Πώς θα μάθει να κάνει την ανάγκη του όταν βγαίνουμε βόλτα..

lady

Member
28 Φεβρουαρίου 2010
14
0
κ εγω παιδια εχω αυτο το θεματακι.σημερα συγκεκριμενα απο τις 5-8 ημουν στην αλανα και δεν μου εκανε τιποτα.να πω την αληθεια σκεφτηκα αυτο που λες με την πανα αλλα η φιλη μου,μου ειπε μη μαθει και παντα πρεπει να κουβαλαω εξω την πανα και δεν το εκανα.κατα τις 12 βλεπω την δικια μου παιρνει την καγκουρε σταση του σωματος στην πανα ετοιμη να κανει κακακια.κατευθειαν lady βολτα και την κατεβασα κατω.στο 3λεπτο κακα η μικρουλα.

Natasa07

Member
11 Ιανουαρίου 2010
5
0
Kαλημέρα σας κι από μένα!
Έχω μια αποριά πάνω στο θέμα. Λοιπόν το μαλτεζάκι μου είναι 3 μηνών και από χθες μπορούμε να τη βγάλουμε έξω. Μόλις ξυπνήσω τρώει και πηγαίνουμε βόλτα όπου κάνει κανονικά την ανάγκη της, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας θέλει να ξαναπηγαίνει, οπότε κάθε φορά που πάει κοντά στο μπαλκόνι τη βγάζω έξω. Εχθές την έβγαλα 8 φορές στην αυλή. Την πάνα της την έχω ακόμη στο μπαλκόνι σε περίπτωση αναγκης. Οι απορίες μου είναι:
1. Να την βγάζω έξω κάθε φορά που θέλει να βγει, όσες φορές θέλει;;
2. Να την βγάζω μόνο 2 φορές την ημέρα και να μην της ανοίγω τη μπαλκονόπορτα όταν θέλει;;
3. Να βγάλω την πάνα από το μπαλκόνι;;;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
1. Να την βγάζω έξω κάθε φορά που θέλει να βγει, όσες φορές θέλει;;
Ναι! Ή καλύτερα φτιάξε ένα πρόγραμμα. Στην αρχή βγάζε την π.χ. κάθε μισή ώρα. Μετά όταν δεις πως κρατιέται μια χαρά, ανά μία ώρα. Και πάει λέγοντας. Ετσι θα μειώνονται οι βόλτες και θα μάθει να κρατιέται.

2. Να την βγάζω μόνο 2 φορές την ημέρα και να μην της ανοίγω τη μπαλκονόπορτα όταν θέλει;;
Τριών μηνών είναι ακόμα πολύ μικρό για να μπορέσει να κρατηθεί τόσες ώρες.

3. Να βγάλω την πάνα από το μπαλκόνι;;;
Αν σκοπεύεις να της κόψεις το μπαλκόνι και να την μάθεις να κάνει την ανάγκη της μόνο έξω, τότε ναι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97