.. ΣΚΥΛΟ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Πωλείται το ... αυτοκίνητό μου λόγω αγοράς ... παλαιότερου :D

Πρόκειται για OPEL ASTRA Station Wagon λευκό 1.400cc μοντέλο 2001 με 145.000 σκυλο-χιλιόμετρα :)

Tα extra :

- σχάρα οροφής
- κοτσαδόρος με άδειες
- φιμέ τζάμια σχεδόν μαύρα (νόμιμα)
- προβολείς ομίχλης
- φώτα xenon και καινούρια φανάρια
- και το καλύτερο ... ένα πολύ καλοφτιαγμένο box μεταφοράς δύο μεσαίων σκύλων ή ενός πολύ μεγάλου που εφαρμόζει ακριβώς στο πορτμπαγκάζ με εξαερισμούς κλπ ...

Η κατάστασή του είναι πολύ καλή εξωτερικά σχεδόν καινούριο, έχω βάλει καινούριους προφυλακτήρες κλπ (έχω και τους παλιούς) πρίν 2 μήνες.

Εσωτερικά ... καλύτερη από ότι φαντάζεστε - όχι τέλεια αλλά καλή. Τρίχες δλδ κλπ έχει (αλλά σηκώνει κι άλλες :D) καθώς και λίγο μασουλημένα πλαστικά στο πορτμπαγκάζ από πρίν φτιάξω το κουτί, δεν φαίνονται καθόλου.

Η τιμή είναι 6.000 ευρώ - υπολογίστε τα έξτρα είναι 1.200 ευρώ.

Επικοινωνία με pm ... :)

Eπίσης αναζητείται μέλος του forum με μάντρα σιδερικών γιατί το καινούριο αμάξι δεν είναι station και προβλέπεται σε 3-4 μήνες να έχει γίνει φύλλο και φτερό :p :p :p

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
up

Τα χιλιόμετρα είναι 176.000 και η τιμή 4.000 ευρώ, ακόμα ατρακάριστο, με καινούρια λάστιχα, και γενικό service :)

Πωλείται επίσης και τρέιλερ (μπαγκαζιέρα) μεταφοράς σκύλων (3 μεγάλων ή 6 μεσαίων) από αλουμίνιο, ασημί, με πόρτες που κλειδώνουν, ανακλινόμενο καπάκι με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, μαύρα παράθυρα, εξαερισμούς, άξονα με ανάρτηση, φώτα, φλάς, άδεια υπουργείου σε άριστη κατάσταση, τιμή όσο κόστισε η κατασκευή του (2000 ευρώ)

:)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Είναι ιδιοκατασκευή (όχι δική μου)
H έτοιμη είτε εννοείς την κλασική με το ΚΠΘ είτε τις άλλες με το πάνελ, δεν συγκρίνεται ούτε κατά διάννοια. ;) :)

mairyk

Well-Known Member
27 Μαϊου 2008
198
1
47
Αθήνα
Αυτή που έχω δεί είναι παρόμοια και με την ίδια σχεδιαστική λογική.
Για να το λές σίγουρα δεν θα έχει σχέση.
Ακόμα καλύτερα που την '' έφτιαξες '' μόνος . Την προσάρμοσες στις ανάγκες σας.
Να ρωτήσω αν επιτρέπετε γιατί την δίνεις ?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Μπορεί να λές κάποια άλλη αναφέρομαι σε ό,τι υπάρχει καινούριο στην Ελλάδα και μόνο. Κάποια στιγμή τα είχα δεί όλα, πρίν καταλήξω.

Για να πάρω καλύτερη, μεγαλύτερη (και ακριβότερη) :) :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog