Πόσο σκύλοι είστε?

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Tωρα τελευταία συζητώ πολύ με την Μάγια στην γλώσσα της,δεν ξέρω τι της λέω,μόνο εκείνη ξέρει :roll: Είναι ανησυχητικό γιατρέ μου???

Άσε που μου αρέσει η μυρωδιά των ποδιών της 8)

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
και μετα ροτ με εβγαλε αλλα αστο να λεει...εγω ξερω ειμαι διποδο πιτ μπουλ, 8) 8) τι μου λεν τα τεστ...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
και μενα τερριε με εβγαλε...(θα τα βλεπει αυτα κανενας μη-φιλοζωος και θα μας ετοιμαζει σουιτα στι Δαφνι...χαχαχαχα)

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
- Έχετε φάει ποτέ σκυλοτροφή / ξηρά τροφή? ΝΑΙ και μου αρεσει αυτη που καθαριζει και τα δοντια
- Έχετε γαυγίσει στο σκυλί σας? ΝΑΙ αλλα μου αεσει να γαυγιζω και μονος μου
- Του έχετε γρυλίσει? ΝΑΙ αλλα δεν μου αρεσε γρατζουναει το λαιμο
- Του έχετε "κλαφτεί"? ΝΑΙ στη Φοιβη επιασε αλλα στο αφεντικο μου οχι
- Έχετε ξαπλώσει ανάσκελα δίπλα του κοιτάζοντας το ταβάνι, δίχως έννοιες? ΝΑΙ Αλλα θα ηθελα να μου χαιδευει και την κοιλια
- Έχετε υιοθετήσει την απότομη κίνηση του κεφαλιού όταν ακούτε κάποιο θόρυβο? Νομίζω ετσι λενε οι αλλοι εγω δεν το καταλαβενω
- Έχετε ανακαλύψει τη χαρά του να κυνηγάτε ένα μπαλάκι, παρέα μ' ένα σκύλο? ΝΑΙ αλλα η Φοιβη δεν καπνιζει
- Όταν βρίσκεστε με πολλά σκυλιά έχετε νιώσει ποτέ σαν μέλος μιας μεγάλης παρέας? ΝΑΙ fix live πρωτο τραπεζι πιστα
- Έχετε γλείψει τους αγαπημένους σας (προς Θεού μη φανταστείτε τίποτα πονηρό ) ΝΑΙ και τους εχω δαγκωσει
- Έχετε προσπαθήσει να καταλάβετε τι γίνεται χρησιμοποιώντας την όσφρησή σας? Οχι η οσφρηση μου ειναι σχεδον ανυπαρκτη
- Δίνετε μήπως περισσότερη σημασία στις μυρωδιές απ' ό,τι παλιότερα?Οχι η οσφρηση μου ειναι σχεδον ανυπαρκτη
- Απολαμβάνετε τη σκυλομυρωδιά? τα σκυλια μυριζουν;

επισης προσπαθισα να κυνηγισω και μερικα αυτοκινητα αλλα ειναι κουραστικο!!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
εγω τα εχω κανει ολα εκτος απο το να γλυψω σκυλο!!

Τι θυμηθηκα...οταν ερχοντουσαν φιλοι μου σπιτι τους κερναγα σκυλοσοκολατακια αλλα χωρις να το ξερουν.. :lol: :lol:
τους τα προσφερα λοιπον και τους ελεγα..δεν ειναι πολυ ωραια..? :lol: :lol:
και κουναγαν το κεφαλι καταφατικα ναι..τι μαρκα ειναι(ελεγαν..)? :lol: :lol:
και τους εφερνα το κουτι!! :lol: :lol: :lol:
να αυτη ειναι η μαρκα(ελεγα..)εβλεπαν το σκυλομοντελο απο εξω απο το κουτι να φιγουραρει.. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
και ο μικρος απο κατω να γλυφεται που εχει δει τα σκυλοσοκολατακια του..
:lol: :lol:

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
χαχαχα !! Και τι έλεγαν μόλις έβλεπαν τι είχαν φάει???

Πολύ θα ήθελα να δώ το ύφος τους.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ενταξυ γελαγανε ευτυχως.. :lol: :lol: :lol:
αλλα ηταν πολυ γελοιοι... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
γιατι κακια...?τους διευρινα τους γαστρονομικους τους οριζοντες... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
οχι ενταξυ ηξερα που το εκανα αν ηταν κανενας κολιμενος δεν θα το εκανα..ευτυχως γελαγανε.. :lol: :lol: :lol: