ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

mariatr

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
51
1
Φετος την πρωτοχρονια αποκτησαμε τον Παρη τωρα 8 μηνων εχει γινει μελος κανονικο της οικογενειας μας . Υπαρχει ενα προβλημα θελουμε να παμε διακοπες και τον θελουμε φυσικα μαζι μας σε οσα ξενοδοχεια που ειδαμε μεχρι τωρα στα οποια επιτρεπονται σκυλια μας ειπαν οτι δεχονται το πολυ μεχρι 5 κιλα εγω τον Παρουλη τι να τον κανω που ειναι 35 ΔΙΑΙΤΑ ????? :eek::eek: Μηπως ξερετε να μου προτεινεται καποια εστω και ενοικιαζομενα αντε για χατηρι του και κανενα καμπινγκ . ;) Παιδες για Μακεδονια (Χαλκιδικη)

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
Αρμενιστή (Camping) όσες φορές πήγα παλαιοτερα (τότε δεν είχα σκύλο ακόμα) πάντα υπήρχαν ιδιοκτητες σκυλιών μεγαλόσωμων και μή.

Κατοικίδια
Όλα τα κατοικίδια από τα πιο μικρά έως τα πιο μεγάλα... Πρέπει να είναι πάντα δεμένα (όσο ήρεμα κι αν είναι). Φροντίζετε για τις ακαθαρσίες τους και μην τα αφήνετε να μπαίνουν στη θάλασσα.

http://www.armenistis.com.gr/

Η αληθεια ειναι οτι και στην θάλασσα τα έβλεπα και όχι δεμένα πολλές φορές αλλα τα πιο πολλά ηταν υπάκουα.

Κανε εναν κόπο και παρε κανα τηλ αν θές να ρωτησεις.
Γενικα στα κάμπινγκ αφήνουν πάντως.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Δε γνωριζω για τη περιοχη αυτη,αλλα να ξερεις σε ξενοδοχειο δε θα σε αφησουν.Μονο σε ενοικιαζομενα.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Για (νοτιοδυτικο) Πηλιο ενδιαφερεται κανεις??

Εχει νοικιαζομενα δωματια που δεχονται και σκυλια και τα αγαπανε πολυ!
Αλλα τα δωματια ειναι στον 1ο και 2ο οροφο με σκαλα (για καποια σκυλια ισως προβλημα)!

Ριξτε μια ματια:

http://www.archontico-parisis.com/index.html

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Πάτε στο booking.com και επιλέξτε να επιτρέπονται τα κατοικίδια. Αν το ξενοδοχείο δίνει αυτή την επιλογή, φαίνεται στη σελίδα της κράτησης σας και δε μπορεί κανείς να σας πει τίποτα. Eκανα ένα πρόχειρο search για halkidiki και μου έβγαλε 34 που επιτρέπουν κατοικίδια. Μου είναι αδύνατον να πιστέψω οτι κανένα δε σας κάνει! (εχει και ακριβα και φτηνά και δωμάτια και ξενοδοχεία). :)

Προσοχή μόνο: Κάποια λένε "on request", οπότε πριν κάνετε την κράτηση, πάρτε ένα τηλέφωνο σ'αυτά. Πολλά λενε πάντως και χωρίς request.

Last edited:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Καπιος το ειχε αναφερει και πιο παλια νομιζω- οταν κλεινετε δωματιο μεσο booking - και εχει την "ενδειξη" οτι δεχεται κατοικιδια- απλα πατε με τον σκυλο σας εκει ή παιρνετε πρωτα και ενα τηλεφωνο για να το τσεκαρετε για σιγουρα???

Μια φιλη μου εψαχνε περιση για ξενοδοχειο (για χαλκιδικη σηνγκεκριμεννα) με σκυλο- βρηκε κατι "Pet Friendly" και οταν πηρε τηλεφωνο της ελεγαν, οτι δεν ισχυει πια και αλλες δικαιολογιες.
Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση??
Η απλα κανεις την κρατηση στο booking (και την παπια) , την εκτυπωνεις και επισημαινεις και το σημειο που αναφερει το κατοικιδιο -και τους την τριβεις κατω απο την μυτη, οταν πας και σου την λενε για τον σκυλο???

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Γι'αυτό έκανα το διαχωρισμό.... είναι μερικά που λένε οτι τα δέχονται upon request. Eκει παίρνεις οπωσδήποτε τηλέφωνο. Στα υπόλοιπα πας όπως είσαι (εγω δηλαδή.... εσείς δεν ξέρω... :) ).
Η Χαλκιδική είναι τίγκα στο ξενοδοχείο πάντως. Μου είναι αδύνατον να πιστεψω οτι δεν θα βρουν κάτι, ακόμα κι αν πάρουν τηλέφωνα.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Επίσης, υπενθυμίστε τους οτι και το booking.com και άλλα site, έχουν δυνατότητα σχολιασμού. Αν άλλα γράφουν κι αλλα κάνουν, συνήθως δεν θα το κάνουν μόνο για τα κατοικίδια. Δεν τους συμφέρει να έχουν αρνητικά σχόλια στη σελίδα τους.

Ας χρησιμοποιήσουμε και λίγο την κρίση προς όφελος μας. :)

mariatr

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
51
1
Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και ομως μετα απο πολλα τηλεφωνα, πολλα νευρα και πολλα μαλωματα βρηκαμε στην Νικητη και ειναι φοβερο με μεγαλη αυλη και υπεροχους ανθρωπους οταν τους ανεφερα οτι ειμαστε ενα ζευγαρι με δυο παιδια και εναν μεγαλοσωμο σκυλο μου ειπαν, λαθος απλως εχεις 3 παιδια τι να πω τελικα υπαρχουν και ανθρωποι που αγαπουν τα ζωα . ευχαριστω ολους για την βοηθεια σαςςςςςςςςςςς

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν