(Άιζακ) Πολλές φορές κάνω ότι του μιλάω αλλά στην πραγματικότητα απλά κουνάω τα χείλη. Στην αρχή μπερδεύεται και κοιτάει σαν χάνος. Μετά δεν ξέρω, μοιάζει να νευριάζει ή απλά μπορεί να με περνάει για ηλίθια. Γαυγίζει πάντως.
Την Κίρα δεν εδώ βρει ακόμα κάτι να την τσαντίζει σοβαρά, ο Enzo όμως γίνεται έξαλλος με τα τρακτέρ. Μιλάμε τα αντιλαμβάνεται από μακριά και αφιονίζεται, ζει δράμα. Αυτό όταν είναι στην αυλή, αν είμαστε έξω στη βόλτα δε θα πολυασχοληθεί.
Με τον κτηνιατρο
Οταν της πιανεις τα ποδια
Οταν τη μαλωνεις
Οταν της γρυλησει αλλο σκυλι
Οταν ακουσει καποιο θορυβο εξω απο το σπιτι
Οταν της πω εντολη ή οταν της δειξω καπου να ορμηξει
Ο δικος μου νευριαζει οποτε δεν τον αφηνω να μπει στο πετσοπ (λογικο) και στον κτηνιατρο (παραλογο). Εχουμε γινει θεαμα, οι αλλοι σερνουν τα σκυλια τους να μπουν μεσα και εγω τον σερνω να βγει... Αν εχουμε παει για εμβολια , καθεται κατω πεισματικα και γαυγιζει με εκνευρισμο,πολλες φορες εχουμε μπει στο προθαλαμο ετσι για να κανουμε τη βολτα μας αλλα ακομα και κλειστος να ειναι καθεται απεξω και κοπαναει την πορτα. Ειναι τα μοναδικα μερη που ουτε οι λιχουδιες δεν τον αγγιζουν. Αλλαξαμε διαδρομη.
Ιδου και τα ντοκουμεντα, περασαμε σημερα καταλαθος απεξω απο τον κτηνιατρο, ωρα μη λειτουργιας....Ο γλυκουλης ηθελε να πει ενα γεια και κανεις δεν ηταν εκει. Εν τελει εκνευριστηκε, εβαλε τα ποδια κατω και δεν ξεκολλαγε...Εφυγε σηκωτος και αφου καναμε χαμο για 2 τετραγωνα...