ΣΟΚ : Σκάνδαλο με τις ευθανασίες της PETA !

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Γιατί τα ζώα πρέπει να ζουν μόνο ελεύθερα στην φυση και να μην εξαρτώνται απο ανθρώπους κι άλλα αντίστοιχα....

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Το Aussie Rescue and Placement Helpline ΔΕΝ κάνει ποτέ ευθανασία γι' αυτό και μερικές γκιόσσες-μέλη κάνανε μάχη να μην αναλάβουν το Μουφ από το καταφύγιο. Είπανε ότι πρώτον δεν είναι καθαρόαιμος (είναι, του έχω κάνει τεστ DNA) και δεύτερον είχα χαζός!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: Τελικά επενέβη η ίδια η πρόεδρός τους στο Μίσιγκαν και τον πήρε υπό την προστασία της. Τα 10 σκυλιά που είχε πέρσυ το Μάρτιο τα προώθησε όλα προς υιοθεσία. Από τα 69 Αυστραλάκια που κατάσχεσε ο σερίφης, τα δυο ήταν σε άθλια χάλια και πέθαναν στο καταφύγιο σχεδόν αμέσως διότι η παπυμιλλού δεν τα είχε εμβολιάσει και είχαν τύφο ή κάτι τέτοιο. Για τα υπόλοιπα 67, επειδή ήταν καλής ποιότητας (αυτή ήταν αρχικά εκτροφέας που παρεκτράπηκε), έκαναν ουρές ο κόσμος σαν τρελλός για δαύτα και υιοθετήθηκαν τελικά όλα. Για τα 30τόσα που είχαν heartworms ο σερίφης αποφάσισε ότι πρώτα θα τους κάνει τη θεραπεία το Animal Control και μετά από κανα-δυο μήνες τα έδωσε κι αυτά. Όμως τα πάντα γίνονται με συμβόλαιο εκεί και ελέγχουν. Εμένα π.χ. με πρήξανε και καμιά φορά λέω να βγάλω φωτογραφίες του Μουφ με την εφημερίδα της ημέρας όπως κάνουν οι απαγωγείς, ώστε να πείσω τους ομίλους ότι ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει και γενικώς εκείνος καταπιέζει εμένα και όχι το αντίθετο.:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D