Ρωσικό μαύρο τεριέ κουτάβι και εκπαίδευση

Koukounari

Member
3 Δεκεμβρίου 2016
16
2
44
Όταν πίνει νερό τη στεγνώνω πάντα, άρα όταν τρώει πρέπει να την πλένω και να τη στεγνώνω... Οκ !!
τροφή της δίνω και ρύζι με κοτόπουλο ( στήθος) και κροκέτα ( μια πολύ καλή hill's science plan για κουτάβια μεγάλου μεγέθους!)

Koukounari

Member
3 Δεκεμβρίου 2016
16
2
44
Αλλοι μου λένε να δίνω μόνο κροκέτα και άλλοι μόνο μαγειρευτό φαγητό... Κανω κάτι ενδιάμεσο μέχρι να δω τι είναι το καλύτερο για εκείνη!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Δεν χρειαζεται να την πλενεις,χτενιζεις να φυγει οτι εχει μεινει απο τροφη,περνας με το πανακι η ψεκαζεις νερο με μηλοξυδο και σφουγγιζεις με ενα πετσετακι.

Koukounari

Member
3 Δεκεμβρίου 2016
16
2
44
Ποιο εύκολο μου ακούγεται !! Για το Χτενισμα τώρα μου είπαν να μην την χτενίζω ακόμα ( ολόκληρο το σώμα ) το ακολουθώ ή παίρνω χτένα και ξεκινάω;

Koukounari

Member
3 Δεκεμβρίου 2016
16
2
44
Παιρνεις μια καλη slicker και ξεκινας,οσο πιο νωρις τοσο καλυτερα.
Τέλεια σήμερα κιόλας πάω, αγοράζω, χτενίζω!!!! Πάντως την αγκαλιάζουμε πολύ τη χαϊδεύουμε και επίτηδες την πιάνω γύρω από το στόμα και τα μούσια ετσι ώστε να μην έχουμε πρόβλημα στο μέλλον!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Για να την χτενισεις σωστα θα πρεπει με τη μια σου παλαμη να σηκωνεις το τριχωμα και με το αλλο χερι με τη σλικερ να το κατεβαζεις ωστε να φτανεις στη ριζα.
Σε πρωτη φαση θα σου ελεγα να το κανεις πανω σε ενα τραπεζι.

Koukounari

Member
3 Δεκεμβρίου 2016
16
2
44
Οκ... Χτενίζω από κεφάλι προς τα πίσω, στέρνο και πόδια, το κάτω μέρος φαντάζομαι δεν το ακουμπώ, δεν εχει και πολύ τρίχωμα ακόμα ίσως με μια βούρτσα μωρού ( το κάτω μέρος )