ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟ POINTER

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Εχθες το απογευμα πηγα στην κτηνιατρο για ενα καφε και να δει σε τι σταδιο αναρρωσης ειμαστε με τα αυτια της LUNA.Ειχε εκει λοιπον ενα πανεμορφο- με υπεροχη κορμοστασια POINTER το οποιο ειχε ξεσκισμενα ποδια,πρησμενα και γενικα ηταν σακατεμενο,καταβεβλημενο το ζωο δεν μπορουσε ουτε να σταθει.Ρωτησα την κτηνιατρο τι επαθε και μου ειπε οτι του επιτεθηκε στην βολτα ενα pit bull και ειχε αυτην την καταληξη.Αυτο ειναι μεσα σε 3μηνες το τριτο περιστατικο που ακουω για τετοιο ατυχημα που εχει διαδραματιστει σε ενα δασακι που βγαζουν βολτα σκυλια εκει που μενω.Δεν μπορω να καταλαβω ορισμενους ιδιοκτητες πως δηλαδη κινουνται τοσο ανετα με τα σκυλια τους θεωρωντας οτι δεν θα συμβει κατι και ομως παντα κατι συμβαινει.Δεν μπορουν δηλαδη να προσεχουν περισσοτερο?Δεν γνωριζει ο καθενας τις τασεις που εχει το ζωο του?Εγω προσωπικα τρεμω που εχω μικροσωμο σκυλακι δεν ξερω τι θα συναντησω καθε φορα.Το μεγαλο μου το σκυλι για παραδειγμα δεν το εβγαζα ποτε βολτα μονη γιατι ηξερα οτι δεν θα μπορουσα να το συγκρατησω.Σε περιστατικο που ημουν μπροστα ακουσα εναν ιδιοκτητη να λεει: "ετσι αγριο ειναι το δικο μου τι να κανουμε τωρα?επρεπε να ειχες προσεξει να μην πλησιαζε προς το δικο μου."Τωρα ειναι απαντηση αυτη για να ηρεμησεις τον αλλο που εχει παθει τι εχει παθει?Εχω απορια με αυτους τους ανθρωπους......

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση…
Καλό είναι λοιπόν, αντί να περιμένουμε να αλλάξουν τα πράγματα ως δια μαγείας, να κάνουμε και εμείς από την δική μας πλευρά ότι μπορούμε.
Όσο είμαστε ανεκτικοί σε τέτοια φαινόμενα, τόσο αυτά θα διαιωνίζονται.

Ό νόμος είναι ΠΟΛΥ συγκεκριμένος.
"Για την αποφυγή ατυχημάτων ο ιδιοκτήτης ή ο συνοδός του σκύλου, υποχρεούται κατά τη διάρκεια του περιπάτου να κρατάει το σκύλο του δεμένο και να βρίσκεται σε μικρή απόσταση από αυτόν."

Εάν λοιπόν δούμε κάποιον να έχει το σκύλο του λυτό κατά τη διάρκεια της βόλτας, δεν παραλείπουμε, ευγενώς, να του υπενθυμίζουμε τις υποχρεώσεις του. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση που κάποιος δεν μαζεύει τα περιττώματα του σκύλου του ή που τον παραμελεί.

Θα μου πεις και τι θα αλλάξει…?
Δεν ξέρω, αλλά έχω την ελπίδα ότι κάποια στιγμή κάτι θα αλλάξει!
Το σίγουρο είναι πως με την ανοχή ΟΛΩΝ μας σε αυτά τα φαινόμενα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Εσυ σωστα τα λες,αλλα υπαρχει αυτη η ομαδα ανθρωπων που το χαιρονται το γεγονος.Σαν τους κυνηγους ενα πραγμα που θεωρουν κατορθωμα το σκοτωμα ενος ανυπερασπιστου ζωου ετσι κι αυτοι λενε:" ο σκυλος μου ειναι φοβερος βλεπει σκυλο και ορμαει , ξεσκιζει κ.τ.λ."Αναφερουν με υπερηφανια το τι εγινε στην βολτα σημερα :!: :!: :!:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
ROTTIE said:
"Για την αποφυγή ατυχημάτων ο ιδιοκτήτης ή ο συνοδός του σκύλου, υποχρεούται κατά τη διάρκεια του περιπάτου να κρατάει το σκύλο του δεμένο και να βρίσκεται σε μικρή απόσταση από αυτόν."

Εάν λοιπόν δούμε κάποιον να έχει το σκύλο του λυτό κατά τη διάρκεια της βόλτας, δεν παραλείπουμε, ευγενώς, να του υπενθυμίζουμε τις υποχρεώσεις του.
O δικός μου ο σκύλος είναι μη κοινωνικοποιημένος και προβληματικός με άλλους αρσενικούς. Είμαι ωστόσο σε θέση να τον ελέγξω απόλυτα 100% - το ίδιο απαιτώ και από τους άλλους. Ένας σκύλος μπορεί να είναι λυτός μόνο όταν είναι 100% υπάκουος - έχουμε ένα τέτοιο κανίς-γκριφόν στη γειτονιά, ο τύπος το βγάζει βόλτα λυτό, αλλά μόλις του δώσει εντολή το σκυλί υπακούει χωρίς 2η κουβέντα και κάθεται σούζα.

Ο τύπος που έχει λυτό τον δικό του "προβληματικό σκύλο", καλά θα κάνει να τον μαζέψει, γιατί αλλιώς θα φάει τουλάχιστο μηνύσεις από μένα. Δεν θα ρισκάρω εγώ το σκύλο μου για τη μ@#%$@% που δέρνει κάτι τύπους "τον έχω λυτό τον Κέρβερο γιατί είμαι και πολύ macho τύπος"!

Freddo

Active Member
16 Αυγούστου 2007
33
0
Με αφορμή αυτό:

ROTTIE said:
Την περασμένη εβδομάδα έτυχα μπροστά σε ένα μεγαλόσωμο σκύλο που ξέφυγε (?) από την αφεντικίνα του, (δεν είχε λουρί όμως) και βγήκε τρέχοντας στην λεωφόρο....

Μπαμ, ουρλιαχτά, κτλ...

Τους άφησα (αφού προσφέρθηκα πρώτα) που το έπαιρναν στο αυτοκίνητο για τον κτηνίατρο, καθώς ήταν αναίσθητο αλλά ενέπνεε

Το αυτοκίνητο έφυγε αμέσως για κάπου... δεν σταμάτησε καθόλου, ενώ εγώ ήμουν στο άλλο ρεύμα οπότε δεν πρόλαβα να δω τίποτα. Μόνο οτί είχε σκούρο χρώμα...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
luna επιασες το εαισθητο σημειο μου..
εχω αντιμετωπιση το ιδιο προβλημα..
εχουν ορμισει στο westaki μου μεσα απο την αγγκαλια μου σε ανιποπτη στιγμη..και του δαγγκωσαν το μπουτακι..
αλλη φορα μας κυνηγησε σκυλι ,που εχει σκοτωσει και εχει φαει πολλα σκυλια ..στην γειτονια..
απαντηση του ιδιοκτητη σε φραση μαζεψε το σκυλι σου..θα μου κλ@@@σεις τα αρ@@@δια...
Ειναι ολα ιδιοκτητα σκυλια..απιστευτο???Οχι κοπρακια..
και ναι οντως..φοβαμαι να τον βγαλω μονη μου...
Αυτο που με παρεξενεψε και με στεναχωρισε..ηταν οτι σε περιοδο που συνεβει και το ειχα αναφερει σε ενα αλλο forum, οι απαντησεις καποιον με μεγαλα σκυλια ,ηταν στην ουσια οτι εγω φταιω..και τετοιες περιπτωσεις σαν και εμενα (που μας εχουν ορμησει μεγαλα σκυλια)μπορει να ανοικουνε σε "υστερικες κυριουλες" απαντησεις που δοθηκαν σε μια αναλογη περιπτωση
μιας κοπελας με μικρο σκυλι στο συγγεκριμενο post..
Απαντησεις οτι ησως κανουμε λαθος ,οτι δεν πρεπει να τρεξουμε οταν βλεπουμε τον φονια να ερχετε κατα πανω μας και οτι μπορει να μην ειναι κυνονικοποιημενο το σκυλι μας ..οταν και τις 2 περιπτωσεις που μου συνεβει, ηταν ανυποπτες στιγμες που στην κυριολεξια ουτε ο μικρος, αλλα ουτε και εγω προλαβαμε να δουμε, το αντιληφθηκαμε οταν τα δοντια του ηταν στο μπουτακι του..
και φυσικα λεπτομερια την οποια την ανεφερα!
Οταν στo δικο μου θεμα καναμε ειδηκη τελικα την περιπτωση μου , πηγαν καπως πασο..
Εγω ομως ειχα ηδη εισπραξη την δυσπιστια οσον αφορα τους ιδιοκτητες με μικροσωμα σκυλια και καταλαβα τοτε γιατι συμβενουν ολα αυτα τα ατυχηματα γυρω μας..απαντηση δεν πηρα.. ενα πασο στο τελος οσον αφορα την περιπτωση μου αλλα και μια αντιδραση εναντια για περιπτωσεις γενικα σαν και αυτες που αναφερες..

:cry:

gevkarinian

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2006
208
2
Hrakleio Kritis
ετσι αγριο ειναι το δικο μου τι να κανουμε τωρα?επρεπε να ειχες προσεξει να μην πλησιαζε προς το δικο μου
Και εγώ το έχω ακούσει αυτό.
Μια φορά ήρθε στο πάρκο που πάω τον Ζευς ένα pitbull και τσακωθήκανε τα σκυλιά για ιεραρχία, ο άλλος δάγκασε τον δικό μου μέσα στο χείλι και δεν σταματούσε η αιμοραγία. Ο ιδιοκτήτης του άλλου pitbull έπερνε φωτογραφίες τον δικό μου με τα αίματα. Αργότερα μου είπανε ότι αυτές τις φωτογραφίες τις πείρε για να τα δείξει στους φίλους του.
Τι να πω, δυστηχώς το 95% από τους μ*****ς επιλέγουν pitbull.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Σιγουρα πρεπει ολοι απο την μερια του ο καθενας να ειναι προσεχει ειτε εχει σκυλο 50 κιλων ειτε 5 κιλων,γιατι τα ζωα ειναι ζωα και δεν ξερεις ποτε πως θα συμπεριφερθουν εδω δεν ξερεις πως θα σου φερθει ο συνανθρωπος σου ακομη και σε κατι απλο που θα του πεις και στο τελος μπορει να ειστε μαλλια---κουβαρια χωρις να ξερει κανεις τον λογο :!: :!: :!: Εγω θυμωσα στην συγκεκριμενη περιπτωση πιο πολυ με τον ιδιοκτητη του τραυματισμενου ζωου που δεν κινησε καμια διαδικασια.Εχει τυχει σε οικογενειακο μου φιλο που ειχε εναν ποιμενικο ησυχο,αγγελουδι που δεν πειραζε ουτε κουνουπι να ξεσκισει μια μερα το κανισακι του γειτονα και να το στειλει στην "εντατικη".Περιτο να σας πω τι χαμος εγινε,οτι τους εκαναν μηνυση και στο τελος οτι αποζημιωθηκαν με το παραπανω οι παθοντες οι οποιοι ειχαν σκοπο να το τραβηξουν οσο
πηγαινε το θεμα.Και καλα εκαναν κατα την αποψη μου...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
gevkarinian said:
ετσι αγριο ειναι το δικο μου τι να κανουμε τωρα?επρεπε να ειχες προσεξει να μην πλησιαζε προς το δικο μου
Και εγώ το έχω ακούσει αυτό.
Μια φορά ήρθε στο πάρκο που πάω τον Ζευς ένα pitbull και τσακωθήκανε τα σκυλιά για ιεραρχία, ο άλλος δάγκασε τον δικό μου μέσα στο χείλι και δεν σταματούσε η αιμοραγία. Ο ιδιοκτήτης του άλλου pitbull έπερνε φωτογραφίες τον δικό μου με τα αίματα. Αργότερα μου είπανε ότι αυτές τις φωτογραφίες τις πείρε για να τα δείξει στους φίλους του.
Τι να πω, δυστηχώς το 95% από τους μ*****ς επιλέγουν pitbull.
τα pitbull δεν φταινε..ισα ισα ειναι παρεξηγημενα σκυλια..
οι ιδιοι μ@@@@κες και golden που λεει ο λογος να ειχαν παλι σαλταρισμενο θα εβγαινε...
Απλα νιωθουν υπεροχη...τι να πω ..δεν τους νοιαζει για τους αλλους..
ειναι ολα θεμα παιδειας για εμενα ..
Το σκυλι ο καθενας πρεπει να το εχει με το λουρι και αν δαγκωνει με φυμοτρο..
σκυλια ειναι ..ποτε δεν ξερεις...
Το να κατηγορουν ομως και τα "θυματα" αυτο με τρελενει..
:evil:
Ειναι ρατσες και ρατσες για μενα, οχι σκυλιων..ανθρωπων.. :(

isalasi

Well-Known Member
5 Ιανουαρίου 2007
86
0
ΑΘΗΝΑ
Εγω μόλις χτες είχα την πρώτη εμπειρία επαφής του Μαξ με ενα αρσενικό pitbull.Προφανώς δεν το είχαν μετατρέψει σε ...."φονικό όπλο" γιατί επαιζε σαν τρελό μαζί με τον δικό μου παρότι ο Μαξ ψιλογρύλιζε πάλι . Αν ήθελε το pit τον είχε τελειώσει με μια κίνηση.Πάντως δεν σας κρύβω οτι μετά την συνάντηση τους ενοιωσα μια ανακούφιση.

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
ειχαμε τον βασιλια που σε ρωταγε εαν μπορει να κανει τον κυκλο του τετραγωνου απο το πεζοδρομιο παρακαλω ...και εχουμε τον διαολο σημερα ,απο το πεζοδρομιο και αυτος ..αλλα εαν δει ξαδερφο τετραποδο τρεχει για αγκαλιτσες .....να δω ποτε θα μου σκασει.. :cry:

gevkarinian

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2006
208
2
Hrakleio Kritis
Ήταν λίγο δύσκολο να βλέπω τον σκύλο μου να αιμοραγεί και να σκεφτώ εκείνη την στιγμή γιατί τραβούσε φωτογραφία. Αργότερα μου είπε ένας γνωστός ότι του έδειξε την φωτογραφία ο άλλος. Από τότε δεν έχει ξαναπατήσει στο πάρκο.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εγω καλος κακος την φοβια την εχω παθει..και οταν βλεπω ελευθερα μεγαλα σκυλια στα παρκα,απομακρινομαι με ελαφρα..δεν θελει και πολυ..
το απιστευτο στην γειτονια μου, το τελειος κωμικοτραγικο ειναι μια γιαγια με ενα ντοπερμαν με λουρι που μακραινει..να φυγει το ντοπερμαν να παρει και την γιαγια μαζι και οτι βρεθει στον δρομο..
καθε φορα που τους βλεπω με πιανει σπαστικο γελιο ..στην γιαγια ψιλοτρεμει και το χερι της και εκει να δειτε φαση.... :shock: ](*,) ](*,) [-o<

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
gevkarinian said:
Ήταν λίγο δύσκολο να βλέπω τον σκύλο μου να αιμοραγεί και να σκεφτώ εκείνη την στιγμή γιατί τραβούσε φωτογραφία. Αργότερα μου είπε ένας γνωστός ότι του έδειξε την φωτογραφία ο άλλος. Από τότε δεν έχει ξαναπατήσει στο πάρκο.
Εγω θα εφερνα ενα αγριο σκυλι και θα τον αφηνα να τον φαει οχι το σκυλι του.. τον ιδιο..
:twisted: και μετα θα τον εβγαζα και φοτωγραφια... :twisted:

Το θεμα ειναι οτι αν ενα pitbull τσακωθει με ενα pitbull, θα χτυπησει ,αλλα δεν ειναι συγουρο πως θα παιθανει..αν ομως ενα pitbull τσακωθει με ενα μικρο τοτε δεν ξερω τι καταληξη μπορει να εχει το πραγμα..εδω μπερδευεται το θεμα..
και οταν βλεπεις ιδιοκτητες να εχουν τετοιας δυναμης μεγαλα σκυλια ,εγω θα ελεγα πως φτανει την διαστροφη κατι τετοιο..οταν υπαρχουν ιδιοκτητες που το σκυλι τους δαγκωνει ενα αλλο και αυτοι αντι να το μαζεψουν βγαζουν φωτογραφιες ..αυτο υπερβαινει την ανευφθηνοτητα και παει αλλου το πραγμα..
τοτε ας παρουμε και ενα οπλο και ας κυκλοφορουμε ελευθερα..και οποιος εχει το πιο μεγαλο ας νικησει..
Ειναι πραγματικα παραλογο τι σκεφτονται μερικοι ιδιοκτητες μεγαλων σκυλιων ,που σιγουρα δεν επιλεγουν τυχαια μεγαλα και δυνατα σκυλια..

Ειναι ο λογος της παρεξηγησης καποιον που εχουν μεγαλα σκυλια ,απεναντι στον φοβο που εχουμε σε αυτα προληπτικα οι ιδιοκτητες μικρων σκυλιων!!
Συγουρα ολοι οι ιδιοκτητες δεν ειναι ιδιοι ..ουτε και τα σκυλια.. ουτε και οι περιπτωσεις..
Αλλα δυστηχως το πιο μοιραιο ..μπορει να συμβει πιο ευκολα στον πιο αδυνατο..
θα ηθελα λοιπον,να σας παρακαλεσω οσοι εχετε μεγαλα σκυλια ,να κατανοησετε τον φοβο μας
,ο οποιος πιθανον να προκληθηκε απο καποιο ασχημο συμβαν και δεν γενικευεται σε καμια περιπτωση πανω στις ρατσες..αλλα καθαρα στους εκαστοτε ιδιοκτητες..
καθως επισης αν ειμαστε σωστοι απεναντι στους αλλους, κανεις δεν μπορει να μας προσαψει καμια κατηγορια..

:wink:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
και οταν βλεπεις ιδιοκτητες να εχουν τετοιας δυναμης μεγαλα σκυλια ,εγω θα ελεγα πως φτανει την διαστροφη κατι τετοιο..
Ειναι πραγματικα παραλογο τι σκεφτοντε μερικοι ιδιοκτητες μεγαλων σκυλιων ,που συγουρα δεν επιλεγουν τυχαια μεγαλα και δυνατα σκυλια..
--------VS-------

ο οποιος πιθανον να προκληθηκε απο καποιο ασχημο συμβαν και δεν γενικευεται σε καμια περιπτωση πανω στις ρατσες..αλλα καθαρα στους εκαστοτε ιδιοκτητες..
καθως επισης αν ειμαστε σωστοι απεναντι στους αλλους, κανεις δεν μπορει να μας προσαψει καμια κατηγορια
:shock: :?: :shock: :?:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
denis said:
και οταν βλεπεις ιδιοκτητες να εχουν τετοιας δυναμης μεγαλα σκυλια ,εγω θα ελεγα πως φτανει την διαστροφη κατι τετοιο..
Ειναι πραγματικα παραλογο τι σκεφτοντε μερικοι ιδιοκτητες μεγαλων σκυλιων ,που συγουρα δεν επιλεγουν τυχαια μεγαλα και δυνατα σκυλια..
--------VS-------

ο οποιος πιθανον να προκληθηκε απο καποιο ασχημο συμβαν και δεν γενικευεται σε καμια περιπτωση πανω στις ρατσες..αλλα καθαρα στους εκαστοτε ιδιοκτητες..
καθως επισης αν ειμαστε σωστοι απεναντι στους αλλους, κανεις δεν μπορει να μας προσαψει καμια κατηγορια

:shock: :?: :shock: :?:
???
Εχω βρεθει σε ζητητησεις αναλογες γενικα και οι ιδιοκτητες μεγαλων σκυλιων το περνουν προσωπικα, για αυτο ειπα..
Ηθελα επισης να διαφοροποιησω το ποσο χοντρο μπορει να ειναι ενας τσακομος με ενα μικρο σκυλι ,οταν του επιτιθεται ενα μεγαλο..
Κατι που γενικα παραβλεπετε..
και ποσο διαστρφικος μπορει να ειναι ενας ιδιοκτητης που σκεφτεται ετσι οπως αναφερθηκε με την φωτογραφια..
Τα δυο guote οπως τα εχεις δεν βγαζουν συγουρα νοημα..
Τι δεν καταλαβες δεν καταλαβα :?:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ολα τα κατάλαβα ...

Φάσκεις και αντιφάσκεις εξού και το VS που έβαλα, λες να μην χαρακτηρίζουμε σκύλους αλλά ανθρώπους, τότε γιατί διαχωρίζεις τις μεγάλες φυλές?

Επειδή μπορούν να κάνουν ζημιά? Και εσύ φίλε μου με το αμάξι σου μπορεί να είσαι πολύ μεγαλύτερος δημόσιος κίνδυνος από τον σκύλο μου ... μπορώ να πώ ότι είσαι αρρωστημένος που οδηγείς?

Επίσης υπάρχουν σκύλοι μικροί που μπορούν να σκοτώσουν σχεδόν ακαριαία έναν μεγαλύτερο. Αλλοι που κάνουν σαν νευρόσπαστα, λογω των ιδιοκτητών τους, όπως αυτοί που έχουν μεγάλα μερικές φορές είναι κάφροι, έτσι και αυτοί που έχουν μικρά μερικές φορές ξεχνούν ότι έχουν σκύλο ...

Με τέτοια ... φοβία, κάποτε θα την πατήσεις, και μπορεί να φταίς κιόλας ... κάποια κίνηση πανικού, φωνή ή απότομη αντίδραση θα ανάψει το φυτίλι ... και σίγουρα ο σκύλος σου δεν θα ξέρει πώς να φερθεί ... αν κάθε φορά που συναντάς μεγάλο σκύλο τον παίρνεις αγκαλιά πχ ...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
denis said:
Ολα τα κατάλαβα ...

Φάσκεις και αντιφάσκεις εξού και το VS που έβαλα, λες να μην χαρακτηρίζουμε σκύλους αλλά ανθρώπους, τότε γιατί διαχωρίζεις τις μεγάλες φυλές?

Επειδή μπορούν να κάνουν ζημιά? Και εσύ φίλε μου με το αμάξι σου μπορεί να είσαι πολύ μεγαλύτερος δημόσιος κίνδυνος από τον σκύλο μου ... μπορώ να πώ ότι είσαι αρρωστημένος που οδηγείς?

Επίσης υπάρχουν σκύλοι μικροί που μπορούν να σκοτώσουν σχεδόν ακαριαία έναν μεγαλύτερο. Αλλοι που κάνουν σαν νευρόσπαστα, λογω των ιδιοκτητών τους, όπως αυτοί που έχουν μεγάλα μερικές φορές είναι κάφροι, έτσι και αυτοί που έχουν μικρά μερικές φορές ξεχνούν ότι έχουν σκύλο ...

Με τέτοια ... φοβία, κάποτε θα την πατήσεις, και μπορεί να φταίς κιόλας ... κάποια κίνηση πανικού, φωνή ή απότομη αντίδραση θα ανάψει το φυτίλι ... και σίγουρα ο σκύλος σου δεν θα ξέρει πώς να φερθεί ... αν κάθε φορά που συναντάς μεγάλο σκύλο τον παίρνεις αγκαλιά πχ ...
και οταν βλεπεις ιδιοκτητες να εχουν τετοιας δυναμης μεγαλα σκυλια ,εγω θα ελεγα πως φτανει την διαστροφη κατι τετοιο..οταν υπαρχουν ιδιοκτητες που το σκυλι τους δαγκωνει ενα αλλο και αυτοι αντι να το μαζεψουν βγαζουν φωτογραφιες ..

sorry! ισως δεν το διατυπωσα καλα,επρεπε να πω ..και οταν βλεπεις ιδιοκτητες να εχουν τετοιας δυναμης μεγαλα σκυλια και το σκυλι τους δαγκωνει ενα αλλο και αυτοι βγαζουν φωτογραφιες εγω θα ελεγα πως φτανει στην διαστροφη..
Δεν μπορω να μην συσχετισω το μεγεθος, γιατι αν ημουν απεναντι και εβλεπα ενα πιτμπουλ να τρωει ενα αλλο θα φοβομουνα και για την δικη μου σωματικη ακαιρεοτητα..
Τωρα μικρο να σκοτωνει μεγαλο.. δεν το εχω ξαναακουσει αλλα να δαγκωνει σιγουρα..
Επισης συμφωνω πως αν εχεις μικρο και εισαι ασυνειδητος μπορει να ξεχασεις οτι εχεις σκυλι,αλλα δεν νομιζω οτι θα αποτελεσει και δημοσιο προβλημα..στην τελικη μια κλοτσια του δινεις..και αντε γεια..
Επισης οπως ειπα, δεν γενικευω τις ρατσες αλλα τους εκαστοτε ιδιοκτητες, επειδη αυτα που ακουγοντε συνηθως ειναι τα πολυ ασχημα περιστατικα που ειναι με μεγαλα σκυλια ,γι'αυτο τα λεω..και παλι τονιζω εκαστοτε!!
Τωρα εγω προσωπικα ..ναι !φοβαμαι! αλλα δεν περνω παραμασχαλα και τρεχω καθε φορα που βλεπω ενα μεγαλο σκυλι ,αλλα την κανω με ελαφρα(διακρητικα αλαζω δρομο),αν ομως μου ορμησει σκυλι.. βεββαιως και θα τον παρω αγκαλια και θα τρεξω ,δεν θα εχω πολυτελιες για αλλα..
Αλλα τονιζω !αν μου ορμησει!!!
Τωρα φυσικα και υπαρχουν υστερικα μικρα σκυλια και υστερικοι ιδιοκτητες,
αλλα επειδη το συγκεκριμενο post ηταν για τετοιου ειδους ατυχηματα και το προβλημα που αντιμετωπιζουμε εμεις που εχουμε μικρα, γιαυτο εξειδικευσα
στις πιο μεγαλες φυλες..
που οπως αναφερα πιο πανω δεν φταινε τα pitbull αλλα οι ιδιοκτητες ..
και golden να περνανε παλι σαλταρισμενα θα βγαινανε..

εχω προβλημα με τα quote!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS

Εβαλα μερικοι...για αυτους τους μερικους δεν μιλαμε? :wink:

Αν ειμαι αρρωστημενος και οδηγω παρτε μου το διπλωμα ..
Ζημια δεν ειναι ο πιθανος θανατος που μπορει να προκληθει..
Αν σκοτωσω με το αυτοκινητο ,πηγαιντε με φυλακη η σκοτωστε με.. (θα σας καταλαβω..)
Αν μου σκοτωσετε το σκυλι μου.. θα με καταλαβετε..?

Ολοι οφειλουμε να εχουμε τα σκυλια μας με λουρι και αν δαγκωνουνε με φυμοτρο! :wink:
Αυτοι που δεν το τηρουν και τα αγρια σκυλια τους αποτελουν κινδυνο,
ειναι στο" μερικοι".. :wink: