Nα ρωτησω και γω κατι ψιλοασχετο-σχετικό (μιας και δεν βρισκω ειδικό θεμα) . Εχω ακουσει για το σηκωμα τον αυτιών , υπαρχει μια βοήθεια με χαρτι που γινεται από τον γιατρο. Σε εν αβιντεο ειδα κατι τετοιο : http://www.youtube.com/watch?v=uGRJ8nx3z68&NR=1
Γνωριζετε καποιον που μπορεί να το κανει;
Θα υπηρχε λετε πρόβλημα αν το επιχειρουσα μονος μου;
Ρωταω χωρις να εχω αποφασισει αν θα ηθελα να εχει σηκωμενα τα αυτια ( στην πραγματικότιτα το fci της φυλης το δεινει με κατω τα αυτια)
Και για να εξηγηθω το μονο θεμα ειναι οτι τα αυτια του αυτη τη στιγμη σε καθε του κινηση γυρνανε αναποδα προς τα πισω και μενουν εκει μεχρι να τιαχτει και να τα φερει στα ισα τους. Με αναποδα τα αυτια ειναι ενα θεμα, και αισθητοκά αλλα και παρακτικά (αμα βρεχει ολο το νερο μεσα θα πηγενει...)
Αν δεν ειναι κατανοητο τι παθενουν τα αυτια του , θα στειλω μια φωτο
Ευχαριστω
Γνωριζετε καποιον που μπορεί να το κανει;
Θα υπηρχε λετε πρόβλημα αν το επιχειρουσα μονος μου;
Ρωταω χωρις να εχω αποφασισει αν θα ηθελα να εχει σηκωμενα τα αυτια ( στην πραγματικότιτα το fci της φυλης το δεινει με κατω τα αυτια)
Και για να εξηγηθω το μονο θεμα ειναι οτι τα αυτια του αυτη τη στιγμη σε καθε του κινηση γυρνανε αναποδα προς τα πισω και μενουν εκει μεχρι να τιαχτει και να τα φερει στα ισα τους. Με αναποδα τα αυτια ειναι ενα θεμα, και αισθητοκά αλλα και παρακτικά (αμα βρεχει ολο το νερο μεσα θα πηγενει...)
Αν δεν ειναι κατανοητο τι παθενουν τα αυτια του , θα στειλω μια φωτο
Ευχαριστω