Ρετσίνι στην ουρά

M_and_M

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2014
232
501
Athens
Πρωί πρωί σήμερα, στη βόλτα μας στο πάρκο, η Μελίνα κατάφερε και κάθισε/τρίφτηκε πάνω σε υγρό ρετσίνι πεύκου (μάλλον, διάφανη κολλώδης ουσία είναι και μυρίζει σαν πεύκο). Αποτέλεσμα, μίνι τζίβα στην ουρά και το πίσω πόδι...
Με τη βούρτσα (στεγνό καθάρισμα), δε βγήκε. Με σαμπουάν και επίμονο τρίψιμο απομάκρυνα όσο μπορούσα, αλλά και πάλι έχει παραμείνει αρκετό -το τραβάει, το δαγκώνει, λύσσα κακιά την έχει πιάσει να το βγάλει -και δε θέλω να την αφήνω να το γλύφει.
Έχει κανείς ιδέα πως το ξεφορτωνόμαστε; (εκτός από κούρεμα...)

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
με λιγο οινόπνευμα βγάλτο

βάλε σε βαμβακάκι και πέρνα το σημείο (στη φορά της γούνας ε; ), ξανά και ξανά

M_and_M

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2014
232
501
Athens
Λοιπόν, μόλις το δοκίμασα (όμως δεν είχα οινόπνευμα, έβαλα μια λοσιόν για ντεμακιγιάζ χεχε) μπορώ να πω κάτι έγινε: έχει μείνει λίγο ακόμα, αλλά είναι ελάχιστο και μόνο στις άκρες, thanks vaggelo!

Οταν μυρίσει το οινόπνευμα,θα καθήσει??
Δεν ξετρελλάθηκε με τη μυρωδιά (την έχω ζαλίσει κι από το πρωί με το σημείο εκείνο), αλλά με δέλεαρ λίγο χοιρινό ρολό μια χαρά έκατσε.

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Ευτυχώς που είναι κορίτσι. Αν ήταν αρσενικός και μύριζαν "οι αδέσποτοι μάγκες" στην βόλτα, λοσιόν για ντεμακιγιάζ....την πλάκα που θα του έκαναν!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μου έχουν πει ότι το ελαιόλαδο διαλύει το ρετσίνι. Δεν το έχω δοκιμάσει η ίδια, αλλά φίλος έχει αφαιρέσει με ελαιόλαδο από το αμάξι του και ο ίδιος μου είπε ότι το δοκίμασε γιατί κάπου διάβασε ότι έτσι απεγκλωβίζουν έντομα μέσα από κεχριμπάρι. Ισχύει; Θα σας γελάσω

M_and_M

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2014
232
501
Athens
Με λάδι βγαίνει οτιδήποτε κολλώδες!
τώρα που διάβασα αυτό, θυμήθηκα φοβερή ατάκα/συμβουλή:
- κουνιέται και δεν πρέπει; μονωτική ταινία
- δεν κουνιέται και πρέπει; ελαιόλαδο

thanks everyone :)

Alexakisd

Member
3 Μαρτίου 2014
19
0
Κανω κάμπινγκ σε περιοχή με ΠΟΛΥ ρετσίνι.....
Το ΦΑΡΜΑΚΟ είναι ένα...... Υγρό αναπλήρωσης για αναπτήρες zippo..... Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείτε

Sent from my iPad using Tapatalk HD

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Σε ακινητες περιπτώσεις: παγοκύστη και ξύσιμο

Σε κινητές περιπτώσεις: φυστικοβουτυρο!! (δεν φέρω ευθύνη αν το φάει πριν προλάβει να φύγει το ρετσίνι)