Πόσο καθαρόαιμο είναι το ντόγκο μου;

pavlos

Member
14 Ιανουαρίου 2011
18
0
Καλησπέρα στο φόρουμ!Θα ήθελα από όσους έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και την όρεξη να κοιτάξουν το άλμπουμ μου και να μου πουν την άποψή τους για τη Μάγια. Όχι αν είναι γλυκούλα, αυτό είναι σίγουρο, αλλά σε σχέση με τα χαρακτηριστικά της φυλής της. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας, για ότι διευκρινιστική ερώτηση θέλετε να μου κάνετε μη διστάσετε.

Last edited by a moderator:

pavlos

Member
14 Ιανουαρίου 2011
18
0
8.5 μηνων γυρω στα 27 κιλα!το πηρα απα γνωστο στη καλαματα!χωρις χαρτια!50 ημερων!

pavlos

Member
14 Ιανουαρίου 2011
18
0
ναι εννοειται!τη μανα της τη βλεπω συνεχεια το πατερα μονο μια φορα τον ειδα!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Dogo είναι. Αφού δε γνωρίζεις το γενεολογικό της δέντρο αυτο είναι αρκετο. Η καθαροαιμία σε βάθος χρόνου μονο ετσι αποδυκνείεται.
Πως είναι σα χαρακτήρας?
Είναι πολύ ομορφη πάντως! (αν και οι φωτο δεν είναι καλες)

pavlos

Member
14 Ιανουαρίου 2011
18
0
πολυ φιλικη με ολουσ τους ανθρωπους!αδιαφορη για τα αλλα ζωα!υπακουη!απλως ειναι πολυ φοβητσιαρα και λιγο ατονη αλλα πανω σε αυτο δουλευουμε τωρα και νομιζω παμε καλυτερα!θα δειξει!εμφανισιακα η μονη ενσταση που εχω ειναι οτι σε καποια σημεια η ριζα της τριχας ειναι μαυρη!!!επειδη γυαλιζουν ε?ειχαμε και τη κορη μου μαζι οπως θα ειδες και καταλαβαινεις ηταν δυσκολο για καλες φωτο!

Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Επειδή το δέρμα εκει είναι μαυρο. Εγω δε βλέπω μάυρες στάμπες στο τρίχωμα στο σώμα .Η χρωστική της μια χαρά είναι παντως στο κεφάλι. Το πρότυπο το έχεις διαβάσει στο subforum?
Ο γνωστός σου ζευγαρώνει συχνά τη σκύλα του ?

pavlos

Member
14 Ιανουαρίου 2011
18
0
το διαβασα!εχει αρκετες σταμπες!τις φωτο στο χωραφι κοιτας ετσι?η δευτερη γεννα ηταν και νομιζω τωρα την εδωσε αλλου!νομιζω!