Πότε είσαι το αφεντικό!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μπορει να μιμειται τον αρχηγο της αγελης:rolleyes:.Ξεκαθαρισε του οτι τις γυναικες δεν τις μοιραζονται:eek::eek::D:D:D:D

Sug

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2011
151
0
Athina
εκεινον που οταν δεν δινει στο σκυλι σημασια εκεινο τρελενε να τραβηξει την προσοχη του για να παιξουν..
οταν το σκυλι που του διχνει ο,τι του εχουν μαθει να κανει για να παρει την επιβραβευση του (την προσοχη του)..

εντιτ: αυτο ειναι ο αρχηγος για το σκυλι ακομα και αν εχει ηλικια 6 χρονων και δινουν αλλοι τους περιορισμους μεσα στο σπιτι!!!!!

Last edited:

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Έχω και εγώ την ίδια απορία...
Με την Κορασόν ασχολούμαι μόνο εγώ..εγώ την ταΐζω,εγώ παίζω μαζί της,εγώ την "εκπαιδεύω", εγώ τις δίνω εντολές, εγώ την πάω "τουαλέτα", εγώ την καθαρίζω, εγώ την χτενίζω και γενικά τα κάνω όλα εγώ..τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας απλά την χαϊδεύουν αν πάει κοντά τους ή της φωνάζουν όταν πάει κάπου που δεν πρέπει..(στη κουζίνα π.χ)
Ο μπαμπάς υπερηφανεύεται πως βλέπει αυτόν σαν αρχηγό επειδή είναι ο "άντρας" της οικογένειας...Ισχύει αυτό???

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Mπα..έχουν περάσει από τότε τόσα χρόνια..(πάνω από 4..) μεγαλώσαμε όλοι.., ο μικρός μου πλέον έχει πάει κοντά στα έξι, αλλά ότι έλεγα τότε ισχύει ακόμα.. Ακόμα διερωτόμαστε ποιος είναι ο αρχηγός..
Ναι μου έχει αδυναμία.., αυτήν που ίσως έχουν τα αρσενικά στα θηλυκά και το αντίστροφο.., αλλά μας ακούει ακριβώς το ίδιο, μας υπολογίζει το ίδιο και δεν μπορεί αν λείπει κάποιος..έχει θέμα..
Συνεχίζει να παίζει πιο άγρια με τον καλό μου και να έρχεται στην δική μου αγκαλιά περισσότερο..

Μάλλον θα μείνουμε με την απορία..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ο μπαμπάς υπερηφανεύεται πως βλέπει αυτόν σαν αρχηγό επειδή είναι ο "άντρας" της οικογένειας...Ισχύει αυτό???
Αν οι άλλοι είστε εμφανώς αδύναμοι ναι.., αλλά αρχηγός γίνεσαι κυρίως με την ενασχόληση μαζί του.., όχι με την τυπική παρουσία σου..

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
συμφωνα με τον τιτλο σου.....μετα απο την σκηνη που κρατας το πιστολι κ το αφεντικο σου ,σου δινει αυξηση κ την καρεκλα του....ποιος ειναι το αφεντικο τωρα?ε?ε? :p

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
συμφωνα με τον τιτλο σου.....μετα απο την σκηνη που κρατας το πιστολι κ το αφεντικο σου ,σου δινει αυξηση κ την καρεκλα του....ποιος ειναι το αφεντικο τωρα?ε?ε? :p
ήμουνα πολύ μπροστά τελικά..:p

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
έχεις δίκιο..αλλα εγώ τον μικρό τον έχω με το αγόρι μου ,ο οποιος δεν είχε παλιά σκυλί και τώρα μαθαίνει από εμενα πως να φέρεται και από τον ίδιο τον μικρό..
και τους δυο ακούει και οι δυο ασχολούμαστε πολύ,και οι δυο τον μαλώνουμε,απλά εγώ τον ταΐζω και
εκείνος συνήθως τον βγάζει βόλτα,έχουμε εκεί μονο διαχωρίσει τα καθήκοντα μας,
Συμμερίζομαι τους προβληματισμούς της kango1 που είχε πριν χρόνια βέβαια!
Τι γίνεται όταν υπάρχει πχ ζευγάρι και οι δύο ασχολούνται ενεργά! Με όλα.
Αυτό με το ποιος είναι το "αφεντικό" δηλαδή ο αρχηγός της αγέλης φαντάζομαι ότι θα στο δείξει το σκυλί από μόνο του;

Μπορεί να αποδεχτεί 2 άτομα ως αρχηγούς; ή δεν παίζει τέτοιο σενάριο και πρέπει να διαχωριστούν οι ρόλοι;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97