Ρέψιμο

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Παντως αν ειχαμε ανοιξει θεμα...διαγωνισμος φωτογραφιας..το πιο ζητιανικο ή κακόμοιρο βλεμμα....θα χαμε μεγαλο ανταγωνισμο! (ιδιως στο ζητιανικο για φαγητο βλεμμα..θα χαμε τεραστιο ανταγωνισμο)!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
σιγά τις ντίβες..για ρώτα να σου πουν στην πιάτσα ΠΟΣΟ γουρούνες είναι!! Εγώ τις έντυσα και τις στόλισα το Σάββατο κι αυτές τσαλαβουτούσαν σ ένα βούρκο όλο το απόγευμα..Το ένα ρούχο αναγκάστηκα και το πέταξα, αφού το έπλυνα 3 φορές! Κατα τ' άλλα, για τις φωτό τι να πω τώρα..Μου ρχεται να τους ζουπήξω τα ρουθούνια με λύσσα!! :paletas:
Πας καλά? αυτό ειναι αντρικη φαντασίωση.... δύο ντίβες να παλευουν στις λάσπες? το ρίνγκ σας ελειπε μόνο!:p

D

Deleted member 14614

Guest
Βρε dnassib τι θα γίνει με την περίπτωσή σου? ΚΑΙ ΑΥΤΟ? Έβαλα αναζήτηση, γιατί, ναι κι εγώ το είχα απορία και να'τη πάλι η Τασία μπροστά μου!:lol:
Όμως, εμένα μου το ξεκίνησε με την καινούρια τροφή! Πριν δεν το έκανε! Τώρα? Αφού φάει, ξεκινάει το μοτέρ! Καμιά φορά τον κοιτάω μήπως κάνει κανέναν εμετό με τόση χρήση του στόματος!:p

D

Deleted member 14614

Guest
Αρχίζω να σκέφτομαι μήπως έχουν καμιά συγγένεια... :p
Ποιος είμαι εγώ να πω όχι, όταν η μοίρα τους έχει δέσει ήδη? (τι γράφω Θεέ μου πρωινιάτικα χαχα)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog