Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο χαρακτήρας ενός μεγάλου Δανού;

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Shy σου ειπε.Σημαινει ντροπαλο.οχι δειλο.Τερααααστια διαφορα.Εγω θα κοιτουσα χαρακτηρα και οχι εμφανιση.Αν λογω εμφανισης δεν παρει βραβεια σε εκθεσεις δεν εγινε και τιποτα στη σχεση σας,αλλα αν ο χαρακτηρας του δε σε ικανοποιησει δε θα εχετε ποτε τη σχεση που θα θες.Μην ενθουσιαζεσαι απο την εμφανιση.ζωντανο πλασμα παιρνεις,οχι αντικειμενο.

Cloe

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
88
0
Shy το εψαξα στο λεξικο σημαινει και δειλο!!Δεν βλεπω μονο την εμφανιση παραπανω ειπα οτι θα κοιταξω πως ειναι σε σωματοτυπο δηλαδη αν ειναι "σωστος"..Απο τους χαρακτηρες που ανεφερε η εκτροφεας δεν βρηκα κατι αρνητικο απλα εχουν διαφορετικο χαρακτηρα!Απλα ο ενας ειναι brave και ο αλλος shy!Απο κει και περα θα επιλεξω με βαση αυτο που σας ειπα και με την βοηθεια καποιων ατομων φυσικα σχετικα με το σωματοτυπο των κουταβιων εννοω!Φυσικα και δεν περνω αντικειμενο το γνωριζω παρα πολυ καλα αυτο! :)
Ναι θα σας τις δειξω μολις τις εχω!!

Last edited:

Theo

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
356
1
Αθηναίων Πολιτεία
Ο εκτορφέας κάτι θα ξέρει παραπάνω αφού τα βλέπει τόσο καιρό.
Θα επέλεγα τον ντροπαλό και μαζεμένο καθώς να τον κάνω δυναμικό και με αυτοπεποίθηση γίνεται πιο εύκολα από το αντίθετο, δλδ "ισχυρός" χαρακτήρας να γίνει μαζεμένος. Πόσο μάλλον αυτή η ράτσα.

Cloe

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
88
0
Ναι σιγουρα θα ξερει αφου τα ζει και καθε μερα!!Θα θεσω σαν πρωτο κριτηριο το σωματοτυπο αν στεκεται σωστα και γενικα αν ειναι σωστος και μετα θα δω τον χαρακτηρα γιατι δεν θα παρω ενα κουταβι που δεν ειναι σωστο!!Θα προτιμησω ενα σωστο σωματικα κουταβι οπως το στησιμο του και διαφορα αλλα παρα να μην ειναι σωστος σωματικα και να εχει τον τελειο χαρακτηρα αν κ δεν πιστευω οτι υπαρχει το τελειο!Πιστευω να με καταλαβενετε!!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Θα επέλεγα τον ντροπαλό και μαζεμένο καθώς να τον κάνω δυναμικό και με αυτοπεποίθηση γίνεται πιο εύκολα από το αντίθετο, δλδ "ισχυρός" χαρακτήρας να γίνει μαζεμένος. Πόσο μάλλον αυτή η ράτσα.
Πες μου οτι αστειευεσαι!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Πιστευω ακριβως το αντιθετο.Θελει εμπειρια να ξερεις πως θα ανεβασεις την αυτοπεποιθηση ενος σκυλου.Πρεπει να ξερεις να διαβαζεις το σκυλο και οταν ειναι ο πρωτος σου ειναι δυσκολο να το καταφερεις τους πρωτους μηνες που ειναι οι πιο σημανιτικοι.Ο ντροπαλος ισως ειναι πιο ευκολος στο χειρισμο,αλλα δε θα γινει ποτε τοσο δυναμικος οσο φανταζεσαι.
Ο ηδη δυναμικος ομως,αν του θεσεις τα ορια απο την αρχη και εισαι συνεπής, ειναι πιο ευκολο να μαζευτει.Ειδικα ενας Μ. Δανος που δεν ειναι σκυλι που φερνει αντιρρησεις.

Cloe

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
88
0
Οποτε για καποιον απειρο και αφου ειναι η πρωτη του φορα να παρει αυτη την ρατσα συνιστας το κουταβι που ειναι γενναιο σωστα?Και εγω συμφωνω μαζι σου skylakos οτι πρεπει να εχεις εμπειρια για να κανεις ενα ντροπαλο κουταβι να ειναι δυναμικο και εγω ετσι για πρωτη φορα αποφασισα να παρω τον σκυλουκο που ειναι δυναμικος!!! :)
Ελπιζω να εκανα στην σωστη επιλογη μου!!!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
cloe
με το καλο να ερθει το κουταβι σου...
ασχετο παντως ετσι γενικα....
ουτε για πρωτη φορα θα συνιστουσα μολοσο........ :)

Cloe

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
88
0
Σε ευχαριστω!!!
Παντα υπαρχει πρωτη φορα :)
Τι τωρα τι σε ενα με δυο χρονια καποια στιγμη θα τον αποκτουσα οποτε το ιδιο ειναι!!!
Γενικα σε σκυλο δεν ειναι ο πρωτος μου αλλα ουτε θα ειναι και ο τελευταιος μου!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97