Ροτβάιλερ vs cane corso

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Ειναι και τα δυο εξαιρετικες φυλες με κοντινα προτερηματα αλλα και ελλατωματα.

Στα ροτ εχεις περισσοτερες επιλογες απο θεμα εκτροφεων και γεννων.
Θεωρω πως στα ροτ η εκτροφη ειναι πιο αυστηρη ,με αρκετες εξετασεις κληρονομικων παθησεων αλλα και τεστς χαρακτηρα.(δεν ειμαι σιγουρος για τα κανε κορσο.)
Εφοσον δεν εχεις προηγουμενη εμπειρια με κυριαρχικες φυλες μαι καλη λυση ειναι να παρεις θυληκο,αλλα ακομα καλυτερη ειναι να μιλησεις με τον εκτροφεα και να σου επιλεξει ενα κουταβι ηρεμων τονων και οχι πολυ δυναμικο/κυριαρχικο.Υπαρχουν και αρσενικα ηρεμα.

Οτι και αν επιλεξεις να ψαξεις πολυ την πηγη αποκτησης του ομως.

SUPERGAL

Member
29 Απριλίου 2012
11
0
Σας ευχαριστω ολους σας.Το οτι θα παρω θηλυκο ειναι σχεδον δεδομενο.Αρχιζουν οι επισκεψεις σε εκτροφεια και βλεπουμε!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Ο καθενας θα σου πει και διαφορετικη απαντηση αναλογα με τα γουστα,νομιζω ομως οτι για τον μεσο ιδιοκτητη δεν εχουν μεγαλη διαφορα ως χαρακτηρες.Αν ζουσες σε μια χωρα με αρκετα εκτροφεια και αρα δυνατοτητα επιλογης μαλλον θα εκρινες κυριως με βαση τον σκυλο,στην δικη μας ομως χωρα νομιζω οτι ειναι πιο ευκολη η περιπτωση του ροτ με περισσοτερες επιλογες εκτροφειων και καλων εκτροφεων.Αρα πηγαινε δες και μιλα απο κοντα με τους εκτροφεις και κρινε...

Υ.Γ υποθετω οτι εχεις δει απο κοντα και τις 2 ρατσες ,γιατι αν οχι καντο πριν αποφασισεις γιατι μπορει να υπαρξει και ...κεραυνοβολος ερωτας και να πανε περιπατο οι συζητησεις !
Εγω παντως κορσο θα επαιρνα (ε να μην πω και εγω την προτιμηση μου! )

SUPERGAL

Member
29 Απριλίου 2012
11
0
χαχα ψαχνομαι ακομα, σας διαβαζω ομως συγγνωμη για την εξαφανιση μου!