Ρε τι θα κανω με την ταλεντάρα;20 χρονων

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ο λογος για το Παντα-Παντα. Το οποιο, παρακαλω, εχει επιδείξει ταλέντα πρόβατο-παπιο/χηνο-φύλαξης, τρομαρα του! Για την ωρα το μονο που κανει δηλαδη ειναι οτι εχει ξεθαρρεψει, απο εκει που φοβόταν και τη σκιά του, και τρέχει στο σκυλόπαρκο, μαζεύει ολα τα σκυλια με το άστε ντούε και τα βαζει στη μεση. Μερικοι θαμώνες εχουν εντυπωσιαστεί απ´ τον καρατσομπάνο της μαύρης συμφοράς και μου λενε οτι το ξέρανε αυτοι απο τη στιγμη που κόψανε τη φάτσα του οτι προκειται για τεραστιο ταλέντο στη βοσκή. Μου είπαν δε οτι τετοιο αστέρι ειχαν δει και παλια και συμβούλεψαν τον αφεντικό του να τον παει στο καλαμποκοχώρι ονόματι Decatur (προφέρεται Ντικέιτουρ, αλλα προτιμω να το λεω Ντεκατούρ για πιο μπούγιο), οπου γινονται άπαξ ετησίως, λεει, τρομεροί και φοβεροί αγώνες βοσκής και ο τυπος τους άκουσε, εμφανίστηκε η ταλενταρα, λεει, ετσι όπως ξαφνικώς και χωρις να εχει ξαναδεί κοπάδι, μπούκαρε μεσα, βούτηξε τις χήνες, πάπιες, ό,τι τελοσπαντων ητανε τα ζωντανά, τα εβαλε σε κοπάδι και απέσπασε μέγα βραβείο και ολοι βαραγανε παλαμάκια και γενικως τους γράψανε οι τοπικές εφημερίδες του Ντεκατούρ και των περιχώρων, αν και δεν ξερω για το Καλαμποκισταν.

Τωρα δεν ξερω εγω περι βοσκής τιποτα και την πρωτη γελάδα που ειδα στη ζωη μου την ειδα οταν ημουν 20 χρονων. Και εγω βασικα πηρα σκυλους για να μου κανουν παρεα, αντε και να μουφιαζουν. Κι εδω μου βγαινει η πίστη να εκπαιδευσω το Μουφ, που ειναι σκράπας στη βοσκή, να μην χτυπιέται τοσο πολυ για φαΐ, τι κανω με το ανθυποταλέντο που μου λαχε; Λενε οι τύποι οτι δεν χρειαζεται, να τον αμολησω στο διαγωνισμό και οποιον παρει ο χάρος, αλλα δεν εχω ορεξη. Και δεν πρεπει ετσι κι αλλιως να εκπαιδεύονται και ως βοσκοί; Μηπως ομως καταστρέφω το Παντα-Παντα στερώντας του μια λαμπρή καριέρα τσομπανου; Μηπως θα μου παθει καταθλιψη αργοτερα, θα κλαιει οτι του κατέστρεψα το μελλον και θα πρεπει να τον τρεχω στο σκυλοψυχιατρο;

Τελος φαντάζεστε το Μουρλόμουφο ως θεατή διαγωνισμού βοσκής;;

Προβληματίζομαι...

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39

Νομιζω εαν εχει τετοιες τασεις...
Θα πρεπε τουλαχιστον να το εξερευνήσετε,ετσι,για την αλητεια!

Αμα υπηρχε διαγωνισμος
"πιο κοιλιοδουλο σκυλι εβερ" κ γω θα "εγραφα" την Ήρα

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA

Νομιζω εαν εχει τετοιες τασεις...
Θα πρεπε τουλαχιστον να το εξερευνήσετε,ετσι,για την αλητεια!

Αμα υπηρχε διαγωνισμος
Ναι, και θα εμφανιζόταν το Μουφ και θα την εκανε σκόνη την Ήρα! Lol

Λες παντως να εχω τετοια ταλενταρα σπιτι μου και δεν το ξερω;; Σοβαρα τωρα, ετσι τρέχει το μουρλο και μαλιστα σαν τον άνεμο διοτι οι Αυστραλεζοι νομιζω τρέχουν 30 μίλια την ωρα και ειναι γρηγορότεροι απο ολα τα σκυλια. Το Παντα-Παντα ετσι τρέχει και γαυγιζει κόβοντας τη φορα στα αλλα σκυλια και κάνοντας στροφή στον αέρα. Τη στροφή στον αέρα την εκανε παλια και το Μουφ οταν έπαιζε κυνηγητό στα νιάτα του, αλλα παντα ηθελε να τον κυνηγάνε και οχι τοσο να κυνηγάει αυτος. Τωρα δεν πολυτρέχει πλεον.

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Αν ειναι κοντα να το πας το παιδι να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, μη του κόβεις τα φτερα!!! Και θελουμε βιντεο απο το όλο σκηνικο "αγωνες βοσκης"

Αμα υπηρχε διαγωνισμος
Ναι, και θα εμφανιζόταν το Μουφ και θα την εκανε σκόνη την Ήρα! Lol
και εκει θα εσκαγε το ανερχομενο αστερι γκρεμλιν ...:D ο σκυλος που αντι για το ελα ερχεται στο τι νοστιμο

Παντως χιλιες φορες λιχουδοσκυλο παρα να εχεις γκρινιες για το φαι :LOL:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Το καταφυγιο που μου εδωσε το Παντα-Παντα ειπε οτι θα εχω γκρίνιες για το φαι διοτι ειναι λιγοφαγο. Ουδέν ψευδέστερον. Τρωει με δώδεκα μασέλες και με το που μπαίνω στην κουζινα ακολουθεί γλυφομενο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Οταν ημουν 14 η μητερα μου με σταματησε απο την ενοργανη για να παω γαλλικα... δε τη συγχωρεσα ποτε.
Μην κανεις το ιδιο στο παιδι..
αχαχαχαααααα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν