Καλησπέρα.εγω χρησιμοποιώ τα μανταλάκια μετα απο κάθε βόλτα και δεν μυρίζει καθόλου.οσο για το σφουγγάρισμα μην ξανά βάλεις χλωρίνη.τα σκυλακια γλύφουν το πάτωμα.εγω σφουγγάριζα με νερό και ξίδι μέχρι που βρήκα εδώ απο το φόρουμ την αποσμηνη και σώθηκα.Καλημέρα
επειδή ο σκυλούκος μου ώρες ώρες μυρίζει πολύ έντονα, μπάνιο δεν μπορώ να τον κάνω όλη την ώρα σαφώς, έχω αυτά τα υγρά μαντηλάκια και τον περνάω ένα χέρι και κάτι κάνουν αλλά ρωτάω μήπως έχει κανείς καμιά καλύτερη ιδέα? υπάρχει κάτι που να μπορώ να τον καθαρίζω συχνότερα χωρίς να πειράζω το δέρμα ή την τρίχα του? Επίσης να ρωτήσω πως στο καλό καταφέρνεται και τους πλένεται τα δόντια? έχω δοκιμάσει αλλά δεν κάθεται με τίποτα όμως , τρώει και την οδοντόβουρτσα και μένα...
Τρίτη ερώτηση και τελευταία , έχετε να μου συστήσετε κανένα καθαριστικό για τα πατώματα που να βοηθάει στη μυρωδιά? η χλωρίνη και τα συναφή μυρίζουν για λίγο και μόλις στεγνώσουν μυρίζει πάλι σκύλος το σπίτι...
και το κρεμάς σε απλώστρα ή σε απλό σχοινί ???????????εγω χρησιμοποιώ τα μανταλάκια μετα απο κάθε βόλτα
Στεγνώνω τα ποδαράκια,πρόσωπο και μετα χτενίζω..και το κρεμάς σε απλώστρα ή σε απλό σχοινί ???????????
Μαρία, μάλλον δεν το πρόσεξες. Σου το έγραψα επειδή από βιασύνη έγραψες μανταλάκια αντί για μαντηλάκιαΣτεγνώνω τα ποδαράκια,πρόσωπο και μετα χτενίζω..
Σορυ τωρα το είδα που μου το είπες.οχι δεν εχει λεκέδες,σε εκείνο το σημείο ενδιάμεσα μύτη ματάκια απλα εχει και λιγο καφέ τρίχωμα.εχει ομως στο τρίχωμα κάτω απο το στόμα.ολη την ωρα κάτω στον δρόμο ειναι,όσο και να το καθαρίζω δεν....Μαρία, μάλλον δεν το πρόσεξες. Σου το έγραψα επειδή από βιασύνη έγραψες μανταλάκια αντί για μαντηλάκια
θα σε ρωτήσω κατι: η Μόλυ έχει θέμα με λεκέδεδες κάτω από τα μάτια ή όχι?
Μμμμμμμ κάπως ετσι....να φανταστω απο τα αυτια κρεμιεται καλυτερα?