Άσε ρε....Δίας: Ζηλεύω βαθύτατα
Και εγώ....δεν πίστευα ότι θα δοκίμαζε....Τέλεια μέρη...καλά το τρελλόσκυλο σου δε πάγωσε?!Πολύ θαρραλέο τον βρίσκω...
Ε......να αφήσουμε την παραλία μας το καλοκαίρι?τι μια φορα τον χρονο????
Ομορφιεεεεες η φωτο!Ποταμι με πρασινο νερο και ενας Πυρρος στα κεφια του-το αφεντικο του ακομα περισσοτερο χεχε.Ωραια πραματα!!!
Ελεύθερα!!!(εκφράσου)Θα ευχόμουν να γνωριζόμασταν, έτσι ώστε να μπορούσα να εκφραστώ ελεύθερα
Δίπλα σ'εκεινα τα νερα τα πρασινα θα ειναι μουρλια μια συναντηση του Φορουμ,την καταλληλη εποχη,για ψητουρα και camping και ευκαιρια για καληηηηηη παρεα!!!λεω εγω τωρααα......
Παντα τετοια!!!!
Δίπλα σ'εκεινα τα νερα τα πράσινα απαγορεύεται και η ψητουρα και το camping.....Δίπλα σ'εκεινα τα νερα τα πρασινα θα ειναι μουρλια μια συναντηση του Φορουμ,την καταλληλη εποχη,για ψητουρα και camping και ευκαιρια για καληηηηηη παρεα!!!
Υπάρχουν στην περιοχή άλλα παρόμοια σε ομορφιά μέρη που επιτρέπονται. Και η άνοιξη είναι μια χαρά εποχή για τέτοια σκυλοσυνάντηση.Δίπλα σ'εκεινα τα νερα τα πράσινα απαγορεύεται και η ψητουρα και το camping.....
Πρασινα νερα βρισκουμε...σκηνες βρισκουμε...καλη παρεα εχουμε;...Δίπλα σ'εκεινα τα νερα τα πράσινα απαγορεύεται και η ψητουρα και το camping.....
Ασε να ερθει η ωρα(εποχη)και θα σε αγκαρεψουμε,αν υπαρξει διαθεση,να ψαχνεις για ποταμια...Άντε Mathossalas και sevah...στήστε ένα thread και εγώ μέσα....