Πώς θα θέλατε να αποχαιρετήσετε/έχετε αποχαιρετήσει τον σκύλο σας?

• Thread starter Deleted member 14614
  • Ημερομηνία δημιουργίας

Πώς θα θέλατε να αποχαιρετήσετε/έχετε αποχαιρετήσει τον σκύλο σας?

• Θα τον θάψω/τον έθαψα σε κοιμητήριο ζώων.

Votes: 10 15,2%
  • Θα τον θάψω/τον έθαψα σε ένα σημείο που του άρεσε.

Votes: 46 69,7%
  • Θα τον αποτεφρώσω/τον αποτέφρωσα και θα κρατήσω/κράτησα τις στάχτες του σε βαζάκι.

Votes: 2 3,0%
  • Θα τον αποτεφρώσω/τον αποτέφρωσα, αλλά δεν θα κρατήσω/δεν κράτησα τις στάχτες του.

Votes: 3 4,5%
  • Θα τον πετάξω στα σκουπίδια/τον πέταξα στα σκουπίδια ή κάπου αλλού.

Votes: 1 1,5%
  • Άλλο.

Votes: 4 6,1%

• Total voters
    66

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Τωρα σοβαρα?
περνατε καμια περιεργη φαση μηπως?
ρωτηστε τιποτα πιο αισιοδοξο ρε παιδια!
Για την ιστορια απαντησα θαψιμο καπου που θα της αρεσε.
Το πιο πιθανο καπου μεσα στο κτημα του σπιτιου,να χω ευκολη προσβαση κ πηγαινω οποτε θελω χωρις να φοβαμαι κιολας μη την ξεθαψει κανεις καταλαθος ή οτιδηποτε.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Απο αυριο να ανοιξουμε και τα εξης...
"Πως θα θελατε να πεθανει ο σκυλος σας"
"ποια ηταν η τελευταια του λεξη?"
"Ποσο χρονών ηταν οταν πέθανε?"
"Σας στοιχησε πολυ?"
"Μετά το θάντο του σκύλου σας βλέπατε το φάντασμά του?"
"Θα τον θάβατε με το αγαπημένο του παιχνίδι"
"Που πιστευτε πάνε οι σκύλοι μετά τον θάνατο?"

Αισιοδοξα θέματα... :whistle:

Πλάκα πλάκα όμως, είναι ένα θέμα που όσο περνάει ο χρόνος με απασχολεί αρκετά. Πάντως σίγουρα δεν θα τον αφήσω στο κτηνιατρείο, γιατί δεν θα ήθελα να γίνει τροφή. Αφού δεν υπάρχει εδώ νεκροταφείο ζώων, θέλει σκέψη και οργάνωση. Θλιβερό το θέμα μεν, αλλά τι να κάνουμε, είναι μέρος της ζωής.

Ένα πολύ καλό θέμα θα ήταν η ψυχολογική υποστήριξη για ανθρώπους που έχουν χάσει τα ζωάκια τους. Οσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε, για πολλούς είναι κυριολεκτικά σαν να έχασαν μέλος της οικογένειας.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
ε μα ναι πια..τι σας έπιασε όλους;;

Για μένα πάντως δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία..απο τη στιγμή που φεύγει απο τη ζωή, θεωρώ πως το μόνο που μένει είναι οι αναμνήσεις και όσο το δυνατόν περισσότερες όμορφες στιγμές. Δυστυχώς το έχω περάσει 4 φορές ως τώρα. Και οι 4 βρίσκονται στο εξοχικό, με κάθε επιφύλαξη, όπως είπε πιο πάνω και η Μαρία, ότι μπορεί να ξεθάψει κάποιο, κανένα απο τα τωρινά βλαμμένα..ελπίζω πως όχι. Επίσης, δεν εχω υπάρξει παρούσα σε καμία απο τις ταφές. Δεν το αντέχω..Θέλω να το θυμάμαι το σκυλί, όπως θέλω εγώ. Ο καημένος ο μπαμπάς την έχει πληρώσει τη νύφη και σκέφτομαι πως την επόμενη φορά που θα συμβεί (ελπίζω ν αργήσει αρκετά), θα πρέπει να βρω το κουράγιο να είμαι εκεί.

υγ ν ανοίξει κάποιος θέμα "αν ο σκύλος σας γινόταν ζόμπι, θα τον σκοτώνατε ή θα προσπαθούσατε να τον κρατήσετε ως πετ;" με το ανάλογο πολ..

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
υγ ν ανοίξει κάποιος θέμα "αν ο σκύλος σας γινόταν ζόμπι, θα τον σκοτώνατε ή θα προσπαθούσατε να τον κρατήσετε ως πετ;" με το ανάλογο πολ..
walking dead dog

Οσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε, για πολλούς είναι κυριολεκτικά σαν να έχασαν μέλος της οικογένειας.
δεν διαφωνω σε καμια περίπτωση...

• Like
Reactions: ntoulis

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Βαλτοι ειστε παναθεμα σας? Μουμιοποιησεις, αποτεφρωσεις, διαμαντια, ταφες, τρισαγια......

Ελα, παραδεχτειτε το τωρα, ποιος απο σας εχει γραφειο τελετων και θελει να επεκτεινει την μπιζνα:p

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
ε μα ναι πια..τι σας έπιασε όλους;;
Κλαίω :ROFLMAO::ROFLMAO: @d-friend καλή ιδέα,ε; ψήσου :p

Απέφυγα να το πω στο 1ο μου post, αλλά μιας και το ανέφερες.. Την γατούλα εντέλει την μάζεψα κόκκαλο κόκκαλο απ'την αυλή, την ξέθαψαν. Πριν φρικάρει κανείς, ας το πάρουμε απόφαση ότι αυτά είναι τα ζώα, αυτή είναι η φύση.. :censored:

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Βαλτοι ειστε παναθεμα σας? Μουμιοποιησεις, αποτεφρωσεις, διαμαντια, ταφες, τρισαγια......

Ελα, παραδεχτειτε το τωρα, ποιος απο σας εχει γραφειο τελετων και θελει να επεκτεινει την μπιζνα:p
αυτό! μολογήστε το!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Το ένα σκυλί κάτω από μια πορτοκαλιά το άλλο κάτω από μια ελιά στο κτήμα :)
(τον Ερμή κάτω από ένα βουνό με μπάλες ...για να κάνουμε και λίγο χιούμορ )

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
Πάντως σίγουρα δεν θα τον αφήσω στο κτηνιατρείο, γιατί δεν θα ήθελα να γίνει τροφή.
Μια επεξήγηση παρακαλώ.. Γίνονται οι νεκροί σκύλοι τροφή, και αν ναι, ποιών; ΟΕΟ;
Τώρα, αυτό το υποθέτεις με τη φαντασία σου, ή έχεις γνώση του θέματος;

D

Deleted member 14614

Guest
Βρε σεις, είναι μια σκέψη που μου πέρασε από το μυαλό πρόσφατα και συζητώντας το με φίλους είδα ότι κι εκείνοι είχαν παρόμοιους προβληματισμούς. Δεν το είχαν ξανασκεφτεί, αλλά μόλις το συζητήσαμε, τους πήρε ώρα να καταλήξουν κάπου. Οπότε, είπα να το γενικεύσω με τη δημοσκόπηση, η οποία χαίρομαι που βλέπω ότι έχει συμμετοχή. :)

ΥΓ: Δεν αρνούμαι πάντως ότι έχετε κάνει και γαμώ τα σχόλια σχετικά με το θέμα. χαχαχα

Μια επεξήγηση παρακαλώ.. Γίνονται οι νεκροί σκύλοι τροφή, και αν ναι, ποιών; ΟΕΟ;
Έχει βγει στη φόρα χρόνια τώρα αυτό με διάφορα ντοκιμαντέρ. Δυστυχώς, μόνο φήμες κυκλοφορούν ως προς το ποιες τροφές είναι.

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125

• Like
Reactions: Berna

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
Έχω μείνει Μ@Λ@Κ@Σ..! Οδηγούμε εν γνώση η άγνοιά μας τα ζώα σε κανιβαλισμό, και στη συνέχεια διερωτόμαστε για τον καρκίνο που παθαίνουν; Από καθαρή περιέργεια, τι ταΐζεις το σκύλο, από την ώρα που πληροφορήθηκες τα παραπάνω;

Άσχετο: Όλο αυτό μου θύμισε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, που είδα μικρός.. Μόνο που εκεί το θέμα δεν αφορούσε τα ζώα, αλλά τους ανθρώπους. Που ‘σαι.. ntoulis, υπάρχει υλικό για να συνομωσιολογήσουμε.. ;)

• Like
Reactions: ntoulis

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Έχω μείνει Μ@Λ@Κ@Σ..! Οδηγούμε εν γνώση η άγνοιά μας τα ζώα σε κανιβαλισμό, και στη συνέχεια διερωτόμαστε για τον καρκίνο που παθαίνουν; Από καθαρή περιέργεια, τι ταΐζεις το σκύλο, από την ώρα που πληροφορήθηκες τα παραπάνω;

Άσχετο: Όλο αυτό μου θύμισε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, που είδα μικρός.. Μόνο που εκεί το θέμα δεν αφορούσε τα ζώα, αλλά τους ανθρώπους. Που ‘σαι.. ntoulis, υπάρχει υλικό για να συνομωσιολογήσουμε.. ;)
BARF κάνω σε όλα (ως και στις γάτες), αλλά έχουμε παραβγεί off topic :p

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com

Αν δεν θες μην το πιστεύεις, αλλά γιατί πολλές εταιρείες ξηρών τροφών και κονσέρβων για σκυλιά και γάτες δεν αναφέρουν τι είδος κρέατος βάζουν μέσα; Τι ακριβώς σημαίνει το "κρέας (5% αρνί)". Σκέψου το καλά...

;)

Για την ιστορία, δίνω μπαρφ και την φτιάχνω μόνη μου. :)

• Like
Reactions: d-friend

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden

Νομίζεις εσύ ότι οι αηδίες που τρώμε εμείς, τύπου παριζάκι, κονσέρβες κρέατος, junk food κλπ είναι καλύτερα; Εδω τα πασάρουν σε μας που υποτίθεται έχουμε και αντίληψη και νοημοσύνη και πόσα άλλα..και παρόλα αυτά τα μοσχοτρώμε. Η σκυλοτροφή σου κάνει εντύπωση;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι