Πώς εκπαιδεύεις τους άλλους?

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
εμενα την χειροτερη χαλαστρα μου την εχουν κανει κατι παιδακια απο το απεναντι φροντηστηριο.
ο σκυλος μου ειχε πολυ καλες σχεσεις με τα παιδια,μωρα κτλ.μεχρι κ αλογακι τον κανανε κ δεν μιλαγε.οσπου μια μερα καταλαβα οτι αυτο εχει αλλαξει κατα πολυ κ εσπαγα το κεφαλι μου να δω τι εχει συμβει...
οποτε μια μερα γυρνωντας στο σπιτι μου βλεπω τον σκυλο μου στον κηπο να ωριεται κ να χτυπιεται στα καγκελα διοτι ενα τσουρμο παιδακια απο το φροντηστηριο εχουν παει κοντα στα καγκελα κ τον προκαλουν γωναζοντας του κ χυπαγαν τα καγκελα...αυτα!τωρα οπου δει ανθρωπακι μεχρι 1μετρο αλλιθοριζει:mad:

Rentina - Marley

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2009
133
1
Thessaloniki
Κόντεψα να απολύσω την Γραμματέα μου
όταν ανακάλυψα ότι έδινε στην Rentina
κρυφά Σαλάμι.

ε τι να κάνω μου λέει το λυπόμουν και
το αγαπάω και θέλω να του δώσω κάτι.

(και εγώ αναρωτιόμουν γιατί έχει διάρροια και εμετό κάθε φορα που το πάω στο γραφείο.)

άντε τώρα εγώ τι να πω.

δυστυχώς Δεν εκπαιδεύονται οι άλλοι έτσι πιστεύω.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Σημερα μια γιαγια γυρω στα 80,εδωσε στη Χιονα κουλουρι...Τι να της ελεγα?Μη δινετε γιατι δεν κανει/θελω/πρεπει??? Το επαιξα κινεζος και ειπα κ ευχαριστω...:-|

Rentina - Marley

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2009
133
1
Thessaloniki
τι να σου πω και εγώ αυτό θα έκανα μάλλον
τι μάλλον από μικρά παιδάκια και πολύ μεγάλους σε ηλικία κάνω το κορόιδο έτσι είναι αν δεν μπορώ να το αποφύγω.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Ειναι τα λιγα καλα που συνανταμε εξω και μας κανουν να παραβλεπουμε τα ακυρα.
Ενω συναντησα ενα κοριτσακι π εκανε χωρις λογο ''ξουυυυτ'' στη Χιονα, στα 100 μετρα ειδα δυο μαναδες με 2 παιδακια,αγορακια γυρω στα 2ετων.Με ρωτησαν αν δαγκωνει.Οχι μονο δεν εφυγαν αλλα ηρθαν κοντα και τα εβαλαν σιγα σιγα να χαιδεψουν τη Χιονα.Η Χιονα με το ζορι καθοταν στο ''κατσε'' ,ηταν ετοιμη να τα κανει ''μπανιο''!Μου εφτιαξε τη μερα αυτο! Βλεπεις τη μερα με τη νυχτα σε μια αποσταση 100 μετρων.Λες οτι υπαρχουν και καποιοι νορμαλ...

Rentina - Marley

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2009
133
1
Thessaloniki
ναι έτσι είναι και δεν διαφωνώ
μου έχει τύχη και εμενα ακριβώς το ίδιο σκηνικό
και ακόμη περισσότερο με μωράκι μηνών δηλαδή που το φέρανε για να εξοικειωθεί με τα σκυλιά.
και βλέπεις κάποια αλλα άτομα να σου λένε κρατα να περάσω και ας είναι διπλα σου με το λουρί τους
και αναρωτιέσαι μα τι να κάνω περισσότερο ????

Sofi_

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2009
81
0
Thessaloniki
Μια κοπέλα χτες το απόγευμα στη βόλτα μας με τον Ρομέο, σχολίαζε δυνατά (για να την ακούσω) ότι είναι απαράδεκτο να βγάζεις βόλτα το σκυλί με κοντό λουρί (εν μέσω πεζόδρομου γεμάτου κόσμο, παιδάκια, μηχανάκια κλπ) στην οποία φυσικά απάντησα πως σε τόση κίνηση είναι αδύνατο και απαράδεκτο να τον έχω με λυτό λουρί 2 μέτρων.
Σήμερα το πρωί στην είσοδο της πολυκατοικίας μου ένας προμηθευτής του καταστήματος βιολογικών προιόντων, περνώντας ο Ρομέο από δίπλα του (χωρίς να τον ακουμπήσει) του έκανε ένα σχετικά σιγανό "ξουτ"... Όταν όμως τόλμησε ο Ρομέο να ΠΕΡΑΣΕΙ μυρίζωντας δίπλα από το κιβώτιο με τα βιολογικά του πορτοκάλια, το "ξουτ" έγινε δυνατό και οργισμένο.... Η εκδίκηση ήρθε δευτερόλεπτα μετά, όταν έτρεξε στο φορτηγό του το οποίο ήταν διπλοπαρκαρισμένο και εμπόδιζε, οπότε του ανταπέδωσα το "ξουτ" με ανείπωτη ευχαρίστηση!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Τελικά νομίζω ότι ο δυσκολότερος να εκπαιδευτεί είναι αυτός που νομίζει ότι γνωρίζει....:-|
Ο πατέρας ενός φίλου που έχει ένα κουτάβι είναι από εκείνος που πιστεύουν ότι ο σκύλος τρώει αποφάγια και ψημένα κόκαλα, από τα παιδάκια τους, μην παίρνετε θάρρος, και φυσικά το θέλει το ξύλο του για να μάθει...
Είχα πάει πριν από το σπίτι τους για να πάμε βόλτα το σκυλί του, πάω για παρέα συχνά όπως έχετε καταλάβει, και μας λέει ο πατέρας του να κάτσουμε να πιούμε ένα καφεδάκι και να πάει εκείνος βόλτα το σκύλο, που ήθελε ούτως ή άλλως να πάει να περπατήσει!
Έντάξει λέει κι ο φίλος μου, δεν ήταν κι η πρώτη φόρά που θα πήγαινε βόλτα ο πατέρας του το σκύλο!
Έχει πει, λοιπόν, ο φιλος στον πατέρα του πριν βάλει τον οδηγό στον σκύλο να τον βάζει να κάτσει και τέτοια!Ακούμε λοιπόν από την πυλωτή, εμείς είμασταν μέσα στο σπίτι με κλειστά τζάμια...
ΚΑΤΣΕ!
ΚΑ ΤΣΕ!!!
ΚΑΘΗΣΕ ΕΊΠΑ!!!!
ΕΛΑ!!!!
Ε Λ Α!!!!
ΕΔΩ!!!!
ΕΔΩ!!!!
ΕΛΑ ΕΔΩ ΕΙΠΑ!!!!
κάϊκάϊκάι...Η πόρτα ανοίγει και φεύγουν!

Μετά από κανένα μισάωρο τρια τέτατρα επιστρέφει και τον ρωτάει ο φίλος τον πατέρα του τι έγινε και φώναζε και γιατί έκλαιγε το σκυλί...
Ο πατέρας του, του είπε με μια φυσικότητα ότι το σκυλί δεν ερχόνταν ενώ αυτός το φώναζε και μόλις ήρθε του έδωσε μια γερή για να μάθει να ακούει...:eek:
Άρχισε λοιπόν κι ο φίλος μου να του εξηγεί ότι το σκυλί πρέπει να το φωνάζουμε πάντα πολύ φιλικά να έρθει σε εμάςν κι όταν έρχεται να μην το μαλώνομε και τέτοια απλά πραγματάκια..
Εκείνος άρχισε τις θεωρίες ότι ο σκύλος αν δεν φάει ξύλο δεν θα μάθει και τέτοια και τελικά έγινε στο σπίτι ένας χαμός, με εμένα να κάθομαι σε μια καρέκλα άκρη, άκρη, ήσυχα ήσυχα, ελπίζοντας οτι θα τελειώσει σύντομα...
Μετά από τον χαμό λοιπόν μου είπε ο φίλος ότι γενικά ο σκύλος δεν μάθαινει με τίποτα το Έλα, και να κι ένας λόγος που δυσκόλευε την προσπάθεια...:(

Με έναν τέτοιο ξεροκέφαλο άνθρωπο τι κάνεις;Πως τον πείθεις, αν όχι να καταλάβει αυτά που του λές, τουλάχιστον να σεβαστει ότι είναι δικός σου σκύλος και θα τον μεγαλώσεις όπως θες εσύ;:confused::confused:
Εγώ δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι πέρα από το να περιορίσεις την ενασχόλησή του με τον σκύλο...:rolleyes:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Με έναν τέτοιο ξεροκέφαλο άνθρωπο τι κάνεις;Πως τον πείθεις, αν όχι να καταλάβει αυτά που του λές, τουλάχιστον να σεβαστει ότι είναι δικός σου σκύλος και θα τον μεγαλώσεις όπως θες εσύ;:confused::confused:
Εγώ δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι πέρα από το να περιορίσεις την ενασχόλησή του με τον σκύλο...:rolleyes:
Και εγω αυτο θα εκανα. Οσο το δυνατον λιγοτερη επαφη ο σκυλος με τετοια ατομα ακομα και αν ζουσαμε στο ιδιο σπιτι.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Πω πω... Foibos μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι μόνο που το διάβασα. Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του φίλου σου με τίποτα!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
Foibos τρέλλα!!Αυτοί ο τύποι δεν πρόκειται να αλλάξουν ΠΟΤΕ !!!!!!!!στην ζωή τους και είναι απίστευτα επικίνδυνοι για την ψυχική υγεία των σκυλιών (..και των ανθρώπων) που έρχονται σε επαφή μαζί τους. Μακριά και αγαπημένοι:paja1::paja1: ....όσο γίνεται!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog