Πώς σας εχει εκπαιδευσει ο σκύλος σας;

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μια και ολο συζηταμε πώς εκπαιδευουμε το σκυλο μας,ας συζητησουμε πώς μας εχει εκπαιδευσει ο ιδιος,που μαλλον το κανει πολυ καλα.

Ο δικος μου,οταν θελει τουαλετα και εμεις βλεπουμε τηλεοραση,ερχεται και μπαστακωνεται μπροστα μας να μη βλεπουμε.Κανουμε δεξια,κανει κι αυτος.Κανουμε αριστερα,κανει κι αυτος.ΘΕΛΩ ΚΑΚΑ ΤΩΡΑ!

Οταν ειναι ξαπλα και θελει χαδια,περιμενει ποτε θα περασουμε απο εκει,να μας βαλει τρικλοποδια,να σταματησουμε και να κανει το σκυλο-γατα.Τελειως ανασκελα και τα ποδια σηκωμενα.ΘΕΛΩ ΑΓΑΠΗ ΤΩΡΑ!

Οταν θελει ξυσιμο στα αυτια,οπου καθομαστε ερχεται και βαζει το κουτελο του στα ποδια μας και γυρναει το κεφαλι,αναλογα που θελει ξυσιμο.Οταν θελει στο λαιμο,απλα σηκωνει ψηλα το ξεφαλι.ΘΕΛΩ ΞΥΣΙΜΑΤΑΚΙ ΤΩΡΑ!

Οταν θελει παιχνιδι και αδιαφορουμε παιρνει καποια παντοφλα ή παπουτσι.Ποτε δεν τα τρωει αυτα(μονο ως κουταβι) και το κανει μονο για να μας τραβηξει την προσοχη.Αν κανουμε οτι δε βλεπουμε,φερνει την παντοφλα και τη βαζει πανω μας.ΘΕΛΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΡΑ!

Οταν ετοιμαζομαστε να φυγουμε χωρις να τον παρουμε,παιρνει φορα και ενω ειμαστε ορθιοι μπαινει κατω απο τα ποδια μας.Σα να τον εχουμε καβαλησει.Παμε απο το ενα δωματιο στο αλλο με ενα μολοσσο αναμεσα στα ποδια μας.Εμενα με ριχνει,αλλα τον αντρα μου οχι.ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑ ΤΩΡΑ!

Οταν γενικα θελει κατι, που δεν ξερουμε τι, ερχεται και μας κοιταει καταματα σε κοντινη αποσταση.Αντε τωρα να βρω τι θελει!ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!

Θα θυμηθω κι αλλα.Αυτα για την ωρα...

Μήπως ζω με τον εκβιαστη μου;;;;;;:eek:

Last edited:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μια χαρά σας βρίσκω! Πάντως και εγώ είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα εκπαιδευμένου ιδιοκτήτη! Ότι θέλει με κάνει χαλαρά όμως... Με κορυφαίο ότι το πρωί με ξυπνάει με το έτσι θέλω και όταν βεβαιώνεται πως σηκώθηκα έρχεται αγκαλιά μου και την ξαναπέφτει η κυρία για ύπνο... χωρίς να θέλει να βγεί για τουαλέτα ακόμα.... Έτσι βρε αδερφέ θέλω να σε ξυπνήσω και εγώ να την ξαναπέσω!!!:D

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ναι,ειμαστε οικογενεια με προσωπικοτητα!
Εσενα,μαλλον βεβαιωνεται οτι ζεις,αρα εχει εξασφαλισει το φαγητο και για σημερα,οποτε ξανακοιμαται ησυχα!:p

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ναι,ειμαστε οικογενεια με προσωπικοτητα!
Εσενα,μαλλον βεβαιωνεται οτι ζεις,αρα εχει εξασφαλισει το φαγητο και για σημερα,οποτε ξανακοιμαται ησυχα!:p
Ναι το @#$%σκυλό! Και με το που θα σηκωθώ παίρνει αυτή την αθώα φατσούλα τραβάει τα αυτιά πίσω ρίχνει ένα μεγαλοπρεπές χασμουρητό και άντε να μην της γίνει το χατήρι....

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καταρχήν, πολύ ωραίο ποστ!

Εμένα σαν διακριτικό και ντροπαλό κοριτσάκι που είναι η ράνυ, όταν θέλει βόλτα έρχεται δίπλα μας και μας κοιτάει με παραπονεμένο ύφος και αν δεν δώσουμε σημασία πάει στην πόρτα και κάθεται. Γυρνάει με κοιτάει και ξανακοιτάει την πόρτα. Αν αργήσω λίγο να σηκωθώ, ξύνει την πόρτα.

Όταν θέλει χάδια ανεβαίνει με τα 2 πόδια στην καρέκλα ή στο κρεβάτι και μας κοιτάει κουνώντας την ουρά για να την ανεβάσουμε και να την χαιδέψουμε.

Όταν θέλει κάτι γενικά, μας ακουμπάει στους αστράγαλους με την υγρή μυτούλα της για να το καταλάβουμε.

Το πρωί μόλις ανιχνεύσει κίνηση στο κρεβάτι, πηδάει σαν αίλουρος στο κρεβάτι κάνει ένα μικρό γαυγισματάκι και αρχίζει να μας φιλάει στην μούρη. Χώνεται ανάμεσα σε μένα και στον φίλο μου και περιμένει να ξυπνήσουμε να την χαιδολογήσουμε..

Όταν πεινάει, ανεβαίνει στο τραπεζάκι του σαλονιού και κάνει ότι κάτι δήθεν μυρίζει.

Όταν μας βλέπει να βάζουμε παπούτσια και δεν της βάλουμε το λουρί της (άρα καταλάβει ότι πάμε κάπου χωρίς αυτήν) χοροπηδάει σαν τρελή γκρινιάζει λίγο και μπλέκεται στα πόδια μας..

Τελικά μάλλον μας έχει εκπαιδεύσει καλά η μικρή μου!!

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
41
Kinetta
Χάδια, πολλά χάδια, ποτέ δεν είναι αρκετά... Ο εκπαιδευτής μου είχε πει οτι το πότε θα του κάνω χάδια να το καθορίζω εγώ για να μην γίνετα ενοχλητικός. (όταν ήμουνα εγώ ή ο Τάσσος στον υπολογιστή περνούσε την μουσούδα του μέσα από το ένα χέρι και ή μας έγλειφε στο πρόσωπο είτε μας τίναζε το χέρι μακριά από το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο. Αυτό γινόταν συνεχόμενα μέχρι να τον χαιδέψουμε για όσο ήθελε.)
Ε ακόμα έχουμε ένα προβληματάκι με αυτό (ευτυχώς απλά κάθεται και γέρνει πάνω στο χέρι πλέον).

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
όταν ήμουνα εγώ ή ο Τάσσος στον υπολογιστή περνούσε την μουσούδα του μέσα από το ένα χέρι και ή μας έγλειφε στο πρόσωπο είτε μας τίναζε το χέρι μακριά από το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο. Αυτό γινόταν συνεχόμενα μέχρι να τον χαιδέψουμε για όσο ήθελε.)
Ε ακόμα έχουμε ένα προβληματάκι με αυτό (ευτυχώς απλά κάθεται και γέρνει πάνω στο χέρι πλέον).
Απαπα!Κ εμας το κανει αυτο!
Προχωρημενα σκυλια!

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Ο δικός μου με έχει εκπαιδεύσει να ανοίγω όλα τα παράθυρα του αυτοκινήτου πριν μπει μέσα.

Αν δεν το κάνω (και το αυτοκίνητο είναι πάνω από 33c μέσα) ΔΕΝ μπαίνει. Αν δεν είναι πολύ ζεστό, μπαίνει αμέσως. Το σχέδιο αυτό ξεκίνησε φέτος με τις πολλές ζέστε το καλοκαίρι.

Κάθεται, με κοιτάει με ύφος "σ'αγαπώ πολύ, είσαι τόσο όμορφη...." και ακουμπάει το κεφάλι πάνω στο σώμα μου και μένει ακίνητος. ΔΕΝ μπαίνει στο αμάξι. Τι παρακάλια, τι απειλές, τίποτα. Ακλόνητος, ακούνητος, με βλέμμα μελιστάλαχτο. Μου λέει "Όχι, δεν μπαίνω." ξεκάθαρα, μεσ' στα μούτρα μου.

Πάει η "δουλάρα" ανοίγει όλα τα παράθυρα και μετά μπαίνει αμέσως ο Κύριος....

Χαρούμενος, με κουνάμενη ουρά, σαν να μου λέει: "Μπράβο! Γρήγορα τα πιάνεις!"

Μπισκοτάκι δεν μου δίνει πάντως, και το έχω πολύ μεγάλο παράπονο!

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Καλά, όλοι εδώ μέσα ξέρουν ότι με έχει εκπαιδεύσει το Μουφ. Χτες όμως που ταξιδεύαμε ώρες και ήθελε τσίσα του, ήρθε μπροστά στο αυτοκίνητο (η καινούρια ζώνη ασφαλείας του είναι μακρυά και έχει διαμορφώσει μόνος του το σκέπασμα του πίσω καθίσματος ώστε να μετακινείται ασφαλώς) και ψιλογκρίνιαζε δείχνοντας με το πόδι του τα κλειδιά στη μίζα, το κιβώτιο ταχυτήτων και όταν πλέον κατουριότανε πολύ κι εγώ έψαχνα έξοδο να βγω από τον αυτοκινητόδρομο, γκρίνιαζε δυνατότερα δείχνοντάς μου και το χειρόφρενο!!!!!:eek::eek::D:D:D Έτσι που πάμε θα μάθει να οδηγεί κιόλας!!:rolleyes:

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
6:40 το πρωί κάθε μέρα έχουμε ξυπνητήρι σε μορφή παραπονιάρικου ουουουααουουουου χαμηλών τόνων (μετάφραση) άντε σήκω κατουριέμαι.
Όταν θέλουμε να φύγουμε φεύγουμε ένας ένας σαν τους κλέφτες για να μη μας δει να φεύγουμε όλοι μαζί γιατί γίνεται επανάσταση.
Όταν καταλαβαίνει πως ντυνόμαστε για να φύγουμε, πηδάει στα πόδια μας κυρίως στη μικρή μου κόρη, όπου πάμε από το ένα δωμάτιο στο άλλο έρχεται κι εκείνος και άν δεν ηρεμήσει μέχρι να φύγουμε ακολουθεί συναυλία.
Όταν θέλει μεζεδάκι από το Γιώργο κάθεται κατευθείαν στο ξάπλα που είναι το τελευταίο που του λέει πριν του δώσει.
Όταν θέλει χάδια έρχεται και ανασηκώνει τα χέρια μας και βάζει τη μουσούδα του πλάγια από κάτω.
Το απόγευμα όταν πλησιάζει η ώρα της βόλτας έρχεται όπου πάω και αρχίζει και γαυγίζει.
Αυτά για την ώρα:)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.521
Athens
Για την Κάρλα (την μικρή ακόμη την μαθαίνουμε τι φρούτο είναι...)

1. "Ανέβασέ με στον καναπέ γιατί βαριέμαι τώρα να ανέβω μόνη μου" - με κοίταγμα direct στα μάτια
2. "Ανέβασέ με στο κρεβάτι γιατί βαριέμαι τώρα να ανέβω μόνη μου" - με κοίταγμα direct στα μάτια
3. "Ανέβασέ με στην ξαπλώστρα γιατί βαριέμαι τώρα να ανέβω μόνη μου" - με κοίταγμα direct στα μάτια
4. "Χάιδευε" - κοίταγμα με πλάγιο γύρισμα κεφαλιού αφού μου έχει γυρίσει την πλάτη
5. "Δώσε μου από αυτό που τρως" - ξύσιμο με το πόδι της στο πόδι μου
6. "Κάνε μου χώρο στο κρεβάτι" - τίναγμα πίσω ποδιών που μπορούν να σε πετύχουν σε γοφούς, νεφρά ή άλλο ανάλογα με το πως έχεις ξαπλώσει.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Mε κοίταγμα στα μάτια για να του δώσω αυτό που θέλει από την κουζίνα και με κίνηση του κεφαλιού δείχνοντας μου την κουζίνα (για σνακ τυράκι) συνήθως αν εμείς μαγειρεύουμε μακαρόνια.

Μετά από λίγο από την βόλτα τρωεί..αυτό το καταφέρνει κοιτώντας επίμονα στα ματια με κίνηση ακινητοποιημένη και βγάζοντας λίγο την γλώσσα σαν να γλείφετε (το κάνει πάντα όταν πρόκειται να φάει ).

Όταν θέλει να δείξει κάτι..επίμονο γαύγισμα και οδηγώντας με να τον ακολουθήσω.

Αν επείγεται για τουαλέτα πριν της καθορισμένης ώρας σκουντάει αν κοιμόμαστε και μας γλύφει έντονα για να μας ξυπνήσει και να μας δείξει την εξώπορτα, αν δεν κοιμόμαστε δείχνει την εξώπορτα και κάνει θορύβους (χωρίς να γαυγίσει).

Όταν γυρίζουμε από την βόλτα σκουπιζόμαστε και βγάζουμε το λουρί..αν κάποιος αργήσει έστω και λίγο ..μας ακολουθεί με βαριεστημένο ύφος δείχνοντας το λουρί και γυρίζοντας ποπό..(είναι αυτό που λέμε..τι θα γίνει θα με σκουπίσεις και θα μου βγάλεις αυτήν την βλακεία από πάνω μου?)

Γενικά καλά τα καταφέρνουνε..ούτε εκπαιδεύση να μας πηγαίνανε..

Amy

Member
30 Ιουλίου 2010
8
0
Αθήνα
Όταν θέλει χάδια μου πιάνει το χέρι μου με το πόδι και και το τραβάει προς το μέρος της για να την χαιδέψω. Όταν δε θέλει αγκαλία ανεβαίνει πάνω στην πολυθρόνα, βάζει την μουσούδα της κάτω απο τον αγκώνα μου και περιμένει εκεί μέχρι να σηκώσω το χέρι μου και να μπεί απο κάτω! Θα μάς τρελάνουν όμως!!!!!!!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.521
Athens
Ξέχασα να πω...

Μετά τη βόλτα μπαίνει στο σπίτι και πέφτει ανάσκελα για να της βγάλω το στηθόλουρο. Μπορεί να κάτσει ανάσκελα και 5 λεπτά. Αν αργήσω έρχεται μπροστά μου και κάθεται μπάστακας "άντε να τελειώνουμε!".