Πόσο "φλώρος" είναι ο σκύλος

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
Gogo said:
Το απιστευτο δε που ανακαλυψα πριν μερικους μηνες ειναι οτι μολις φαει, αν ξεχαστω και δεν τον σκουπισω, παει και χωνει την μουσουδα του αναμεσα σε δυο μαξιλαρια του καναπε για να την καθαρισει... :evil: :evil: :evil:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εννοείται οτι εμείς έχουμε το πρόβλημα που παραπονιόμαστε κιόλας!
Δλδ εμάς μας αρέσει να τρέχουμε στη βροχή βόλτα 10 ώρες και παραπονιόμαστε που δε θέλει ο σκύλος?
Εγώ πάντως παλιά όταν έβρεχε έβριζα που έπρεπε να γίνω λούτσα! :wink: Τώρα την αμολάμε στον κήπο! Μέχρι να την ξαναπλύνουμε μυρίζει λίγη σκυλίλα αλλά όλο κι όλο αυτό είναι το κακό! 8)

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Μαλαματενια μου μη γελας καθολου, σου λεω μονο οτι στο φαγητο του του βαζω λαδι σολωμου και το καταλαβα γιατι ο καναπες ειχε μυρωδια ψαροκασσελας! :evil: :evil: :evil: :evil:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
εμενα οπου δει παπλομα η κουβερτα ειναι η καλυτερη του..αν διπλοσουμε μια κουβερτα και ενα παπλομα το ενα πανω στο αλλο και το βαλω στον καναπε ο χοντρος μου θα σκαρφαλωσει πανω και θα κατσει πανω απο ολα να τα κοιταει ολα απο ψηλα...
γενικα οπου κουβερτα και παπλωμα ο μικρος εκει βρισκεται..

:lol: :lol: :lol:

STELLAKI

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2008
96
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
κι εγώ που νόμιζα οτι ηταν ιδέα μου που δεν κάθεται στο πάτωμα....
Στο χαλί κάνει ότι κόλπα θέλεις, "κάτσε , ξάπλωσε χεράκι..."
εκτός όμως τίποτα...
Το είχε σχολιάσει ο καλός μου αλλά το είχα βρει κουτο.
*demonio* μου τη δίνει που είχε πάλι δίκιο....

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ω ρε μανα μου :lol: :lol: :lol: ευθανασια γρηγορα σε ολους τους λαλακηδες! αυτοι δεν ζουνε σαν σκυλοι :wink: :roll: :shock:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Εμείς τώρα που είμασταν στα Κύθηρα,την πέρναμε μαζί μας στην καφετέρια και στην ταβέρνα.Μετά από λίγο άρχιζε η γκρίνια.....της έλεγα κάτσε,ξάπλα,τίποτα αυτή,καθόταν λίγο μετά τσουπ όρθια ξανά και γκρίνια.Πάω της φέρνω και γω το παπλωματάκι της από το αυτοκίνητο,τσουπ κάθεται η κυρία,ξαπλώνει και δεν ξαναβγάζει μιλιά :shock:

Ντροπή :oops: :oops: :oops: Να μας κοιτάνε οι γύρω και σίγουρα θα σκέφτονταν "ρε κάτι ψώνια που κυκλοφορούν,κουβαλάνε και το πάπλωμα μαζί για να μην κρυώσει ο κώλος του..."

Τι να έκανα?Δεν μπορούσα να ακούω άλλο την μουρμούρα της.

Εμείς φταίμε όμως που την καλομάθαμε,η αλήθεια να λέγεται...

Αυτό είναι όμως το μόνο αδύνατο σημείο της,κατα τα άλλα είναι μέσα σε όλα,λάσπες,χώματα,νερά,σκατα,χόρτα,παράπονο δεν έχουμε,έχουμε δώσει μια περιουσία σε μωρομάντηλα :evil:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.382
10.550
Athens
ΜΑΚΗΣ said:
και συνεχίζω

έχω έναν σκύλο ο οποίος κολυμπάει στην θάλασσα σαν δελφίνι

παρόλα αυτά αν δεί νερολακούβα στον δρόμο θα κάνει τα πάντα για να την αποφύγει :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

και μια άλλη μόλις δει βροχή κοντοστέκετε στην πόρτα και σε κοιτάει κάπως αλλά μετά έρχετε.

ρε λες :?: :?: :?: :?: :-k
Είναι δήθεν, κάνει το νταή αλλά έχει τον λαλάκη μέσα του! Τα βράδυα φοράει σουτιέν και γόβα αλλά δεν στο λέει!

Και καλά να είναι το γαλλικό λαλάκης ...αλλά το ροτ??? Τσ, τσ, τσ...

Πάντως και εμείς κυλιόματε στα σκατά (ναι έχει γίνει κι αυτό ...σκύλος σκατωμένος πατόκορφα!) αλλά το χαλί-χαλί!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Και ντιντης και κοπρολάγνος? :shock:

Τι τραβάς η δόλια μάνα…. :lol: :lol: :lol:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.382
10.550
Athens
ROTTIE said:

O ντιντής βρήκε τα σκατά άλλου σκύλου στο πάρκο (σε μαλακή μορφή...), και έπεσε χαρούμενος ανάσκελα και κυλιόταν με τη ράχη πάνω τους... μέχρι να καταλάβω πάνω σε τι κυλιόταν είχε γίνει ... Σημειωτέον ότι έπρεπε να μπει και στο αυτοκίνητο για να φύγουμε!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εμείς τώρα που είμασταν στα Κύθηρα,την πέρναμε μαζί μας στην καφετέρια και στην ταβέρνα.Μετά από λίγο άρχιζε η γκρίνια.....της έλεγα κάτσε,ξάπλα,τίποτα αυτή,καθόταν λίγο μετά τσουπ όρθια ξανά και γκρίνια.Πάω της φέρνω και γω το παπλωματάκι της από το αυτοκίνητο,τσουπ κάθεται η κυρία,ξαπλώνει και δεν ξαναβγάζει μιλιά
ΠΑΝΤΑ μια απο τα ιδια τραβαμε!!
Χωρις παπλομα η κουβερτουλα μονο το κατακαλοκαιρο.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
vrmode said:
ROTTIE said:

O ντιντής βρήκε τα σκατά άλλου σκύλου στο πάρκο (σε μαλακή μορφή...), και έπεσε χαρούμενος ανάσκελα και κυλιόταν με τη ράχη πάνω τους... μέχρι να καταλάβω πάνω σε τι κυλιόταν είχε γίνει ... Σημειωτέον ότι έπρεπε να μπει και στο αυτοκίνητο για να φύγουμε!
Ωχ Χριστέεεε μου.... Αυτό μου συνέβη με ένα πανέμορφο ημι-δεσποζόμενο που φροντίζουμε στη γειτονιά που είναι το γραφείο μου. Παίζαμε, έκανε χαρούλες, πήδαγε και πάνω μου. Ρε κάτι μου βρωμάει... λέω. Καλά γεμάτος ο χαζόσκυλος είναι και μαύρος πανάθεμά τον. Κλειστό το γραφείο, εγώ δεν είχα κλειδιά κ.λπ. Πάω περίπτερο λέω μαντηλάκια έχετε? Έχουμε μου λέει και μου δίνει ένα. Φέρε φέρε της λέω. Πιάνω το λάστιχο μπάνιο το σκύλο και μετά εμένα! Έλα που δεν έφευγε η μυρωδιά! Και μετά έπρεπε να μπω όχι σε αυτοκίνητο αλλά στο ΜΕΤΡΟ!
Και για να μείνω εντός θέματος, ο εν λόγω κύριος (σκύλος) παρά τις σκατοασχολίες του είναι εντελώς φλώρος. Όοοοοποιος και να του μιλήσει, μα καλός, μα κακός, μα αδιάφορος, αυτός ξαπλώνει και γυρνάει την κοιλιά έτοιμος για χάδια! Ένας μας είχε πει κοιτάζοντάς τον "τι τον κάνετε εδώ τον κόπρο" και ο δικός σου είχε προλάβει ήδη να ξαπλώσει στα πόδια του :roll:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Η Μάγια είναι η αλήθεια πως σκατά σκύλου ή ανθρώπινα δεν έχει φάει,στα Κύθηρα όμως τώρα που είμασταν την έπιασα να τρώει σκατά αγελάδας και προβάτων :shock: Και γλυφόταν κιόλας μετά από την ευχαρίστηση :evil: Άντε μετά να θέλει να σου δώσει και φιλάκι :? ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ :evil:

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Να το πεις στον κτηνιατρο αυτο!

Των προβατων ειναι επικινδυνα για εχινοκοκο(???) θυμαμαι καλα;;;; :? :roll:

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Φυσιολογικότατο είναι δεν χρειάζετε να πεις τίποτα. Τα κόπρανα ειδικά από ζώα όπως αγελάδες και πρόβατα περιέχουν πολλές ουσίες που είναι αναγκαίες για τον σκύλο και που δεν μπορεί να τις βρει. Το τι ακρίβως δεν το θυμάμαι τώρα αλλά αύριο θα σου πω.

ainte

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2008
184
0
Αλεξανδρούπολη
Οσοι κτηνοτρόφοι έχουν πρόβατα και κατσίκια μπαίνουν σε πρόγραμμα για αποπαρασίτωση. Κάθε εξάμηνο δίνουν στα ζώα χάπια.
Αλλά καλού κακού........

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Ασε να το πει στον γιατρο της μην την βρει καμμια συμφορα...

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Τα σκυλιά μας πρέπει να πέρνουν χάπι για τον εχινόκοκο άσχετα με το τι τρώνε... Όπως και να έχει μια ερώτηση στον κτηνίατρο δεν κάνει κακό απλά δεν χρειάζετε να φοβάσαι...

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
O εχινοκοκκος μεταδιδεται στο σκυλο απο μολυσμενα εντοσθια και κρεατα-οχι κοπρανα-αλλα η αποπαρασιτωση χρειαζεται.