Πότε ξεκινάει η εκπαίδευση?

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Έχω απάντηση σε άλλο θέμα πάνω σε αυτό και ξανά απαντώ
Ο καλός εκτροφέας
Σχετικά με τους εκπαιδευτές έχω ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα διότι εκτός που έχουν καταστρέψει δικό μου σκύλο rottweiler έχουν καταστρέψει και άλλους πολλούς που έχω δει με τα μάτια μου
Με αυτά που γράφω δεν βάζω Χ σε άπαντες , είπαμε υπάρχουν άξιοι εκτροφείς και εκπαιδευτές
Επίσης μπορείς να φαντάζεσαι το τι έχω δει και τι όχι με τα rottweilers
αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα αυτό που πραγματικά έχω δει και έχω ζήσει με αυτήν την φυλή .

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ο εκτροφέας πράγματι μπορεί να κάνει μερικά πράγματα αλλά επειδή δεν είναι σίγουρο ότι θα τα κάνει σωστά προτιμότερο είναι να μην κάνει τίποτα.
απλά περιμένω μία προταση για το ποιος είναι πιο ικανός απάντησέ μου ... ;)

Ο καλός εκτροφέας

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
προμηθέας, δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα που το πας;;υποθέτεις ότι έχω κάτι με τους έλληνες εκτροφείς μήπως;;
Υποθέτω πως δεν διάβασες σωστά την ανάρτησή μου!
Μπορεί ωστόσο να κάνω εγώ λάθος... γι αυτό θα σου ήμουν υπόχρεος αν είχες την ευγενή καλοσύνη να μου υποδείξεις που ισχυρίζομαι πως έχεις "κάτι" με τους έλληνες εκτροφείς ή έστω από που μπορεί να βγει ένα τέτοιο συμπέρασμα. Είναι μάλλον απαραίτητο για να μου λυθεί η απορία και να μπορώ κι εγώ με την σειρά μου να απολογηθώ απέναντι σε σένα και στους έλληνες εκτροφείς τους οποίους (άθελά μου έστω) έστρεψα εναντίον σου!

Παραθέτω λοιπόν ξανά την ανάρτηση μου:
δεν είναι όμορφο να γενικεύεις, ούτε να δημιουργείς (άθελά σου έστω) εντυπώσεις. Και είναι τουλάχιστον άδικο απέναντι στους εκτροφείς που κάνουν σωστά την δουλειά τους. Αυτούς δηλαδή που δεν αναπαράγουν απλά, αλλά θεωρούν υποχρέωσή τους να σου παραδόσουν ένα υγιές (σωματικά και ψυχικά) κουτάβι!
Υ.Γ.: Δεν είμαι από τους ανθρώπους που το πάνε κάπου συγκεκριμένα... είμαι από αυτούς τους παράξενους πρόωρα γερασμένους τύπους που σπερμολογούν αόριστα κι ασυνάρτητα για να κάνουν εντύπωση! :)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
γιατι οι περισσοτεροι εχουν τις χ-ψ χαλια ατελειωτες εμπειριες συνεχεια ?μια με τους εκτροφεις...μια με τους εκπαιδευτες...μια με τους γιατρους και παει λεγοντας...με αποτελεσμα να τα βαζουν ολα στο ιδιο καζανι,
και πως μπορει να πεις αποψη αν δεν εχεις ζησει την συγκεκριμενη εμπειρια?ποιος μπορει να βαλει τον εαυτο του στη θεση του εκτροφεα χωρις να εχει γνωση των πραγματων,δεν μπορω να καταλαβω:confused::confused:
δημιουργουνται διαρκως κατι εντυπωσεις οτι ολα ειναι ισοπεδωμενα:(
ολοι νομιζουμε οτι θα καναμε το κατι καλυτερο ...οποτε δεν εχουμε παρα να το αποδειξουμε(εξω απ'το χορο.....)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Luna, όταν δεν υπάρχει κανένας έλεγχος από πουθενά, ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ότι θέλει και να δηλώσει ότι του αρέσει.

Υπάρχουν κριτήρια καταλληλότητας εκτροφέα? Πόσοι έχουν άδεια εκτροφής? Από ποιους ελέγχονται?

Ο εκπαιδευτής σκύλων είναι όντως εκπαιδευτής?
- Δεν υπάρχει κανένα προεδρικό διάταγμα που να καθορίζει με ποιες προϋποθέσεις γίνεται κάποιος εκπαιδευτής σκύλων.
- Δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο για την εκπαίδευση σκύλων.
- Δεν εκδίδεται άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος για τους δύο παραπάνω λόγους.
Ο καθένας μπορεί να δηλώσει εκπαιδευτής και να κάνει έναρξη στην Εφορία.

Ο κτηνίατρος είναι η εξαίρεση διότι οι τίτλοι σπουδών του είναι η απόδειξη ότι έχει σπουδάσει! Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με το αν εξασκήσει καλά το λειτούργημα του ή όχι!

Εγώ διαφωνώ με την ισοπέδωση και τη συνεχή καχυποψία, αλλά καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί σε ότι ακούμε διότι δυστυχώς υπάρχουν και ανήθικοι εκτροφείς και τυποις εκπαιδευτές και απατεώνες.
Μέχρι να διαπιστώσουμε αν κάποιος αξίζει να λέγεται ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ Ή ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ, καλό είναι να "κρατάμε μικρό καλάθι"! ;)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Μέχρι να διαπιστώσουμε αν κάποιος αξίζει να λέγεται ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ Ή ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ, καλό είναι να "κρατάμε μικρό καλάθι"! ;)
οποτε συμφωνουμε.....ειδικα για το καλαθι...δεν το συζητω;)
αλλα την καχυποψια δεν την μπορω πλεον ελεος,
ειδικα οταν βασιζεται σε αοριστιες.................:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
H Μπλού είναι το πρώτο μου καθαρόαιμο σκυλί και από εκτροφέα. Οι θηλυκές γενάνε μέσα στο σπίτι, συνήθως στο σαλόνι, όπου επιτηρούνται. Τα κουτάβια μέχρι 5 εβδομάδων μένουν στο μπάνιο και στην κουζίνα.
Αντίθετα τον Λέοντα των πήρα 30 ημερών όπου έπρεπε να κάνω όλη τη δουλειά καθώς και της μάνας και των αδερφιών του.

Last edited by a moderator:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Να ρωτησω κατι χωρις να θεωρηθω κακια μαγισσα?
ολα αυτα που ειναι blue στο post σου παραπεμπουν σε link εκτροφειου η' κανω λαθος?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αυτό για τους εκτροφείς αν και δεν ξέρω αν κολλάει σε αυτό το post..
ο κόε έχει στην λίστα του καποιους εκτροφείς που στην ουσία θα μπορουσες να πεις οτι ειναι εκτροφείς της πίσω πόρτας..

Θέλω να ρωτήσω κάτι ...
Πως θεωρείτε ένας εκτροφέας όταν αναπαράγει πρότυπα εντελώς εκτος από τα normal ...
π.χ να δίνει westie 5 κιλών ισχυρίζοντας πως αυτά είναι τα καθαρόαιμα ενώ όλοι ξέρουμε ότι είναι 8... λέγονται αυτοί εκτροφείς?
και αν όχι ..γιατί τους έχει ο κόε?
Ενας απλός ανθρωπος που κατάλαβε πλέον ότι δεν παίρνουμε
από pet shop και απευθυνθεί στον ΚΟΕ ,ποσο αξιόπιστη τελικα είναι η πληροφορία του?και πως αυτός θα βρει μια αξιόπιστη πηγή?

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Κι εγώ δεν το πάτησα κάν ... λέω κατά λάθος αντί για bold θα πάτησε link ... λυπάμαι Noela ... ;)
Να υποθέσω ότι όλο το κείμενο που έγραψα σβήστηκε; Γιατί βαριέμαι να τα ξαναγράψω. :mad: Δεν κατάλαβα ότι έβαλα λινκ κάπου. :confused:

edit: Από αυτά που λέει η Λούνα έβαλα, αλλά γιατί δε σβήνατε το γαμωλινκ;

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
μα δεν ηταν link ηταν ολο το κειμενο με τα μπλε ....
οπου πατουσες σου εβγαζε φατσα καρτα το εκτροφειο

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Ναι, δε ξέρω πως το κατάφερα αυτό. Μου βγαίνανε μπλε τα γράμματα της παραγράφου, δοκίμασα δυό φορές να τα κάνω μαύρα αλλά δε συμμορφώθηκαν και το άφησα έτσι. Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είχε link. Αφού δε ξέρω πως μπήκε, πως να ξέρει ο Ντένης πως να το βγάλει. :p Τεςπα, ήταν ατύχημα, δεν τα παίρνω από το εκτροφείο, αν βρω χρόνο θα επανέλθω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog