θα το ξεκινησεις σαν χομπυ δηλαδη και αν κατσει θα το γυρισεις επαγγελματικα;
η θα ξεκινησεις και θα ξεκινησεις κανονικα;
Δεν μπορώ να τα παρατήσω όλα και να ξεκινήσω αποκλειστικά με αυτό καθώς θα πρέπει να έχω ένα Α εισόδημα....
για να κανεις πανσιον θες εναν σκασμο λεφτα ωστε να γινουν σωστα και το βασικοτερο θες χωρο που αν ειναι δικος σου εχει καλος,αν δεν ειναι και δεν σου παν καλα τα πραγματα τι
κανεις;
Χώρο δεν έχω αλλά θα μπορούσα να αποκτήσω.. τουλαχιστόν αυτό είναι ένα έξοδο που μπορώ να υπολογίσω στην αρχή!
για να γινεις εκτροφεας θες καταρχην σκλια,τρεξιμο κλπ κλπ (αν θες να κανεις κατι ουσιωδες) αλλιως ειναι πιο ευκολο..υπαρχουν 2 πλευρες βασικες.ο σκυλος σου εκτροφικος ειναι;
Οχι, τον πήρα από φίλο ο οποίος είχε ένα ζευγάρι λαμπραντορ και αποφάσισε να γεννήσει μια φόρα!
το να γινεις εκπαιδευτης ,πορεις να πας σε μια σχολη ωστε να κανεις καποια μαθηματα που κανουν και περνεις ενα χαρτι,μπορεις απλα να μην το κανεις και αυτο και να ξεκινησεις απο αυριο..το θεμα ειναι το τι θα σε κανει να ξεχωρισεις και να σε εμπιστευτει καποιος.
Νόμίζω το θέμα εκπαίδευσης είναι τι "πιο εύκολο" από την άποψη είναι άμεσο με μηδενικά εξοδα! Αρκεί σαφώς να είναι κανείς καλό και να σε εμπιστευτεί κανεις! Αν και δυστυχώς θεωρώ πως υπάρχει μια ανδροκρατούμενη λανθασμένη άποψη για το επάγγελμα αυτό! Ποιό εύκολα εμπιστεύεται κανείς άνδρα εκπαιδευτή παρά γυναίκα... Τί λέτε??
Γνωρίζεται καμία καλή σχολή? Έχω κάποιες υπόψιν για Θεσσαλονίκη!
οταν λες εχεις κανει επαγγελματικη εκπαιδευση στον σκυλο σου μπορεις να μας το αναλυσεις αν θες;;
Εννοώ μαζί (και το ΤΟΝΙΖΩ το μαζί γιατί άλλοι πάνε και τα παρατάνε και περιμένουνε μετα από μέρες να τα πάρουν "έτοιμα") με εκπαιδευτή και όχι μόνη μου!
στα λεω πολυ απλα γιατι θεωρητικα ετσι ειναι,πρακτικα ομως ειναι 10 φορες πιο ζορικα..
Το ξέρω!!! Απλά είναι ένα όνειρο να ασχοληθώ με σκυλιά που θα ήθελα κάποια στιγμή να το πραγματοποιήσω!!
σαν ψυχολογος παντως πιο πολλα θα βγαλεις,
ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα μασεις και πελατακια απο εδω μεσα χαχαχα και εμενα ρε,μην βαρατε.