ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ Ή ΦΙΛΟΞΕΝΙΕΣ!!!

Rita_ki

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
52
0
Λαγονήσι
ΒΟΗΘΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΆΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!!!!!!!!! :-(((((
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ 8 ΜΩΡΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ! ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ, ΑΠ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥΣ! ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ!!!!!!!! ΤΑ 3 ΑΠ ΤΑ 8 ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΕΞΩΩΩ...ΕΙΧΑΝ ΔΕΧΤΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΓΡΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ!!! ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΑ....ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΩΡΟ...!!!!!!! ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΑ!!!! ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΩΡΟ, ΚΑΠΟΙΟΝ, ΚΑΤΙ...ΚΑΝΕΙΣ!!!!!! ΨΑΧΝΩ ΛΥΣΕΙΣ....ΜΙΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ??????????

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6936862466 ΜΑΡΙΑΝΝΑ

shocking3..jpgshocking2..jpgshocking..jpgshocking1..jpgshocking4..jpg

Rita_ki

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
52
0
Λαγονήσι
Τα ανέλαβε το ΚΑΖ... όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να έρθει σε επαφή στα παρακάτω στοιχεία

e-mail: [email protected]
ΤΘ: 70335, 166 75 Γλυφάδα
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Τηλέφωνο: 6971-780960 6977-846783 [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ώρες επικ. 09:00-14:00 και 18:00-20:00[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Φαξ: 210-8012149[/FONT]

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Rita_ki, έχε υπόψη σου οτι οι ψυχαναγκαστικού τύπου αγγελίες οπως αυτή απαγορεύονται στο φόρουμ. Ειναι πλέον αργά για αλλαγές μιας και τα κουτάβια είναι τώρα σε ασφαλές μέρος, αλλά το λέω για πιθανές μελλοντικές αναρτήσεις. :)

Rita_ki

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
52
0
Λαγονήσι
Αγαπητέ kopriti... προωθώ και κοινοποιώ αγγελίες που αναρτούνται σε διάφορα sites όπως και στο facebook... η συγκεκριμένη αγγελία (αυτούσια όπως είναι γραμμένη) ήταν της φίλης Μαριάννας και την μέρα που αναρτήθηκε στο facebook την καταχώρησα κι εδώ μιας και είμαι μέλος... καθώς νοιώθω πως υπάρχουν άνθρωποι που θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν για ένα από αυτά τα ταλαίπωρα ζωάκια. Μήπως καταφέρουμε και τα σώσουμε...
Δεν ήξερα οτι θα σας ενοχλούσε το περιεχόμενο... αυτό αντίκρισε όμως η κοπέλα κι αυτό μετέφερε. Δεν νομίζω οτι είναι δίκαιο να κλείνουμε τα μάτια σε τέτοια γεγονότα, όσο ψυχοφθόρα κι αν είναι.
Εν πάση περιπτώση η μεταφορά της αγγελίας έγινε με απλό copy/paste χωρίς καμία αλλαγή... (ίσως αυτό να ήταν το λάθος μου), δεν είχα σκοπό να "ψυχαναγκάσω" κανέναν. Άλλωστε ο καθένας ότι μπορεί προσφέρει. Όπως και να 'χει τα ζωάκια μπήκαν υπό την προστασία του καταφυγίου και θα είναι ασφαλή (η βοήθεια ήρθε από το facebook απευθείας στην κοπέλα).
Ευχαριστώ για την φιλοξενία... αν πιστεύετε οτι οι καταχωρήσεις μου σας προσβάλουν μπορείτε να τις "κατεβάσετε". Μπήκα στο φόρουμ σας γιατί πιστεύω οτι "είμαστε" μεταξύ άλλων ένας διαδικτυακός τόπος προσφοράς βοήθειας σε ανυπεράσπιστα πλάσματα. :)

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Rita_ki, o λόγος για τον οποίο απαγορεύονται οι ψυχαναγκαστικού τύπου αγγελίες, είναι γιατι πολλές φορές ωθούν ανθρώπους να υιοθετήσουν ζώα απο λύπηση και μόνο. Συχνά τετοιου τύπου υιοθεσίες δεν κρατούν και τα ζώα καταλήγουν και πάλι στο δρόμο. Αυτό προσπαθούμε να αποφύγουμε, πάντα με γνώμονα αυτό που εμείς θεωρούμε οτι είναι καλύτερο για τα ζώα. Αν διαφωνείς μπορούμε να το συζητήσουμε, γιατι είμαστε απόλυτα ανοιχτοί σε ότι αφορά την αποδοτικότερη προσφορά βοήθειας σε αδέσποτα, βραχυπρόθεσμα αλλά και μακρυπρόθεσμα.

Nα υπενθυμίσουμε σε όλους τον κανονισμό με τον οποίο συμφωνήσατε κατα την εγγραφή σας:
Απαγορεύονται δημοσιεύσεις ή αγγελίες που αναφέρουν επικείμενη θανάτωση ζώου χωρίς να συντρέχουν λόγοι υγείας καθώς και οι αγγελίες υιοθεσίας "ψυχαναγκαστικού" χαρακτήρα.
Σε περίπτωση που μεταφέρετε αγγελίες άλλων, παρακαλούμε αφαιρέστε τα επίμαχα σημεία. Ας βοηθήσουμε όλοι να κινηθούμε προς την κατεύθυνση πιο συνειδητοποιημένων υιοθεσιών. :)

Ευχαριστούμε πολύ!

Rita_ki

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
52
0
Λαγονήσι
Μωρέ στο δρόμο μπορεί να βρεθεί και ζωάκι αγορασμένο από εκτροφείο με ένα σκασμό χρήματα! Θέλω επίσης να ελπίζω οτι εδώ μέσα δεν θα βρούμε τέτοιου είδους περιπτώσεις... που θα πάρουν ένα ταλαίπωρο ζωάκι από το ένα σημείο, για να το πετάξουν στο άλλο.
Εν πάση περιπτώση κι αφού υπάρχει και "κανονισμός" τον οποίον προφανώς δεν πρόσεξα στον πανικό μου να παραθέσω την αγγελία μήπως βρεθεί βοήθεια... κι αφού ίσως γνωρίζετε καλύτερα τα "τεκτενώμενα" του φόρουμ, θα προσπαθήσω να μην παρασυρθώ και μεταφέρω αυτούσιες τις καταθέσεις ψυχής φίλων και αγωνιζόμενων εθελοντών.

Ευχαριστώ για τις συστάσεις will be kept in mind.

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
Oso και να το πληρωσει ο αλλος αν δεν εχει παιδεια ,στο δρομο θα καταληξει. Παραδειγμα στο λαγονησι παλι ,πιο κατω απο μενα ΄,καποιοι νεοπλουτοι φτιαξανε ενα σπιτι ΝΑΑΑ ΠΗΡΑΝΕ Κ ενα αμαξι επισης ναα και τι λειπει τωρα; πηρανε λοιπον και ενα ντογκο αρτζεντινο και το δεσανε εξω απο το οικοπεδο τους να κανει τον συναγερμο, γιατι ,,, ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ; ΦΟΥΝΤΑ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ