Πώς γυρνά την μπάλα πίσω;

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Και μενα ακριβως το ιδιο χωρις να του το μαθω εγω, την πρωτη φορα που το πεταξα ετρεξε και μου το εφερε.. Λες και το ειχε εμφυτο. Βεβαια το δικο μου λαμπραντορολαγονικο οτι κινειται τρεχει να το πιασει, αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια!
καλα ενταξη μερικα σκυλακια πρεπει να ειναι γενιμενα γιαυτο το σκοπο:p

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Eμένα το κάνε μόνος του, του πέταξε την μπάλα την έφερε και την άφησε μπροστά μου! Έπαθα πλάκα, τα γονίδια του retriever παιδί μου...(πάει την ψώνισα εντελώς)...
μμμμμμ κι εμενα στο αιμα του το ειχε..... τι νομιζετε :) Ειναι γερμανός ή δεν ειναι παρακαλώ!!!!!

Επιβραβευση με λιχουδιά ή με πολύ ενθουσιασμό (αναλογα το τεμπεραμέντο του) θα βοηθούσε!!!

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
μμμμμμ κι εμενα στο αιμα του το ειχε..... τι νομιζετε :) Ειναι γερμανός ή δεν ειναι παρακαλώ!!!!!

Επιβραβευση με λιχουδιά ή με πολύ ενθουσιασμό (αναλογα το τεμπεραμέντο του) θα βοηθούσε!!!
με λιχουδια συγουρα κανει τα παντα χεχε

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Καλο Πασχα σε ολους!! Εχουμε εξελιξη με τον Τζερυ ετσι νομιζω τουλαχιστον. του πεταω αρκουδακια η μπαλιτσες κλπ. και τρεχει να τα πιασει τα μασουλαει το συκωνει και γυρναει με την διαφωρα οτι το φερνει μεχρι τη μεση του δρομου και μετα το πεταει και ερχεται τρεχοντας πανω μου χωρις αυτο:p

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
χαχαχαχα και εμενα μου το κανει καμια φορα αμα βαριετε!! :p
Χρονια Πολλα Χριστος Ανεστη σε ολους παιδια :D

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
αααα τωρα καταλαβα:p ευχαριστω πολυ αντε να το δοκιμασω στον Τζερυ τωρα να δω τι θα κανει :p
ασχετο τι γλυκα που ειναι στην φωτο ειδηκα αυτη η μαυρη μουρη της ειναι τελεια