απλά περιμένω μία προταση για το ποιος είναι πιο ικανός απάντησέ μου ...Ο εκτροφέας πράγματι μπορεί να κάνει μερικά πράγματα αλλά επειδή δεν είναι σίγουρο ότι θα τα κάνει σωστά προτιμότερο είναι να μην κάνει τίποτα.
Ο καλός εκτροφέας
Υποθέτω πως δεν διάβασες σωστά την ανάρτησή μου!προμηθέας, δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα που το πας;;υποθέτεις ότι έχω κάτι με τους έλληνες εκτροφείς μήπως;;
Υ.Γ.: Δεν είμαι από τους ανθρώπους που το πάνε κάπου συγκεκριμένα... είμαι από αυτούς τους παράξενους πρόωρα γερασμένους τύπους που σπερμολογούν αόριστα κι ασυνάρτητα για να κάνουν εντύπωση!δεν είναι όμορφο να γενικεύεις, ούτε να δημιουργείς (άθελά σου έστω) εντυπώσεις. Και είναι τουλάχιστον άδικο απέναντι στους εκτροφείς που κάνουν σωστά την δουλειά τους. Αυτούς δηλαδή που δεν αναπαράγουν απλά, αλλά θεωρούν υποχρέωσή τους να σου παραδόσουν ένα υγιές (σωματικά και ψυχικά) κουτάβι!
οποτε συμφωνουμε.....ειδικα για το καλαθι...δεν το συζητωΜέχρι να διαπιστώσουμε αν κάποιος αξίζει να λέγεται ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ Ή ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ, καλό είναι να "κρατάμε μικρό καλάθι"!
Να υποθέσω ότι όλο το κείμενο που έγραψα σβήστηκε; Γιατί βαριέμαι να τα ξαναγράψω. Δεν κατάλαβα ότι έβαλα λινκ κάπου.Κι εγώ δεν το πάτησα κάν ... λέω κατά λάθος αντί για bold θα πάτησε link ... λυπάμαι Noela ...