Πόσο κάνει το κουτάβι?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Να πουλήσω ναι, σε ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ άτομο.
Οποιος ρωτάει τιμή ΜΟΝΟ και μάλιστα με email, είναι ακαταλληλος για μένα (δεν θα αρχίσω από την κυνολογική του παίδεία που είναι στον απόπατο, ελπίζοντας ότι θα πάρει έναν σκύλο μου και να τον έχει όπως εγώ υποχρεούμαι να φροντίσω να τον έχει) και δεν θα τον ΓΛΥΨΩ για να ΠΟΥΛΗΣΩ.
Αν δεν τα κάνω αυτά, δεν είμαι ΕΓΩ κατάλληλος εκτροφέας για τους υπόλοιπους ;) .

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Η δουλειά του εκτροφέα είναι να βγάζει σκύλους, ΟΧΙ η κυνολογική επιμόρφωση επειδή ΚΑΠΟΙΟΣ πρέπει να το κάνει ... μην μπερδευόμαστε ...
να που θα διαφωνήσουμε και κάπου:)
αλλά μόνο εν μέρει...

εννοείται πως αν κάποιος δεν είναι ευγενικός άνθρωπος
δεν θα πεί ότι δεν είναι καλός εκτροφέας
καμία σχέση ...μην τρελαθούμε
πιό πιθανό είναι να είναι και πολύ καλός ίσως:)
(δηλ. επικοινωνιακά καλύτερος με τους σκύλους-απότομος/κοφτός/επιβλητικός)

αλλά μέρος της κάθε δουλειάς είναι και η πλήρη ενημερωση του απευθυνόμενου κοινού ,είναι βασικό αυτό.

τώρα βέβαια με τα μέιλ..
αν είναι και πολλά...
κάνεις μια οικονομία στις απαντήσεις-ένα ξεσκαρτάρισμα...

εκτροφέας είσαι...έχεις και άλλες δουλειές απ το να απαντάς στον κάθε
"στατιστικά πιθανότερο ξερόλα νεοέλληνα 99% ακατάλληλου και για σκύλο εν τέλλει και εν κατακλείδι":D

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Καλα μην το πουλησεις εκει εχεις ισως δικαιο.. αλλα αν του εξηγησεις τι και πως βοηθας να ενημερωθει ο κοσμος. Οχι γιατι εισαι εκτροφεας, αλλα κυνοφιλος.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
αλλά μέρος της κάθε δουλειάς είναι και η πλήρη ενημερωση του απευθυνόμενου κοινού ,είναι βασικό αυτό.
Αν ΡΩΤΑΕΙ ρε παιδιά ,,, αν ΡΩΤΑΕΙ και τον βρίζεις είσαι ζώο ... αν δεν ρωτάει δεν μπορείς να είσαι ο τρελός του χωριού και να του αρχίζεις για τα μολοσσοείδή των ρωμαικών λεγεώνων για να τον μορφώσεις να πάρει κάποια στιγμή ροτ , ΜΗΝ με τρελαίνετε ...

ΑΛΛΟ να οργανωθεί, συνδικαλιστεί μέσω ομίλων κι εγώ δεν ξέρω τί άλλο, εκεί ΝΑΙ, μπορεί να μοιράσει γνώση και μάλιστα αφιλοκερδώς, όπως γίνεται και εδώ μέσα αλλωστε ...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εντάξει
είπαμε να τον ενημερώσει

όχι και να του πεί και όλη την ιστορία απο πρό χριστού:D:D:D

αυτό είναι κανονικό σεμινάριο:)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ωραια ας κανουμε μια βιρτουαλ συζητηση.
Περνω τηλ.
Εγω-Καλησπερα σας ειτε ο κυριος Ντενις?
Εσυ-Ναι ο ιδιος
Εγω-Ναι θα ενδιαφερομουνα για ενα ροτβαιλερ και μου συστησανε εσας. Πρωτου ομως συνεχισουμε τη συζητηση θα ηθελα να μου πειτε περιπου την τιμουλα(με αα λιγο τραβηγμενο γιατι ειμαι και γυναικα ναζιαρα)
Εσυ-Δεσποινις λυπαμαι αλλα δεν ειναι δυνατον να περνετε και να ρωτατεπρωτα τιμη. Δε σας ενδιαφερει κατι αλλο, μονο η τιμη?
Εγω-Εε να.. επειδη εχω ακουσει οτι απο εκτροφεις ειναι ακριβα και δεν ξερω αν μπορω,, ισως αν ειναι απαγορευτικη η τιμη να κοιταξω απο πετσοπ.. δε με ενδιαφερει να ειναι και 100% καθαροαιμο με αυτα τα.. πως τα λενε..πεντιγκρι?
Εσυ--?Τι απαντας.
Ετσι ισως να σκεφτομουνα εγω πριν απο καποια χρονια. Θα δεχτω οτι δεν επρεπε ν μου το δωσεις γιατι ημουν ανωριμη. Αλλα αν με ενημερωνες ισως να μην ειχα παρει τη Ριτα απο πετσοπ (ισως και να την ειχα παρει γιατι ηταν χαλια το μικρο μου και τεσπα ειναι η Ριτα.. αλλα αλλο θεμα αυτο)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ε ωραια και θα ελεγα α καλα ευχαριστω... θα το σκεφτω και θα σας ξαναπαρω.. ναι καλα..
Ενω αν λεγατε και 2 κουβεντουλες για τα πετσοπς... θα βοηθαγε.. Τεσπα ο καθενας πρατει οπως νομιζει απλα καλο θα ηταν αφου ολοι στεναχωριομαστε για την ασχετοσυνη να προσπαθουμε να αλλαξουμε τα πραγματα. Εγω πχ εκανα ενημερωση για τα μικροβια και τα σκυλια στο μαθημα στο ΙΕΚ βιοχημεια, μοριακη, αποστειρωσεις καπου τα χωνα και οτι γινει. Ο καθενας οπως και οτι μπορει να κανει για να αλλαξει το πραγμα. Συνηθως δεν παει ο Μωαμεθ στο βουνο αλλα το βουνο στο Μωαμεθ. Το θεμα ειναι μονο το να καταφερουν να συναντηθουνε:):)

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
Τοσα χρονια που ελεγα για τα πετ σοπ τι καταλαβα? Νομιζανε οι φωστηρες οτι το ελεγα γιατι με ενοχλουσε ο ανταγωνισμος. Και οταν με παιρνανε τηλεφωνο αφου το παιρνανε απο πετ σοπ και ειπα μια-δυο φορες οτι δεν θα μεγαλωσω εγω ολη την Ουγγαρια , τους κακοφανηκε...
σεμιναρια ολοκληρα εκανα απο το τηλεφωνο χριτακι μου, μη νομιζεις...μαλλιαζε η γλωσσα μου. Αμα προκειται για στουρνο και σου λεει οτι ο Μολοσσος απο το πετ σοπ ειναι καλυτερος γιατι του ειπανε οτι θα γινει εναμιση μετρο μποι και γω δεν ηθελα να τους πω τετοια, τι να κανεις πια? Τους λες κανει πεντε χιλιαδες ευρω και ησυχαζεις...

Last edited:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Δεν κανω διαγωνισμο γνωσεων. Δεν εχω τετοια αγχη! Λεω πως μπορει να το σκεφτει καποιος που μπορει να αλλαξει αν ενημερωθει και να μην μπαινουν ολοι σε ενα τσουβαλι.
Δηλαδη φαινομενον δε βρεθηκε ουτε 1-2 που να σε ακουσαν αμα τους εξηγησες. Στουρνοιιοι ουου απειροι αλλα οποιος ρωταει πρωτα τιμη=βλακας?

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
ναι. Απολυτος κανονας, εκτος αν ειναι παιδι οποτε του λες να φερει τον κηδεμονα του :)
σε αλλα θεματα ναι, βρηκα ανταποκριση και βοηθηκαν πολλοι, αλλα αυτοι που αρχιζαν με το ποσο κανει και ποσο μποι θαχει ηταν ανεπιδεκτοι...

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Τοτε τι να πω.. αν ισχυει αυτο που λες δε νομιζω οτι εχει νοημα να μιλαμε για μελλον κυνοφιλιας στην Ελλαδα. τι να πω.. ειμεθα βλακες ως εθνος. Αφου εσεις με τοσα ατομα που ερχεσαι σε επαφη που ειναι ενα επιπεδο πιο πανω απο τον μεσο ελληνα (αυτος δεν ξερει καν οτι υπαρχουν εκτροφεις) δεν πειθεις κανενα σκεψου τι ελπιδα υπαρχει για τους υπολοιπους. Επαθα ντεκαντανσ:(

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
ο νεοελλην προτιμα να πληρωσει 5 χιλιαρικα για ενα καναπε που θα πεταξει σε εξι μηνες παρα 5οο ευρω για ενα σκυλο που θα τον υπηρετει χρονια...ευτυχως εγω δεν την εχω αυτη την επαφη πλεον...ησυχασα! :)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Tο να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις τιμή μονο ,είναι σαν να ρωτάς μανάβη ποσο έχει το κιλό τα καρπούζια..
Tο να ρωτήσεις κάποια στιγμή στην επίσκεψη και να σου πει 1500 euro χωρίς pedegree είναι άλλο..
Aυτός που πάει σε έναν εκτροφέα το πρώτο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι σκυλί υγιή και άρτιο κυνολογικά ,η τιμή είναι το δεύτερο βήμα που εξασφαλίζει για μένα την εγκυρότητα του ιδιου του εκτροφέα.

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
Η δουλειά του εκτροφέα είναι να βγάζει σκύλους, ΟΧΙ η κυνολογική επιμόρφωση επειδή ΚΑΠΟΙΟΣ πρέπει να το κάνει ... μην μπερδευόμαστε ....
Συγνώμη Denis αλλα νομίζω και αυτο ειναι ενα μερος του "παιχνιδιού";) .

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog