ΡΟΥΝΤΥ! ΤΟ ΓΕΛΑΣΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ!

Andi4

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2013
100
23
Είμαι ο Ρούντυ....έτσι με ονόμασαν οι άνθρωποι που με βρήκαν...είχα και γω κάποτε γονείς, αγάπη, φαγάκι....ως που μια μέρα οι γονείς μου με εγκατέλειψαν έτσι απλά...δεν πίστευα ότι θα μου το έκαναν ποτέ αυτό...τους περίμενα να επιστρέψουν και να με πάρουν μαζί τους....όμως δεν το έκαναν ποτέ...εδώ και μερικούς μήνες περιμένω...ζω πλέον στο καταφύγιο... Είμαι 1,5 χρονών και φοβάμαι ότι δεν θα βρω ποτέ κάποιον να με πάρει σπίτι...Αν με βλέπετε τώρα μαμά και μπαμπά, σας λέω ότι σας συγχωρώ... Δεν με πειράζει που τόσο καιρό σας περιμένω,και δεν ερχεστε ποτέ... όμως τελευταία κρυώνω πολύ και μου λείπετε όσο ποτέ άλλοτε... Θέλω να βρω μια παρέα ξανά...δεν την αντέχω την μοναξιά και με τρομάζει πολύ! Αν θέλει κάποιος να μου δώσει μια ευκαιρία ας καλέσει στο 694.4949.741 (αρ.πρ.25700/2005)1497516_452082068237437_108092238_n.jpg
ΟΝΟΜΑ: ΡΟΥΝΤΥ
ΗΛΙΚΙΑ: περίπου 1,5 έτους

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ: Φιλικός με ανθρώπους και σκυλιά, υπερκινητικός, του αρέσει το παιχνίδι, το τρέξιμο και η βόλτα

ΥΓΕΙΑ: Υγιής, εμβολιασμένος, στειρωμένος και τσιπαρισμένος.

Ο Ρούντυ εγκαταλείφθηκε τον Νοέμβριο στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον πρώτο καιρό παραμονής του μαζί μας ήταν σε σοκ και πολύ νευρικός. Όσο περνάει ο καιρός και αρχίζει να εγκληματίζεται, ηρεμεί και πιστεύουμε ότι είναι πλέον έτοιμος να βρει τη δική του οικογένεια! Είναι μικρόσωμος, με κοντά ποδαράκια, χαρούμενος και υπερκινητικός, λατρεύει να τρέχει και να παίζει! Του αρέσουν οι λιχουδιές και τα χάδια και στη βόλτα είναι πολύ καλός, δεν τραβάει και είναι χαρούμενος όταν μπορεί να εξερευνεί τριγύρω!
Του αρέσει να έχει την προσοχή των ανθρώπων που τον προσέχουν και τα άλλα σκυλιά γενικά φαίνεται να έχει καλές σχέσεις, ειδικά με τα θηλυκά!

Δώστε του ευκαιρία να ζήσει ξανά ως μέλος μιας οικογένειας!

Θα δοθεί με Συμβόλαιο Υιοθεσίας, Βιβλιάριο Υγείας κ microchip.
Τηλ για Υιοθεσια 694.4949.741
Φιλοζωικός Σύλλογος Ν.Φιλαδέλφειας (αρ.πρ.25700/2005)1525396_452081908237453_321517327_n.jpg