Ρούνη/Αρης - σκαντζόχοιρος:0-2

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
εχθές το βραδάκι, είχα βγάλει τα κοπροσκυλάκια (!!!) μου βόλτα στο περίφημο περιφραγμένο χώρο που τα ξαμολάω. κάποια στιγμή η ρούνη άρχισε να γαβγίζει προς κάτι χορτάρια. λέω πάει, παλάβωσε. μετά σκέφτηκα μην ήταν γάτα, αλλά η γάτα δεν θα καθόταν, θα είχε τιναχτεί στα δέντρα. μετά τη βλέπω να πιάνει κάτι στο στόμα της και να το τινάζει στον αέρα, το οποίο αυτό σκάει στην πλάτη του άρη, αυτός πετάχτηκε, δεν ξέρει τι τον βρήκε, και μετά μπαίνει κι αυτός στο παιχνίδι.
ήταν ένα σκαντζοχοιράκι.
τον είχαν πιάσει τον κακόμοιρο και τον είχαν κάνει μπάλα. εγώ να τους φωνάζω, να προσπαθώ να τα πιάσω για να φύγουμε, τίποτα... δεν μπορούσα να πιάσω και τον σκαντζόχοιρο γιατί θα τρυπιόμουν.
ευτυχώς ήρθε για ενίσχυση ο άντρας μου και τα μαζέψαμε να φύγουμε, με τα χίλια ζόρια.

το στόμα της ρούνης ήταν μέσα στα αίματα, ο άρης είχε αίματα στα πόδια, στη ράχη (απορώ πως βρέθηκαν εκεί...). γυρίσαμε σπίτι, τα'χα πάρει πολύ άσχημα με τα σκυλιά, γιατί είχαν ξανατύχει σκαντζόχοιρο, αλλά αυτός μόλις έβγαζε αγκάθια, τον μύριζαν λίγο και μετά τον άφηναν.
στο σπίτι όταν φτάσαμε ακόμη το σκεφτόμουν. πήγα να ξαναδώ για τον σκαντζόχοιρο, γιατί τον είχα έννοια, μη και τον είχαν ξεκάνει. ευτυχώς, μόλις του έριξα το φακό πάνω του αυτός κουνήθηκε...
ευτυχώς επίσης τα δικά μου "καλόπαιδα" δεν είχαν τρυπηθεί ή δεν τους είχαν μπει αγκάθια... όσο μπόρεσα να τα ψάξω δηλαδή...

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
προφανώς τρυπήθηκαν απ'τα αγκάθια.
αυτό που έπρεπε να διευκρινίσω ήταν ότι έψαχνα για αγκάθια στα μουσούδια τους και γενικότερα...