκυλο μου και εμενα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul