Νατασα θυμασαι απο που εχει παρει ο εκπαιδευτης του Negro , τον σκυλο του?
[ Μ'αρεσει παρα πολυ!!!!! ]
Ο συγκεκριμένος έχει ρίγα ανάποδη, αλλά είναι πιο ψηλός από ό,τι αναφέρει το πρότυπο.τα ευρωπαικα ροδεσιανα ειναι πιο σωματωδη και με πιο κρεμαστα χειλια και γενικα λιγο πιο "μπολικα" και γεννιουνται περισοτερα χωρις την ριγα .. τα οποια φυσικα αποκλειονται απο αναπαραγωγη και εκεθεσεις. Παιρνουν μονο μερος αυτα με τιην ριγα.
και στις φωτο που εβαλες μου μοιαζει με αυτη την περιγραφη.. οποτε θα μαρεσε να δω και αλλα σκυλια τους.. ετσι.. εγκυκλοπαιδικα και για την απορια μου..
ευχαριστω!!
Τελικα μαλλον βιαστηκα να γραψω Βαγγελη... παρασυρθηκα απο το γεγονος οτι συνεχως ακουω στο δρομο οτι καποιος θελει ενα ντογκο επειδη ειναι πολυ καλοι φυλακες .. μολις τους λεω 2-3 πραγματα αναφερουν σα δευτερη επιλογη τα ριτζμπακ...Τα ριτζμπακ ειναι πολυ καλυτερη φυλακες απο τα ντογκο εχω ακουσει πολλες ιστοριες για το τι μπορουν να κανουν σε εναν εισβολεα και οχι απο ανθρωπους που στερουνται σοβαροτητας.Ενας απο τους μεγαλυτερους κυνηγους μεγαλου θηραματος στην Ν. Αφρικη χρησιμοποιουσε ριτζμπακ στα κυνηγια του(επαγγελματιας)τα αλλαξε με ντογκο γιατι οπως ειπε τα ριτζμπακ πολλες φορες επιτεθηκαν σε πελατη του γιατι δεν ηταν εξοικιωμενα μαζι του