Πώς δεθήκατε με τον σκύλο σας;

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εμένα μου αρκεί όταν ο μικρός μου ξυπνάει και μέσα στον ύπνο του ακόμα έρχεται και κουλουριάζεται στην αγκαλιά μου...(36 κιλά γομάρι) με αυτό το παραζαλισμένο κουταβίσιο ύφος του...Εκεί λειώνω...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εμένα μου αρκεί όταν ο μικρός μου ξυπνάει και μέσα στον ύπνο του ακόμα έρχεται και κουλουριάζεται στην αγκαλιά μου...(36 κιλά γομάρι) με αυτό το παραζαλισμένο κουταβίσιο ύφος του...Εκεί λειώνω...
ναι..συμφωνώ ...μία από τα ίδια..είναι must μέσα στα χρόνια..

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
πιστευω πως το δεσιμο ερχεται απο μονο του. δεν υπαρχει καποια εμφανης αιτια ή λογος. δινεις και σου δινει. και δενεστε σταδιακα ή ακομα και εξ'αρχης! εμενα παντως η πρωτη μου γατουλα ηρθε σε πολυ ασχημη ψυχολογικη μου φαση και οφειλω να ομολογησω οτι αλλαξε τα παντα. μεχρι και τον τροπο που αντιλαμβανομουν τα πραγματα γενικα στην ζωη μου. επειδη παντα ειχα θεματακια με την ψυχολογια μου, μπορω να πω με βεβαιοτητα πλεον οτι τα ζωακια μου, ειναι το πιο ηπιο και χωρις παρενεργειες αντικαταθλιπτικο μου.

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
πιστευω πως το δεσιμο ερχεται απο μονο του. δεν υπαρχει καποια εμφανης αιτια ή λογος. δινεις και σου δινει. και δενεστε σταδιακα ή ακομα και εξ'αρχης!
Εμενα ο δικος μου με το που με ειδε,πηδηξε στην αγκαλια μου!Ε,μετα πως γινεται να μην τον παρεις μαζι σου?Και τοτε,δεν ειχα ιδεα-εκτος απο τα βασικα-για τα σκυλια!Συν οτι η μαμα μου,μου ειχε ξεκαθαρισει οτι δεν ηθελε σκυλο!Τωρα,ειμαστε οικογενειακως στα πατωματα για τον gucci μας....Και σε απταιστα ελληνικα...It's not logic....it's love!

anodinos1

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2011
189
2
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Όταν δεθεί μαζί σου θα το καταλάβεις θα γελαει και θα είναι χαρούμενο όταν είσαι και εσύ χαρούμενος . Λυπημένο και θα σε παρηγορεί όταν είσαι στενοχωρημένος έχουν τα άτιμα ένα ένστικτο άλλο πράγμα δεν περιγράφετε .

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn